• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana yalancsn diyor :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
öncelikle biz sevgilimle 3 senedir birlikteyiz, ve baya uzagiz ben belcika o tr de sadece yazlari gorusebilioruz

Sorun su aramizda 2-3 ay once bi olay yasanmisti ben yalan soylemistim ona ve oda ogrenmisti. Bna cok guvenirken birden guvenini yiktim biliorum sucluyum o yuzdende duzelmesi icin elimden geleni yaptim.

Oda bi sans dha verdi bna ve tekrardan guven sagladim ona ( oyle soyluodu kendisi )

Ama en kucuk bi tartismada bna sen yalancisin dio sna guvenmiorum dio
ben cok kiriliorum butun bunlara eskiden hatalarimi yuzume vurup durmasini istemiorum

Iyiyken konustugum zmn tmm yapmicam sna guveniorum dio ama sinirlenince yine ayni
dunde tartistik yine yalanci dedi bna ve bitsin ayrilalim dedi . bnde ok dedim telimi kapadim acmiorum. Buseferde bitmesin diye yalvario

Napmam lazim , acaba yol yakinken ayrilmalimiyim bu hep boyle devam edermi cunki evlenmeyi dusunuorduk ya evlenincede ayni devam ederse evliyken guvensizlik dha cok koymazmi :(

canım bence bu böyle devam eder hatanı kabul ettiğini biliyor sonuçta ve tekrar bir şans vermiş ozaman eskiyi kapatıp hiç açmamak lazımdı ufacık bir şeyde bu hatanı yüzüne vuruyorsa ve ayrılalım demişse barışma derim ama herkes 2. bir şansı hakeder sende ona birkez şans ver ve bu hatasını tekrar ederse işte ozaman barışmamak üzere ayrıl derim

karşıkarşıya oturup adam akılllıı konusmanız lazımmm:umursamaz:

Cok karsima aldim konustum, sinirlenince seytana donusuo birden ve ne dedigini bilmio
dediginiz gbi o bna ikinci bi sansi verdi... Bende ona vermeliyim belkide....

güvenini sarsmışsınız.. düzelmesi cok zor gibi duruyo..

ben de aynı yollardan geçtim. yalan söylediğimi anladı. (bi de gözünün içine baka baka söyledim, Allah cezamı verdi zaten) Bir tek de değil. neyse her tartışmada eski defterler açıldı, temcit pilavı gibi önüme koyuldu. Sonra gerçekten hatalarımı fark ettim. Benim için önemsiz olan şeylerin onu ne kadar incittiğini anladım. geçtim karşısına gözlerine baka baka anlattım kendimi. neden böyle yaptığımı, neden tekrarının olmayacağını... Şimdi bana güveniyor ve uzun zamandır iyiyiz çok şükür. Hatta ben eski günler için hala pişmalık duyduğumu söylesem de ona, o "artık kapat bunları, ben olanları aştım sen de unut, herkes hata yapar" diyor..

bence siz yüzyüze bir görüşün.. uzakta zaten aklı sende kalıyordur. bi de yalanını yakalayınca tuz biber olmuş. bir süre çekeceğin var :(

bence de bi şansı hak ediyor ama söyle bu sözlerin seni incittiğini, ders aldığını ve bir daha yapmayacağını.bunu tekrar yaparsa daha fazla devam etmeyeceğini söyleyebilirsin.

Cok karsima aldim konustum, sinirlenince seytana donusuo birden ve ne dedigini bilmio
dediginiz gbi o bna ikinci bi sansi verdi... Bende ona vermeliyim belkide....

sinirlendiği halde melek olabilen insan yoktur bence :lepi:

bi şans daha vermelisin
buyrunnnnnnnnn

Erkek arkadasimla konustum... Herseyi silmeye hazirim pismanim ve son bi sans istiorum eger bna bu hakki tani seni uzdugum ilk anda kendim cikip gitcem soz dedi. Bende ona bu sansi verdim...
Bakalim onumuzdeki gunler bize ne gosterecek...

Umarim dogru bi karar vermisimdir !

Erkek arkadasimla konustum... Herseyi silmeye hazirim pismanim ve son bi sans istiorum eger bna bu hakki tani seni uzdugum ilk anda kendim cikip gitcem soz dedi. Bende ona bu sansi verdim...
Bakalim onumuzdeki gunler bize ne gosterecek...

Umarim dogru bi karar vermisimdir !

hayırlısı olsun diyelimmma.s.​

seni çok iyi anlıyorum çünkü aynı şey benim de başıma geldi.
hatta bi topic açtım eski defterleri açıyor diye,benim yaptığım hataları yüzüme wuruyor,sana inanıyorum diyor sonra tartışmada sana niye inanayım diyor,
bizimde 3 yıla yakın bi ilişkimiz war,şuan konuşmuyorum bu konuları,sadece arada bir napion ne edion.
ne olursa olsun unutmuyorlar şu erkekler.ben kendimi hazır hissedince konuşacağım onunla.
işallah bi daha açmazsınız bu kötü konuları,darısı da başıma

Back
X