merhaba arkadaşlar ben çok sıkıntıdayım neden derseniz acill doktor bulmam lazım .uzun zamandır o doktor senin bu doktor benim gezip duruyorum ve hiç bir sonuç alamadım moral bozukluğuda cabası .adam gibi benimle ilgilenecek bir infertilite de uzman dr arıyorum eşim ve bende hiçbir sorun yok ve bebek istiyoruz 6 yıllık evliyiz 4senedir korunmuyoruz ama bebegimiz olmadı bana yardım edin aşılama olacak 2.denemem olacak ve ben dr sıkıntısı çekiyorum tanıdığınız bildiğiniz veya gittiğiniz doktor varsa tavsiye edeceginiz lütfen YARDIM EDİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN NEOLURRRRRRRRR şimdiden teşekkürler
merhaba arkadaşlar ben çok sıkıntıdayım neden derseniz acill doktor bulmam lazım .uzun zamandır o doktor senin bu doktor benim gezip duruyorum ve hiç bir sonuç alamadım moral bozukluğuda cabası .adam gibi benimle ilgilenecek bir infertilite de uzman dr arıyorum eşim ve bende hiçbir sorun yok ve bebek istiyoruz 6 yıllık evliyiz 4senedir korunmuyoruz ama bebegimiz olmadı bana yardım edin aşılama olacak 2.denemem olacak ve ben dr sıkıntısı çekiyorum tanıdığınız bildiğiniz veya gittiğiniz doktor varsa tavsiye edeceginiz lütfen YARDIM EDİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN NEOLURRRRRRRRR şimdiden teşekkürler
merhaba ankara çankaya timur gürgan tüp bebek merkeziyle görüşmeni tavsiye ederim.
Epey geç verilmiş bir cevap olacak ama Esra Ayşin TONGUÇ hem cana yakın hemde oldukça ilgili bir doktor.Kesinlikle tavsiye ederim.merhaba arkadaşlar ben çok sıkıntıdayım neden derseniz acill doktor bulmam lazım .uzun zamandır o doktor senin bu doktor benim gezip duruyorum ve hiç bir sonuç alamadım moral bozukluğuda cabası .adam gibi benimle ilgilenecek bir infertilite de uzman dr arıyorum eşim ve bende hiçbir sorun yok ve bebek istiyoruz 6 yıllık evliyiz 4senedir korunmuyoruz ama bebegimiz olmadı bana yardım edin aşılama olacak 2.denemem olacak ve ben dr sıkıntısı çekiyorum tanıdığınız bildiğiniz veya gittiğiniz doktor varsa tavsiye edeceginiz lütfen YARDIM EDİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN NEOLURRRRRRRRR şimdiden teşekkürler
Benim arkadaşım gitti oda memnun kalmadı çok ilgisizler demiştiGürgan klinikden uzak durun, bir kere hiç bir hastasını randevu saatinde aldığı görülmemiştir, en az 1 saat bekletirler, timur hoca sorduğunuz soruları beğenmezse tersleyip başka kliniğe gidebilirsiniz diyebilir,, tüp bebeğin verdiği stresin yanında birde bu kaprislerle uğraşmak isteyen varsa gitsin
Gürgan klinikden uzak durun, bir kere hiç bir hastasını randevu saatinde aldığı görülmemiştir, en az 1 saat bekletirler, timur hoca sorduğunuz soruları beğenmezse tersleyip başka kliniğe gidebilirsiniz diyebilir,, tüp bebeğin verdiği stresin yanında birde bu kaprislerle uğraşmak isteyen varsa gitsin
damam arastırayım canım ınsaallah yaa sehır dısından geleceım ben bı de .senın sorunun nedır pekı.canım ankarada doktor bulmak çok zor ben de çok gezdim iyi bir doktor bulmak için ben 2 aydır doktor şükran çakmak ona gidiyorum çok memnunum çok güler yüzlü arkadaş gibi netten araştır istersen inşallah rabbim gönlüne göre verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?