Bana yardım edın aklım cok karısık

DiLLerdeSin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2011
10
0
36
Adana
bi yandan sevdigim adama diger yanda cıkmazda oldugum ınsan,
sewdigim kısıyle 2 sene cıktım ayrıldık ondan ayrıldıgımda bı talıbım cıktı benı okadar cok sevıyorkı herşeyi göze almiş ama ben ona ısınamıyorum bnm için ne yaparsa yapsın soyledıgı hersöz dıken gibi canımı acıtıyor diger yanda ayrıldıgm sewgilimle msj lasmaya basladık bana polislık sınawlarına girecem az kaldı sabret dıo ama okadar cok kararsızım kı hadı kazanamazsa ailemin gözunde kucuk dusmekten korkuyorum mantıgımla kalbımın arasında kaldım

eğer diğer talibine ısınamıyosan kafanı karıştırmasına bile izin verme,eğer içinde bi şeyler olsaydı zaten dediklerinden etkilenirdin tam tersine içini acıtmazdı,kibar bi dille ondan hoşlanmadığını söyle bence diğer taraftan da ayrılık sebebin önemli hem ailene neden küçük düşesin ki,eğer ayrılık sebebiniz aldatılma,saygısızlık vs değilse bence devam edebilirsiniz,gerekirse polislik sınavına kadar ailenden saklarsın :)

bende oyle düşünuyorum zaten ama bu istenilme olayıda tüm sülale tarafından duyuldu işin kötüsü sonuna kadar dewam edecem artık ne yapayım..inş ask galıp gelecek

Şuanda görüştüğün insanı sevmiyor olabilirsin ama eski erkek arkadaşınla aynı anda mesajlaşman son derece hoş olmayan bir durum... Eski erkek arkadaşından ilk mesaj geldiği anda cevap vermeyi düşünüyorduysan şuanda görüştüğün insana münasip bir açıklama yapıp görüşmeyi kesmeliydin...

Şuandan itibaren de eski erkek arkadaşınla tekrar görüşmeyi düşünüyorsan her şeyi önüne al güzelce bir düşün, malum bütün sülale şuan görüştüğün kişiyi biliyor, açıklama yapmak durumunda kalma, belki aileni ikna etmek zorunda kalma ihtimali vs... Mutlu olman dileğimle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…