Bana yardım eder misiniz kızlarrrrr?

Bezdimcicegi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
594
447
103
Kızlar bendeki sorun da kayınvalide sorunu ne yazık ki... Biraz uzun olacak yazacakarım bilme ilgilenir misiniz ama benim gerçekten paylaşmaya ihtiyacım var. bir bucuk senedir evliyim. Kayınvalide baştan beri beni sindirmek için elinden geleni yaptı. ne altın taktı, ne de para gider diye bi mendil aldı. kendi binasından ev tuttu gitmedim. Kendi ailem başka şehirde. Kv ler büyük bir binada bütün akrabalar bir arada yaşıyorlar. benim evim iki sokak arkada. teyzeler, halalar, hatta enişteler bile bana her konuda laf sokuyorlar. ne yapsam olmuyor. eşim beni gerçekten cok seviyor. ailemin oldugu sehirden krediyle ev aldık. oraya gitmeyi düşünüyoruz aslında ancak ben bu konuda cok tereddüt ediyor, korkuyorum. Kv ler cok cimri. halimeyim. gecen gün aserdim. evinde olmasınaragmen bir tek cevizi bana vermedi. kan vermeye gittim yalnız oldugum için bayıldım. Her şey cok agırıma gidiyor. Kayınlarım, kv, teyzeler, büyükler, herkes ama herkes tepeme biniyor, yalnız buluyorlar beni. ben de karsılık verecek yapıda değilim. cok naif oldugum için de asla vazgeçmiyorlar. siz olsanız ne yapardınız???

eşin yanındaysa tüm dünya karşında olsa yine üzülme, der babam.
kendinize dert üretmeyin.

Yazınız o kadar da uzun değil KK neler gördü .
Sadece daha açık ve paragraflar halında yazsaydınız daha güzel olurdu.
Konunuza gelırsek.
Kayınvalidene ve kayınpederine güvenme hiçbir konuda yardımda bekleme.
Hastaneye gıdılcekse eşin işyerınde izin alsın ve beraber gidın yada bır arkadaşınla git.

Böyle bir kaynananın cevizine de aşermek...???!!! Ne bilim mantık dışı..

Agzımı açıp cevizine aserdim diyemem kımseye..

Çok haklısınız arkadaşlar. Su anda dahi içim ferahladı çok teşekkür ederim. Çok ağır, psikolojik baskıa altındayım onlar tarafından. Eşim çok ısrar ediyor gitmek için ama; ya bir gün oraya taşındığımız için mutsuz olursa... Bu konuda cok derin düşünüyorum. Karar veremiyorum.

Kızlar bendeki sorun da kayınvalide sorunu ne yazık ki... Biraz uzun olacak yazacakarım bilme ilgilenir misiniz ama benim gerçekten paylaşmaya ihtiyacım var. bir bucuk senedir evliyim. Kayınvalide baştan beri beni sindirmek için elinden geleni yaptı. ne altın taktı, ne de para gider diye bi mendil aldı. kendi binasından ev tuttu gitmedim. Kendi ailem başka şehirde. Kv ler büyük bir binada bütün akrabalar bir arada yaşıyorlar. benim evim iki sokak arkada. teyzeler, halalar, hatta enişteler bile bana her konuda laf sokuyorlar. ne yapsam olmuyor. eşim beni gerçekten cok seviyor. ailemin oldugu sehirden krediyle ev aldık. oraya gitmeyi düşünüyoruz aslında ancak ben bu konuda cok tereddüt ediyor, korkuyorum. Kv ler cok cimri. halimeyim. gecen gün aserdim. evinde olmasınaragmen bir tek cevizi bana vermedi. kan vermeye gittim yalnız oldugum için bayıldım. Her şey cok agırıma gidiyor. Kayınlarım, kv, teyzeler, büyükler, herkes ama herkes tepeme biniyor, yalnız buluyorlar beni. ben de karsılık verecek yapıda değilim. cok naif oldugum için de asla vazgeçmiyorlar. siz olsanız ne yapardınız???

esin senin yanindaysa tinlama bile. Yalnizlik zor Allah yardim etsin

Kapımı kapatırdım.
Sanki onlar başka bir ülkede yaşıyormuş gibi düşünürdüm.
Yardım bekleme konusunda vefat etmişler gibi düşünürdüm. Hem maddi, hem manevi yardımdan bahsediyorum.
Bana laf sokacakları ortamlarda yalnız bulunmazdım, eşimle giderdim ya da hiç gitmezdim.

