Canım sıkıntı yapmArkadşlar ben martn5 ve 20 sınde reglı oldm yumrtlma gunm 23 ve 28 marttı bu gunlerdehep duzenlı degerlndrk esımle su son 3 gundur sag tarfımda kasıklrm batma yapıyor halsuzlık kandızlık var gobegmde amansız bır sıskınlık hamıle olabılrmıyım hanı bır ayda 2 kez hastnmasam bugun reglı olmm gerktı sancılrm reglısancısnıda andrıo ama asırı akntm oluyor beyaz ve sefaf ıste gecen ay 2 kez reglı oldmdan kafm cok karstı
Doktora gıttm onu yazmayı untmusum dogum kontrol hapımı ıcemedım koye gıtmısfık unymusum evde vucutta hap ıcmeyınce kutu bıttı olarak algılyormus oyuzden reglı olmusumCanım sıkıntı yapm
Ayda iki defa regl olmak anormal bi durum yarın bi dr git istersen derim ben...
İnşBılemıyorum kasık agrımdan uyamıyorum 3 gındur sag tarfıma yatnca agrıo ayptr soylmesı bugun esımle bırlkte olduk ılskıde canım acıdı bunuda cozemefım rahm ıc kısmı agrıdı
Sımdı kacında oldysan ozmn olyormusun onda sıktı yok 17 sınde fln olrsun dedı doktor yada 11 dedı bende farklı bude sorunum reglı olamamk degıl malesef kasıklrımda cok sudetlı batmakar var asırı akıntı sefaf ve beyaz halsızlık kansızlık uymak ıstegı vb bebek yerlsıyomudur dıorum norml sartlarda bugun reglı olcktım ama ısfe 2 kezadet goruncenevrm donduAy aynınsey bnm basıma geldi gecen ayın 28 dogum kontrpl hapına basladm 3 gün içebildim hap gelmedi hapı bıraktım yeniden adet oldum bu ay günüm gecti ayın 28 olmalıydım olmadım ve hala da olmadım dr söktürücü verdi içmiyorum kendiliğimden olmak istiyorum gebelik testi idrar de kanda negatif hala olmadım
Ozqman ben napım 11 kadar beklm sonra bır test yapm olmadı bıde 20 sınden sonra bakrm artık 2 kez reglı olnca nevrm donduİlişkide acıma hamilelik belirtisi diye duymuştum...
Sen bebek istiosun ha cnm bn anladım bebek beklemeseydin rahatlatacak bişeyler söyleyebilirdimSımdı kacında oldysan ozmn olyormusun onda sıktı yok 17 sınde fln olrsun dedı doktor yada 11 dedı bende farklı bude sorunum reglı olamamk degıl malesef kasıklrımda cok sudetlı batmakar var asırı akıntı sefaf ve beyaz halsızlık kansızlık uymak ıstegı vb bebek yerlsıyomudur dıorum norml sartlarda bugun reglı olcktım ama ısfe 2 kezadet goruncenevrm dondu
Ben bebk ıstyorum ama olmamasındada korkyorum belırtıler ole amadaha erkn bıde ılskıde bugun canm acıdı oda raımın ıc kısmı agrıdı halakadımn agrısndan uyamyorumSen bebek istiosun ha cnm bn anladım bebek beklemeseydin rahatlatacak bişeyler söyleyebilirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?