Bana yardım edin acaba hamile miyim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozell
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ozell

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2012
25
0
36
Bursa
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni geldim..
Adetimin üzerinden 5 gün geçti test yaptım ama negatif çıktı. Göğüslerimde Çok kötü bir ağrı var. Negatif çıkmasına rağmen hamile olabilir miyim?..

Son düzenleyen: Moderatör:
olabilirsin ama adetin gecikmiş de olabilir kesin sonuç istiyorsan kan testi yaptır..

canım biraz bekle hayırlısı olur inşallah hamişsindir ama fazlada umutlanıp stres yapma :34:

Slm kizlar benimde adetim 4 gun gecikti idrar testinde 2. cizgi silik cikti a aba hamile miyim

Evli değilim öğrenciyim bu yüzden istemiyorum. Ama sanırım hamileyim 28 günde bir adet görüyorum adetlerim düzenli ilk defa bu kadar gecikti..

Anliyorum canim bi de kanda baktir ya da eger bekleyebilirsen 3~5. gun daha. bekleyip tekrar idrar da bak

Korunmasız ilşkiyemi girdin yani evlenmeden yoksa sende sürtünme ile hamile kalmaktan korkanlardanmısın

merhaba arkadaslarım lütfen yardımcı olabilirmisiniz.

6 aylık evliyim ve eşimle birlikte korunmuyoruz.bu ay adetim 13 gün gecti aslında düzensizlik vardı ama hen gec 4 gün geciyordu..3 er gün arayla 3 test yaptırdım.onlarda 0 - 1 - 2 olarak devam etti doktora gittim rahmimin saglıklı olduğunu ve büyük ihtimalle gebelik olduğunu ama yinede umutlanmamam gerektigini belirtti bazı gebelik gec gözüküyor vs. dedi..ve acayip derecede hamilelik bulgularına rastlamaya basladım..dün idrar testi yaptım 2.si silik çıktı...acaba hamilelik varmı yokmu anlayamadım...:18:

Back
X