Yok ben cevize aşerdiğimi kaynanama söylemedim. Cevizi orda görünce eşime söyledim. Bunu duymasına rağmen vermemesi beni cok bozdu.

Yok ben cevize aşerdiğimi kaynanama söylemedim. Cevizi orda görünce eşime söyledim. Bunu duymasına rağmen vermemesi beni cok bozdu.
Valla bılmıyorum..bende hamilelik yaşadım belki burdaki kızlar bana kızacak ama aşermeyi sımarıklık olarak görüyorum ben..tut kendını dışarda soyle..yada çıkınca al dışardan..ne bilim bu kadar dayanılmaz bir duygu mudur acaba..yaşamadım..

Millan hani insan bi an boş bulunur ya..Yaşadıgım, söylediğim durum bundan ibaret. Ayrıca kesinlikle sımarıklık olarak görmyorum. Hayatımda ilk kez bir şeyi bu kadar cok istedi canım. Ve gerçekten yiyene kadar da cıkmadı aklımdan. Geçrekten cok enteresan. Normal zamanda işten güçten düzenli olarak beslenemem. Yemeği de cok az yerim. Ama o cevizi yemezsem olmazdı.

Valla bılmıyorum..bende hamilelik yaşadım belki burdaki kızlar bana kızacak ama aşermeyi sımarıklık olarak görüyorum ben..tut kendını dışarda soyle..yada çıkınca al dışardan..ne bilim bu kadar dayanılmaz bir duygu mudur acaba..yaşamadım..
Bende hiç aşermedim
Bi arkadaş bana dedi ki bende aşermedim ama salladım gitsin bulsun uğraşsın diye, öyle kıymet bilinir sen safsın dedi
Bilmiyorum da canım bişey çekse ben gider alırım. Hamileysek yatalak değiliz ki
Ondan sonracıma bize gelmişlerdi giderken ayakkabısının bağını eşine bağlattı bana baktı göz kırptı o da bir kıymet bilme yöntemiymiş
Ben doğumuma giderken bile botumun fermuarını kendim çektim, pişman değilim. Tam tersi kendi işimi kendim görmeyi severim

Milan hani insan bi an boş bulunur ya..Yaşadıgım, söylediğim durum bundan ibaret. Ayrıca kesinlikle sımarıklık olarak görmyorum. Hayatımda ilk kez bir şeyi bu kadar cok istedi canım. Ve gerçekten yiyene kadar da cıkmadı aklımdan.
Benim ikinci yorumum senle ilgili değil
Kimisi gerçekten aşeriyo demek dayanamıyo ( ben yaşamadım )
Kimisi de aman ben madem çocuk taşıyorum karnımda biraz da kocamı uğraştırayım diye aşermecilik oynuyo

Valla pişman oldum şu cevizi söylediğime kızlar. Problem cevize kaydı. Demek ki şımarıklıkmış benimkisi ilginç. Hayatım boyunca ben hep kendi ayaklarım üstünde durdum. Kendi işimi de kendim yaptım. Doktoramı daha yeni aldım. Hani demek istediğim o ki; her şeyi kendi basıma hallettim. Bunu bi cevize bağlamak ne derece mantıklı bilemedim.

Valla pişman oldum şu cevizi söylediğime kızlar. Problem cevize kaydı. Demek ki şımarıklıkmış benimkisi ilginç. Hayatım boyunca ben hep kendi ayaklarım üstünde durdum. Kendi işimi de kendim yaptım. Doktoramı daha yeni aldım. Hani demek istediğim o ki; her şeyi kendi basıma hallettim. Bunu bi cevize bağlamak ne derece mantıklı bilemedim.
Ben senle ilgili değil ikinci yorumum genel demiştim ?

Back
X