- 13 Ocak 2016
- 1.987
- 2.655
- 133
- Konu Sahibi SekerAnnee
-
Olmuyor hiçbir şey fayda etmiyor niye böyle oldu bilmiyorumTam tersi cok uyuman lazim bu dönemde. Sakinlestirici caylar denedin mi? Papatya cayi falan..
Bunu deneyeceğim tşk ederimBende uyuyamazdım ama bebeğim cabuk uyanırdı. Uyandı mı uyanacak mı diye dalamazdım uykuya.yada büyükler gelir gider yemek vs. İşleri düşünmeye koyulurdum. Baska bi probleminiz var mı? Devamlı uyumaya çalışmayın. Belli saatlerde yatıp kalkın otomatk olarak vücut o saatlerde uyumaya gidiyo. Eşinizden ayrı yatmayı deneyin. Bazen tek yatmak iyi gelebiliyo
Sanırım çok fazla şey var kafamda Zihnim hep düşünceliAllah analı babalı büyütsün. Gün içinde çok mu yoruluyorsunuz acaba? Ya da kafa yorduğunuz bir sorununuz mu var? Ya da süt olsun diye bir şeyler içiyorsanız onlar yapıyor olabilir? Aklıma gelenler bunlar.
beeeeen ☝aynı şekılde yaşadım.zaten anksıyetem olduğu için uykuduzlugun dıbını gördüm.gece yıne uyanacak dıye uyuyamıyordum.zaten uykuya dalma sorunum vardı .uyuyamayacağımı düşündükce çıldırıyor ,daha çok uyuyamıyordum.uykusuzluktan gücüm tukendı.pskıyatrıye gıttım emzırmeyı bırakman lazım ilaç kullanman lazım dedi.bırakamazdım 2 aylık bebek nasıl bırakayım.psikologa gittim .yanı pek etkılı olmadı.anlattım saçma sapan tavsiye gıbı geldi bana.baktım çare yok önce sakinleşmeyi denedim.sakinlestıkce uykum geldi uyudum ve her şey bi anda düzeldi.İyi geceler hanımlar.. konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama çok sağlıki açıdan kötüyüm. 4.5 aylım bir bebeğim var. Çok şükür doğduğundan düzenli uykuları olan bir bebek geceleri de çok güzel uzun uzun uyur. Ama lohusalığımdan beri ben uyuyamıyorum uykusuzluktan bayılır dereceye geliyorum baş ağrısından ölüyorum gözlerim kan çanağı gibi ne yapayım ne edeyim bilmiyorum bir yanımda eşim bir yanımda bebeğim fosur fosur uyuyorlar ama ben uyuyamıyorum neden böyle oldu ne yapabilirim lütfen böyle şeyler yaşayıp düzelen oldu mu artık fizyolojik ve psikolojik olarak çok kötüyüm
Sanırım sizinle aynı şeyleri yaşıyorum geceleri uyuyamayacağımı bilerek yatmak işkece oldu artık nasıl sakinleşicem geceleri bağırmamak çıldırmamak için zor tutuyorum kendimibeeeeen ☝aynı şekılde yaşadım.zaten anksıyetem olduğu için uykuduzlugun dıbını gördüm.gece yıne uyanacak dıye uyuyamıyordum.zaten uykuya dalma sorunum vardı .uyuyamayacağımı düşündükce çıldırıyor ,daha çok uyuyamıyordum.uykusuzluktan gücüm tukendı.pskıyatrıye gıttım emzırmeyı bırakman lazım ilaç kullanman lazım dedi.bırakamazdım 2 aylık bebek nasıl bırakayım.psikologa gittim .yanı pek etkılı olmadı.anlattım saçma sapan tavsiye gıbı geldi bana.baktım çare yok önce sakinleşmeyi denedim.sakinlestıkce uykum geldi uyudum ve her şey bi anda düzeldi.
emzirmiyorsanız doktora gıdın.emzırıyorsanız sakinliğinizi korumak zorundasınız bende oyleydım saçımı başımı yolmak istiyordum.O geceler kabus gibiydi.Ama en fazla ne olabilir yada ne olursa olsun artık dıyerek sakınlestimSanırım sizinle aynı şeyleri yaşıyorum geceleri uyuyamayacağımı bilerek yatmak işkece oldu artık nasıl sakinleşicem geceleri bağırmamak çıldırmamak için zor tutuyorum kendimi
Büyük olasılıkla spinal anestezi ile doğum yaptınız. Sonrasında gelişen baş ağrısının -ki hayatında başı ağrımayan ben bir senedir migren ağrısı çekiyorum- tek devası ağrı kesici falan değil, bildiğimiz sütsüz ve şekersiz nescafe. Ben o dönemde de şimdi de bol bol ya americano ya da espresso tüketiyorum.
Hiç öyle bir etki olmadı. Gayet uykuyu seven bir bebekti.Peki içilen kahvenin anne sütüne geçerek bebeği olumsuz etkileme gibi bi durum var mı acaba? Hani bebeğinde uykusunun kaçması gibi..kafein de süte geçerya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?