bana yardım edin lütfen dayanamıyorum delirmek üzereyim :'(

ahhsenn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2011
2
0
36
İstanbul
biz 8 aydan beri sevgiliyiz ilk başlarda herşey çok güzeldi bana güzel güzel mesajlar yazardı anlayışlıydı beni hep düşünürdü hep mesaj atardı benmle hep ilgilenirdi ama artık ne mesaj atıyor nede ilgileniyor.. doğru düzgün mesajlaşmıyoruz bile bana karşı böyle davrandığında bnm canım çok acıyor ve ben hergün ağlıyorum ne yapacğımı nasıl dvrancağımı bilmiyorum bni artık svmiyormsn diye sordğumda da hala sevdiğini ama canının sıkkın olduğunu söylüyor neyn var ndn canın sıkkın anlat dediğimde de hiçbir şey söylemiyor konuyu değiştiriyor benm durumumda olanlara söylediğinz önerileri okudum evet gerçektn kaçan kovalanır ama bizm ilişkimizde böyle olmuyr bn ona msj atmzsam onu aramazsam o benden iyice uzaklaşıyor delirmek üzereyim onu kaybetmk istemiyorum ndn böyle yaptğnı da anlamıyorum lütfen bana yardım edin bir de etrafımdaki insanlar bizi çekemiyor onların nazarıda değiyor iyi olsak bile ufacık bişey diyolar hemen kötü oluyoruz bugnlerde de herkes ayrıldınız mı flan diyo bnce başkası var diyo iyice moralim bozuluyor ksura bakmayın sizi sıkmak istemiyorum biraz uzun yazdım galiba ama çok kötüyüm ve pskolojm bozulmya başladı gibi hissediyrm bn onu çok seviyorum

acik acik konus erkek arkadasinla..
eger baska biri varsa bile bunu sana söylemek zorunda..
canim sIkkin diyebilir tamam ama canini sIkan seyi seninle paylasmali eger paylasmiyorsa demek ki gizledigi bir seyler var..

sanırım yaşın biraz küçük. giderse gitsin dert etme. ilişkilerin başı hep ilgi alakayla başlar sonra fos cıkar. erkenden öğrendin kıymetini bilmediğini. başına bişey gelmemiş sen ona dua et. vur tekmeyi gitsin

her ilişkinin bazı csnım cicim aşırı ilgi olur cnm bilmiyorum ama belki canı başka bir şeye sıkkındır ondan böyledir yada başka biri bence herşeye hazırlıklı ol birde hiç mesaj atma arama bakalım ne yapacak sana dönecekmi öyle bi deene bakalım zamana bırak baktın olmuyo çok üzülüyorsun her zaman bu şekilde mutsuz olmaktansa bi kere mutsuz ol unut onu derim tercih senin sadece çok sevmek yeterli değildir

aranızdaki iletişim önemli bu yüzden açık konuşmakta fayda var al karşına adam gibi konuş canım benm

erkeklerın hepsı aynı :) zaman gectıkce ılgılerı alakaları azalıyor..dile kolay 8 ay sıkınt.. sıkıntısı var ve bunu yansıttıgını söylüyorsa.. ama paylaşamıtyorsa bekleyin bence..bırakın uzaklaşırsa uzaklaşsın.. şimdiden böyleyse bunun ilerisi çok karanlık..

canım sıkma canını evet tüm erkekler böyle ne kadar çok sevselerde az bir ilgi alaka ile hemen uzaklaşıyorlar bence ilgini biraz azalt üzerine düşme kendisi sana yönelecektir

ilişkilerde her zaman 2 tarafta aşkı aynı oranda yaşıyamıyorlar birisinin sevgisi daha yoğun oluyor en azından benim grdüğüm ve yaşadığım bu sanırım burdada ağır taraf sen oluyosun zaten seni seviyorsa sana sürekli ilgi ve alaka gsterir

ilişkilerde her zaman 2 tarafta aşkı aynı oranda yaşıyamıyorlar birisinin sevgisi daha yoğun oluyor en azından benim grdüğüm ve yaşadığım bu sanırım burdada ağır taraf sen oluyosun zaten seni seviyorsa sana sürekli ilgi ve alaka gsterir

arkadaşa kesinlikle katılıyorum..

Back
X