3 senelik evliym 2 senedr devlet hastanelerinde sürünüyorm desem yeridr git gel hic bisey yaptıkları yok istanbul avrupada özel hastane tavsiye edermisnz
ben Tülay Egeli ye Gidiyorum.. Orda ki Çalışan bebek İstiyorsan Kazezoğluna gidiceksin Op.dr Ve Tüp bebek Uzmanı Dedi... Ben Çok tan başladım Tülay Egeli ye Bırakırsam Ayıp olur
3 senelik evliym 2 senedr devlet hastanelerinde sürünüyorm desem yeridr git gel hic bisey yaptıkları yok istanbul avrupada özel hastane tavsiye edermisnz
ben Tülay Egeli ye Gidiyorum.. Orda ki Çalışan bebek İstiyorsan Kazezoğluna gidiceksin Op.dr Ve Tüp bebek Uzmanı Dedi... Ben Çok tan başladım Tülay Egeli ye Bırakırsam Ayıp olur
arkadaşım tülay egeli benim annemin doktorudur.
1998 yılında ikiz kardeşlerimi doğurtmuştur sakin ve başarılı bir doktordur. avcılarda özel muayenehanesi vardı hatta..
merak ettim şuanda muayene ücretleri ne kadar ve nerede çalışıyor
arkadaşım tülay egeli benim annemin doktorudur.
1998 yılında ikiz kardeşlerimi doğurtmuştur sakin ve başarılı bir doktordur. avcılarda özel muayenehanesi vardı hatta..
merak ettim şuanda muayene ücretleri ne kadar ve nerede çalışıyor
annem çok memnun kalmıştı ben o zamanlar 10 yaşında idim ...şindi 26 bitiyor. aöa gitsek hatırlar diye düşünüyorum
çok tatlı bir doktordu bana hep prenses diye hitap ederdi ..:)
ilk gittiğimizde avcılar hospital deydi.sonra muayenehane açtı..
umarım sende memnun kalırsın arkadaşım ..
şu araladar avcılar medicana da yavuz aydın adını çok duyuyorum ..
ben medicana bahçelievler düzgün korkmaz a başladım ..sakin bilgili bir doktor.