S SORUYORUM Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Aralık 2009 54 0 86 İstanbul 9 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi SORUYORUM #1 acaba olumlu olma şansı varmı bhu sonucun
kurdelam Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Kasım 2010 5.634 6 0 Diğer 9 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi SORUYORUM #2 büyük ihtimalle ne yazıkki hamile değilsiniz. ama pko falan varsa bi umut binde bir kanda negatif çıkıp ilerki günlerde pozitife dönüşebiliyor.. ama ben nezaman yaptırdımsa pozitifin dışında bir o kadarda negatifi gördüm hepsi doğruydu..
büyük ihtimalle ne yazıkki hamile değilsiniz. ama pko falan varsa bi umut binde bir kanda negatif çıkıp ilerki günlerde pozitife dönüşebiliyor.. ama ben nezaman yaptırdımsa pozitifin dışında bir o kadarda negatifi gördüm hepsi doğruydu..
atlanta Nedenböyleolduk Kayıtlı Üye 19 Mayıs 2010 1.658 95 358 9 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi SORUYORUM #3 SORUYORUM .!.: acaba olumlu olma şansı varmı bhu sonucun Genişletmek için tıkla... adetleriniz kaç günde bir oluyor?(adet siklusunuz kaç gün?) ve siz kaçıncı gününde baktırdınız?
SORUYORUM .!.: acaba olumlu olma şansı varmı bhu sonucun Genişletmek için tıkla... adetleriniz kaç günde bir oluyor?(adet siklusunuz kaç gün?) ve siz kaçıncı gününde baktırdınız?