Günaydın hanımlar,
Konuyu başından anlatmak istiyorum, yurtdışında doğmuş büyümüş bir kadınım ve 1 buçuk senelik bir sözleşme imzalayarak iş'e alındım. Bu iş yeri benim dışımda aynı süreliğine başka bir yabancı eleman daha aldı ve bu ay orda son ay' ımız olacaktı.
Daha önceden patronla bir görüşmem olmuştu ve bana sürekli kalmak isteyip istemediğimi sorunca kalmayı istediğimi belirttiğim halde daha önce sözlü bir şekilde uyarılan, sürekli bahanelerle doktor raporu alıp iş'e gelmeyen, orda çalışmak dahi istemeyen ama bir iki kişiyle aşırı derecede samimi olan o elemanı almayı tercih ettiler. Bahaneleri de stresimi kontrol edemiyor olmammış..
Dün öğrendim bunları ve iş yerinden çıkıp kendimi salya sümük gözlerim şiş halde doktorda buldum, hazmedemedim kafamda yerine oturmayan şeyler var. Onlarla aynı kimliğe sahip olmadığım için mi böyle oldu ? Kendimi büyük haksızlığa uğramış hissediyorum , asla oraya geri dönmek istemiyorum.
Aranızda bu durumu yaşayanlar oldu mu ? Nasıl tekrar düzeldiniz ? Eşim bana destek oluyor fakat aynı şeylerle karşılaşıp yeni sayfa açabilmiş güçlü kadınların yorumlarına ihtiyacım var..