Kızlar bendeki sorun da kayınvalide sorunu ne yazık ki... Biraz uzun olacak yazacakarım bilme ilgilenir misiniz ama benim gerçekten paylaşmaya ihtiyacım var. bir bucuk senedir evliyim. Kayınvalide baştan beri beni sindirmek için elinden geleni yaptı. ne altın taktı, ne de para gider diye bi mendil aldı. kendi binasından ev tuttu gitmedim. Kendi ailem başka şehirde. Kv ler büyük bir binada bütün akrabalar bir arada yaşıyorlar. benim evim iki sokak arkada. teyzeler, halalar, hatta enişteler bile bana her konuda laf sokuyorlar. ne yapsam olmuyor. eşim beni gerçekten cok seviyor. ailemin oldugu sehirden krediyle ev aldık. oraya gitmeyi düşünüyoruz aslında ancak ben bu konuda cok tereddüt ediyor, korkuyorum. Kv ler cok cimri. halimeyim. gecen gün aserdim. evinde olmasınaragmen bir tek cevizi bana vermedi. kan vermeye gittim yalnız oldugum için bayıldım. Her şey cok agırıma gidiyor. Kayınlarım, kv, teyzeler, büyükler, herkes ama herkes tepeme biniyor, yalnız buluyorlar beni. ben de karsılık verecek yapıda değilim. cok naif oldugum için de asla vazgeçmiyorlar. siz olsanız ne yapardınız???