• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana yalan soyleme sebebini anlayamadim? gercektende sebebi ne dalgami geciyor ki:(

saadetkaya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2011
149
0
46
Ankara
merhabalar herkese, aslinda kk cok sik takip etmeme ragmen (ozellikle moda) uye olmayi hic dusunmemistim, ama suan kafama takilan muthis bir soru var yaklasik bir saattir uye olmaya cabaladim ama nedense bir aksilik oldu, o yuzden arkadasimdan rica ettim onun profilini kullaniyorum. ben ceren, 26 yasindayim, ve suan kafama takilan bir soru var ve cikamadim isin icinden cevaplarinizi bekliyorum kizlar:(

iki ay kadar önce ankara'ya arkadaşlarımı ziyarete gittim, ve orada biriyle tanıştım. kalabalık bir ortamda 2 kere falan görüştük, muhabbet ettik sonra benim msn imi telefonumu falan aldı. ve sonrasında bununla internetten telefondan devamlı iletişim kurmaya başladık, sonrasında ise o istanbul'a geldiğinde bir kere daha görüştük. o kadar fazla arıyıp, mesaj atıyor ki acaba bana ilgimi duyuyor diyorum ama diğer taraftan çokta arkadaşça konuşuyoruz. onun benimle ilgilenmesi hoşuma gidiyor ama ben de ona hep arkadaşça davranıyorum.

neyse bununla konuşmaya başladıktan bir süre sonra ben buna facebook var mı diye sormuştum, bana yok dedi, iste onceden kullniyormus ama cok olmus girmeyeli. ama ben onu arattığımda ismi çıktı, çünkü ikimizin de bilmediğimiz bir ortak arkadaşımız varmış. buna söyledim neden yalan söyledin diye, aramalarda gizliymiş çıkmaması lazımmış, ama ortak arkadaşın olabileceğini düşünmemiş neyse, bana bir kaç gün açıklama yapmadı, o sürede ben kızdım konuşmadım çünkü. sonra bana işte eski sevgilisinin hastalığından beri kimseyi eklemiyormuş, falan fişman bişiler anlattı özür diledi,ne diceni bilememis falan. saçma geldi biraz tepki gösterdim, sonra çok sallamadım.

ama bunun ilgisi arttıkça, ve benim de ona ilgim artıkça bunu bir arkadaşımla paylaştım, o da aynı ortamlarda bulunuyoruz, ben bir muhabbet edeyim şunla dedi. neyse tanışmış falan, daha ilk tanıştıkları gün kız buna beni face ekleşene demiş, buda hemen eklemiş. yani benim arkadaşım olduğumu bilmiyor, tahmin etmesi imkansız. onunla doğru düzgün muhabbeti bile yok, kız face sine bakmış, eski kız arkadaşının (kanserden ölmüş 8 ay kadar önce)yorumları falan varmış, bana senden hoşlanıyorsa onları görmeni istememiştir, ya da bu çocuk seni kandırıyor falan dedi. yani hayır hoşlanmıyor olabilir, ama arkadaşı olarak davranıyorsa da eklememesini anlamiyorum, en azindan madem arkadasiz bana acikca soylebilirdi, yalaninin sebeenini anlayamiyorum. normalde cok kibar davranan, cok iyi bir coguka benziyor. madem eklemiyor o kızı niye ekledi. kafam çok karıştı şimdi. çok uzun oldu ama yorumlarınıza çok ihtiyacım var.

Son düzenleme:
cok karmasık bı ruh halınde arkadasınızın durumu... bence ılıskı ıcın karsı taraftan beklentı ıcınde olmamanız sizin yararınıza olur..Anlaşılan kafası karısık hala..

birde sunu ozellıkle belırtmek ısterımkı söylenmıs bır yalanın bu kadar cok karmasasını ıcınde yasarken,

hala içinde bır baskasını yasatan, normal olarak anılarını yaşatan hala izlerini taşıyan birini kabullenebilecekmisiniz onu düşünüp devam etmelisiniz..

Her zaman bi çiftin hayatındakı hatıralara buyuk saygı duymamız gerekır tabi..erkek arkadasınızın durumu çok farklı..

siz, erkek arkadaşınız ve hatırları..halinde 3 kısı yasamaya bi süre kabulleneceksenız kalkısmanız nacizhane tavsiyem olur.

birde sunu ozellıkle belırtmek ısterımkı söylenmıs bır yalanın bu kadar cok karmasasını ıcınde yasarken,

hala içinde bır baskasını yasatan, normal olarak anılarını yaşatan hala izlerini taşıyan birini kabullenebilecekmisiniz onu düşünüp devam etmelisiniz..

