• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana yardım edin arkadaşlar lütfeeeennn

ecem85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2010
55
0
36
Ankara
merhaba arkadaşlar ben çok sıkıntıdayım neden derseniz acill doktor bulmam lazım .uzun zamandır o doktor senin bu doktor benim gezip duruyorum ve hiç bir sonuç alamadım moral bozukluğuda cabası .adam gibi benimle ilgilenecek bir infertilite de uzman dr arıyorum eşim ve bende hiçbir sorun yok ve bebek istiyoruz 6 yıllık evliyiz 4senedir korunmuyoruz ama bebegimiz olmadı bana yardım edin aşılama olacak 2.denemem olacak ve ben dr sıkıntısı çekiyorum tanıdığınız bildiğiniz veya gittiğiniz doktor varsa tavsiye edeceginiz lütfen YARDIM EDİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN NEOLURRRRRRRRR şimdiden teşekkürler

tatlım eğer istanbulda tedavi düşüyosan semra kahraman ankara da düşünüyosan serdar oral derim.

merhaba arkadaşlar ben çok sıkıntıdayım neden derseniz acill doktor bulmam lazım .uzun zamandır o doktor senin bu doktor benim gezip duruyorum ve hiç bir sonuç alamadım moral bozukluğuda cabası .adam gibi benimle ilgilenecek bir infertilite de uzman dr arıyorum eşim ve bende hiçbir sorun yok ve bebek istiyoruz 6 yıllık evliyiz 4senedir korunmuyoruz ama bebegimiz olmadı bana yardım edin aşılama olacak 2.denemem olacak ve ben dr sıkıntısı çekiyorum tanıdığınız bildiğiniz veya gittiğiniz doktor varsa tavsiye edeceginiz lütfen YARDIM EDİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN NEOLURRRRRRRRR şimdiden teşekkürler

eger ikinizde de sorun yoksa bundan eminsen ankarada ümit özekici varmış canım onu araştır derim

Merhaba, ben sitenin yeni üyelerindenim. bende sizin gibi çok uzun zaman en iyisini aradım, 10 kez tedavi oldum farklı kurum ve kuruluşlarda. sonunda en iyisini buldum. bana inanın pişman olmayacaksınız. eğer son şansınız ise ki ben son şansımı onda kullandım ve sonuç pozitif çıktı, Prof. Dr. M. Levent ŞENTÜRK internetten de araştırırsınız kendisini. İstanbulun en iyilerinden. pişman olmayacaksınız...

arkadaşlar çok teşekkür edrim ama ben ankarada arıyorum lütfen yardım edin canlarım

ankarada lina kadın merekezi var ssk ile anlaşmalı ben bu ay sonuç alamazsam oraya gitcem çok övdüler bana

merhaba ankara çankaya timur gürgan tüp bebek merkeziyle görüşmeni tavsiye ederim.

Arkadasm ben de dr ilgiszlgnden muzdaripim.epeydr arastrdm iyi bi dr Timur gurgan çok iyiymiş negatf sonuc alanlar bile timur bey den cok memnun..ben de 22 sinde gidecm..

Gürgan klinikden uzak durun, bir kere hiç bir hastasını randevu saatinde aldığı görülmemiştir, en az 1 saat bekletirler, timur hoca sorduğunuz soruları beğenmezse tersleyip başka kliniğe gidebilirsiniz diyebilir,, tüp bebeğin verdiği stresin yanında birde bu kaprislerle uğraşmak isteyen varsa gitsin

Epey geç verilmiş bir cevap olacak ama Esra Ayşin TONGUÇ hem cana yakın hemde oldukça ilgili bir doktor.Kesinlikle tavsiye ederim.

Gürgan klinikden uzak durun, bir kere hiç bir hastasını randevu saatinde aldığı görülmemiştir, en az 1 saat bekletirler, timur hoca sorduğunuz soruları beğenmezse tersleyip başka kliniğe gidebilirsiniz diyebilir,, tüp bebeğin verdiği stresin yanında birde bu kaprislerle uğraşmak isteyen varsa gitsin
Benim arkadaşım gitti oda memnun kalmadı çok ilgisizler demişti

Ankara hacettepede Gürkan bozdag tavsiyem sordugum herkes çok memnundu bende bu ay ona gidiyorum karşısına alıp konuşuyor nasıl bi süreçten geçilcegini ve neler yapılcagını hiç sertte deil güler yüzlü ve kibar davranıyor insana araştırmanı tavsiye ederim

ama televizyonlarda çok sakin ve güzel anlayışlı cevaplıyordu soruları..:KK64:

arkadaslar ayse tonguc a gıtmek ıstıoum cocuk sahıbı olamadıgım ıcın surecım uzun mu kısa mı surer bılemıoum acaba muayene ucretlerı nasıl bılen var mı

canım ankarada doktor bulmak çok zor ben de çok gezdim iyi bir doktor bulmak için ben 2 aydır doktor şükran çakmak ona gidiyorum çok memnunum çok güler yüzlü arkadaş gibi netten araştır istersen inşallah rabbim gönlüne göre verir

canım ankarada doktor bulmak çok zor ben de çok gezdim iyi bir doktor bulmak için ben 2 aydır doktor şükran çakmak ona gidiyorum çok memnunum çok güler yüzlü arkadaş gibi netten araştır istersen inşallah rabbim gönlüne göre verir
damam arastırayım canım ınsaallah yaa sehır dısından geleceım ben bı de .senın sorunun nedır pekı.

Back
X