bana yardım edin mutlu olamıyorum

sayeste

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2010
219
6
96
Kırıkkale
merhaba arkadaşlar yine ben eski konularımı bilenler bilir eşim annemle babamı evden kovmuş ve kavga etmişlerdi.hepiniz eşime hak vermiştiniz ben de eşime hak veriyorum ama ..kızmadan da duramıyorum.Annemle babamın o şekilde gitmesi gözümün önünden gitmiyor.Eşimim memleketi buraya yakın .hafta sonu oraya gitmeyi düşünüyor eşim. Ama ben gitmek istemiyorum.Annemle babama haksızlık yapacakmışım gibi geliyor .onun anne ve babasına hizmet etmek içimden gelmiyor.yüzlerini görmek istemiyorum.Kendimi hiç ama hiç mutlu hissedemiyorum.Eşim de hala annemle babama kızıyor kesinlikle gitmeyeceksin diyor..çok üzülüyorum.Yaşamak istemiyorum.elimde değil..

Önceki konunuzu az biraz hatırlıyorum. Eşiniz her ne kadar haklı olsa da insan anne babasından vazgeçemez, vazgeçmemelidir de. Gidin, gelin, onlarda size gelsinler aranızı bir şekilde düzeltmenin aradaki soğukluğu gidermenin yolunu bulun.

Eski konunu bilmiyorum ama bir sekilde orta yolu bulmak senin elinde. Aradaki kopru sensin.

Son düzenleme:
Ne kadar suç senin ailende de olsa görüşmemek ne demek.
Kendi görüşmedi hadi sana ne karışıyor?
Utanmadan kendi ailesine zorla götürecek mi seni hizmet mi ettirecek.
Otur güzelce konuş.
Beni dünyaya getirdiler, büyüttüler. Üzerimde emekleri var ben evlatlığımı
yaparım kusura bakma de.
Kendi anneme babama sırtımı dönüp senin ailene hizmet etmemi mi bekliyorsun?
Bu ne bencillik?
Kendileri 5 kuruş faydası olmayan full zarar insanlar için bir taraflarını yırtarlar
saygı saygı anam babam diye.
Hiç kusura bakmasın!

Eşine olan hıncını onun ailesinden mi çıkaracaksın.
Onların ne suçu var ki

Varsa bir problemin eşinle çözmelisin.Sen benim aileme bunu yaptın bende senin ailene yaparım gibi bi düşünceyle inan hiç bir yere varamazsın.Dahada karmakarışık olur işler.

eski konunu ben hatırlıyorum ailenle tabiki görüşmek yada görüşmemek seni bağlar eşini değil ama aynısı sana eşinin ailesi yapsaydı belkide sen burada ayrılmak istiyorum kv kp kötü diye konu açardın.onun için eşinin ailesine kızmanı ben yersiz buluyorum. ayrıca belki evimden kovamam ama ailenin yaptığını benim ailem yapsa oldukçada sert eleştirirdim kendilerini

Eski konunu biliyorum.
Eşin görüşmemekte haklı, kusura bakma kovmakta da haklı.
Ama senin ailendir tabi ki görüş.
Eşinin ailesindende bu tip hareketler görürsen tavır koyabilirsin.
Kayınpederin sana şerefsiz derse sende onunla görüşmezsin haklı olarak değil mi?

anne babanın yerı ayrıdır eşin yerı ayrı herkezınde dediği gııb eşin konusunda haklıydı

sen artık onları bır araya getıremezsın eşin senın görüşmene karımıyor sanırım zaten kırışsadasen görüşmeye dvm et

ama eşinin ailesıne gitmemen yanlış olur heleekı aileme ıhanetmı edıyorum gıbı bişi çok yalnış düşünce çünkü eşinin ailesıyle böyle bişi yaaşanamdıkı

Eşin aylarca ailene hizmet yapmış onu görmüyorsun ama kısa bir süreliğine eşinin ailesine yapılacak hizmeti mi çok görüyorsun?

eşin haklı ve sen eşinin ailesine haksız yere tepki verirsen eşinle ailenin arası ömür boyu düzelmez sabredip orta noktaya bul derim:))

bu kafayla mutlu olamazsın arkadaşım, ne annen ne baban ne kayınvaliden nede eşinde sorun var.
sorun sende, ne ne yaptığın belli, ne ne düşündüğün.
önce içindeki ikiliği çözüceksin, adil olucaksın, haklıya haklı haksıza haksız demeyi bileceksin.
senin yoğurdun ekşi bunu kabul et, için de huzur bulsun eşinde.
yoksa şişin sonu kötü bilesin.
kalbini temiz tut, iyi niyetli olmak daha kolay iananki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…