biz 8 aydan beri sevgiliyiz ilk başlarda herşey çok güzeldi bana güzel güzel mesajlar yazardı anlayışlıydı beni hep düşünürdü hep mesaj atardı benmle hep ilgilenirdi ama artık ne mesaj atıyor nede ilgileniyor.. doğru düzgün mesajlaşmıyoruz bile bana karşı böyle davrandığında bnm canım çok acıyor ve ben hergün ağlıyorum ne yapacğımı nasıl dvrancağımı bilmiyorum bni artık svmiyormsn diye sordğumda da hala sevdiğini ama canının sıkkın olduğunu söylüyor neyn var ndn canın sıkkın anlat dediğimde de hiçbir şey söylemiyor konuyu değiştiriyor benm durumumda olanlara söylediğinz önerileri okudum evet gerçektn kaçan kovalanır ama bizm ilişkimizde böyle olmuyr bn ona msj atmzsam onu aramazsam o benden iyice uzaklaşıyor delirmek üzereyim onu kaybetmk istemiyorum ndn böyle yaptğnı da anlamıyorum lütfen bana yardım edin bir de etrafımdaki insanlar bizi çekemiyor onların nazarıda değiyor iyi olsak bile ufacık bişey diyolar hemen kötü oluyoruz bugnlerde de herkes ayrıldınız mı flan diyo bnce başkası var diyo iyice moralim bozuluyor ksura bakmayın sizi sıkmak istemiyorum biraz uzun yazdım galiba ama çok kötüyüm ve pskolojm bozulmya başladı gibi hissediyrm bn onu çok seviyorum