Her zaman bi çiftin hayatındakı hatıralara buyuk saygı duymamız gerekır tabi..erkek arkadasınızın durumu çok farklı..

siz, erkek arkadaşınız ve hatırları..halinde 3 kısı yasamaya bi süre kabulleneceksenız kalkısmanız nacizhane tavsiyem olur.

birinin bisiler yzmasi cok guzel :( yani isin asli aramizda bir iliski olurmu, olursa nasil olur kismi biraz ikinci planda. yani hic dusunmedim desem yalan olur, ama ne ben kendi adima ona karsi boyle duygular besliyorum diyebilirim nede o bana boyle yaklasiyor, sadece bu kadar ilgiden acaba diyorum. asil takildigim konu ``arkadaslik`` adi altinda dahi olsa yalan soylenmesi. neticede ben ona zamanimi veriyorum, gayet samimi paylasimlarda bulunuyorum, ve o bana yalan soyluyor. yoksa deger veren sadece benmiyim? yani biz onunla sadece ``arkadasta``olabliriz, ben onun arkadasligini sevdim oncelikle, ama bu yalan icimi kemirip duruyor :(

size yalan soylemesının altında yatan nedenın dogrulugunu teyıt etmıssınız.. arkadasınızı hemen eklemesı ve sızı bır adım uzakta tutmasının ardında yatan baska bı sebep olmalı..bu arkadasınızı tanıyor mu sanal bı ılıskı mı nasıl arkadaslıkları olustu bılmeden yorum yapamıyorum..

size yalan soylemesının altında yatan nedenın dogrulugunu teyıt etmıssınız.. arkadasınızı hemen eklemesı ve sızı bır adım uzakta tutmasının ardında yatan baska bı sebep olmalı..bu arkadasınızı tanıyor mu sanal bı ılıskı mı nasıl arkadaslıkları olustu bılmeden yorum yapamıyorum..

aynen benim gibi arkadas ortaminda cikilan bir gecede tanismislar, kisa sureli havadan sudan bir muhabbet ve ardindan kiz face istemis tamam demis, kizin ismini almis aksam gidincede eklemis bu kadar.

Eski kız arkadaşının öldüğüne emin misiniz?Devam eden bi ilişkisi olma ihtimali var mı? Ne bileyim eski kız arkadaşı ölmüş olsa bile karışık biri bu çocuk uzak durun bence,aranızda aşk ilişkisi yokken henüz birşey başlamamışken arayı soğutun,herne yaşanıyorsa bitsin gitsin...Zaten aynı şehirde de değilsiniz onu tanıyabilmeniz çözebilmeniz çok zor:50:

size yalan soylemesının altında yatan nedenın dogrulugunu teyıt etmıssınız..

evet ona acikca sordum, buk adar suredir konusuyoruz, arkadasiz neden bana kimseyi eklemiyorum demiyorsunda yalan soyluyorsun, soylesen birsey olmaz ki bunu anlayisla karsilamak zorundayim dedim. o da bana aciklamasini yapti, ama yalan yok cok inanmadim, kaldi ki arkadasimin durumundan sonra bana yalan soyledigide acikca ortada :( yani teyit edilen ne ki burda?

Eski kız arkadaşının öldüğüne emin misiniz?Devam eden bi ilişkisi olma ihtimali var mı? Ne bileyim eski kız arkadaşı ölmüş olsa bile karışık biri bu çocuk uzak durun bence,aranızda aşk ilişkisi yokken henüz birşey başlamamışken arayı soğutun,herne yaşanıyorsa bitsin gitsin...Zaten aynı şehirde de değilsiniz onu tanıyabilmeniz çözebilmeniz çok zor:50:

bir insanin boyle bir konuda yalan soyledigini duusnmek bile istemiyorum ne kadar kotu :( yani inanin hic suphe etmemistim, ben profiline bakmadim isin asli, ama arkadasim biraz bakmis kizla ilgili olaylarin cogu(resimler, yorumlar) bir kac yil once bitiyor ki, zaten son bir-iki yilinda hastanede kalmis kiz hep:(, ayrica bazi yorumlarda testlerle, doktorlarla ilgili yorumlar varmis (konusmalar gecmis), ve kizin proilinden en son 10 ay once bisiler yazilmis, buuk ihtimalle dogru. yani ben onu arkadas olarakta cok sevdim, yani arkadas olabiliriz, ama iste isin icine yalan girince kafam karisti. hakli olabilirsiniz belkide bitip gitmeli, ama suan bana cok iyi geliyor :( kafam o yuzden cok karisik.

canım sana şimdilik arkadaşça yaklaşıyormuş fakat belki ileride açılmayı düşünüyor ve eski sevgilisinin yazdıklarını görmemen için seni facete eklemek istemediği için yalan söylemiş olabilir siye düşündüm ben:26: bence arkadaşlık dışında bir beklenti içinde olma sen bu kişiden yani belki ilgisi vardır hatta belki değil var gibi anlattıklarına bakılırsa ama sen beklentiye girme bence canım

canım sana şimdilik arkadaşça yaklaşıyormuş fakat belki ileride açılmayı düşünüyor ve eski sevgilisinin yazdıklarını görmemen için seni facete eklemek istemediği için yalan söylemiş olabilir siye düşündüm ben:26: bence arkadaşlık dışında bir beklenti içinde olma sen bu kişiden yani belki ilgisi vardır hatta belki değil var gibi anlattıklarına bakılırsa ama sen beklentiye girme bence canım

evet en mantiklisi bu gibi cunku benim karakterim (asiri duygusal biriyim) bunu kaldiramaz gibime geliyor, aslinda bu yuzdende onunla iyi arkadas olabiliriz diye dusunuyorum. :( ama iste bazen pur mantik ise yaramiyor :(

bu arkadaş sizi facebook olmadıgına dair söylediği yalanı , ekleyen kız arkadaşınız sayesınde doğrulanmış..yukarıda yaptıgınız acıklamada eklememe nedenı olarak eski kız arkadaşıyla ılgılı bıseyler olmasıydı..teyıt etmıssınız derken bunu soylemeye calısıyordum..Arkadaş olmayı bile yeğlesiniz böyle kafanızı karıstıracak bulmaca tipli birinden uzak durmanızı hayrınıza olacak gibi..

bu arkadaş sizi facebook olmadıgına dair söylediği yalanı , ekleyen kız arkadaşınız sayesınde doğrulanmış..yukarıda yaptıgınız acıklamada eklememe nedenı olarak eski kız arkadaşıyla ılgılı bıseyler olmasıydı..teyıt etmıssınız derken bunu soylemeye calısıyordum..Arkadaş olmayı bile yeğlesiniz böyle kafanızı karıstıracak bulmaca tipli birinden uzak durmanızı hayrınıza olacak gibi..

tesekkur ederim, kafam karisik biraz anlayamadim bir anda kusuruma bakmayin. iki aydir o kadar cok zaman harcadik ki birbirimize, gece gunduz her firsatta o kadar cok konustuk ki, sanki yilalrdir tanidigim biri yapmis gibi uzuldum, biraz dagildim isin dogrusu. saolun yorumunuz icin.

sizin düşündüğünüz gibi eski sevgilisinin yazıklarını görmesini istemiyorsa konu sahibi arkadaştan hoşlanıyordur.peki ama hoşlanıyorsa neden diğer kızı hemen ekledi? yani o kızla muhabbetlerini bilmediğim için pek yorum yapamıyorum bu duruma:26:

sizin düşündüğünüz gibi eski sevgilisinin yazıklarını görmesini istemiyorsa konu sahibi arkadaştan hoşlanıyordur.peki ama hoşlanıyorsa neden diğer kızı hemen ekledi? yani o kızla muhabbetlerini bilmediğim için pek yorum yapamıyorum bu duruma:26:

muhabbetlerinde cok garip seyler yok, naber, nasilsin, nerde calisiyorsun, nerelisin vsvs. evet belkide o kizdan hoslanmista olabilir, cunku arkadasim cok guzeldir. yani benimle bu kadar rahat konusup beni eklemiyor, ama onu ekliyor. hoslansa bile risk aslinda, cunku henuz cok iyi iletisim kurmadigi birine eski kiz arkadasinin resimlerinin oldugu bir profile ekliyor. ama bu yinede neden bana yalan soyledigini aciklamiyor:( yani kac oldu yazdim ama cok guzel bir muhabbetimiz var, onunla kisa bir sure konusup eklemis, anlam veremiyorum :(

Back
X