Bana yardım edin!

Dilber_iRana

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mart 2018
119
102
13
Hayırlı akşamlar herkese.Ben 17 yaşına gireli 3 ay oldu.Artık bunalımlardayım.Çok zor durumdayım.Ailem sürekli kavgalı Okul üstüste biniyor. Ders çalışamıyorum.Her şey anlamsız geliyor Ailem bana sevgisini hissettirmiyor zaten.Namaz kılacağım diyorum kalkıyorum kılmaya çalışıyorum yok.İbadetlerimden de uzaklaştım.Hiçbişey yapasım gelmiyor sanki öylesine doğmuşum.Hergün ağlıyorum Allah'ım al artık canımı diye.Umudum tükendi artık.Size bunları yazarken ağlıyorum.Nasıl bir psikoloji içindeyim bilmiyorum.Ama hiçbişey yapasım gelmiyor.Bu hayat için bu dünya için emek harcayasım gelmiyor.Bir anlayanım bir dinleyenim yok .Pek arkadaşımda yok içine kapanık biriyim.Annem babam zaten hiç anlamıyor beni.Herkes üstüme geliyor .3 haftaya sınavlar başlicak.Ve ben hiçbirşeye odaklanamıyorum.Akıl fikir verin bana .Bu yaşta ne bir heyecanım kaldı ne bir tutkum. Ben mutlu olamayacak mıyım? Ben hayattan tat alamayacak mıyım?Akıl fikir verin bana.Hayattan bıkmış 50 yaşındaki kadın gibiyim.Ne olur yardım edin nedir bu dert hali.Çok stresliyim. Kendimede değer veremiyorum. Değer verecek bir yanım yok çünkü. Neden bu dünyayı çekmeye geldim ben? Neden?

Depresyondasın güzelim, okulun psikolojik danışmanı yok mu ona bir uğra istersen. Eğer durumun varsa direkt psikoloğa git zaten.

Canım aynı durumları yaşadım. Üniversite sınavına hazırlanamadım evdeki huzursuzluktan. Ben çareyi başka şehirde okumakta buldum. 5 yıl geçti aradan kendi ayaklarımın üstünde durabilen bir insan oldum. O günlere dönüyorum bazen, geçmeyecek sanırdım fakat geçiyor. İnan geçiyor. Kimseyi duyma evde ders çalışma okulda çalış. Geçecek bu günler pes etme

Depresyondasın güzelim, okulun psikolojik danışmanı yok mu ona bir uğra istersen. Eğer durumun varsa direkt psikoloğa git zaten.
Var da gidemem ki nasıl gideyim.Erkek o utanırım ben.Anlatamam ona.Hem değişik bir hoca.Pdr olduğuna bakma. Psikologa gidemem ki hem maddiyatımız iyi değil hem ailem izin vermez ne derdiymiş bu der küçümserler beni

Bunalıma girmişsin . Ailem çok mu Baskıcı ?
Ailem baskıcı değil.Annem ve babam çok kavga ediyor.Hakaret ediyorlar birbirlerine.Ve ben ve kardeşlerime önem vermiyorlar.Ayrılırsak al git çocuklarını bakmam çocuklarına ne yaparsan yap diyor.Babam diyorumrumda değil yok 2.avradı alırım falan. Biz kimlikte aileyiz onu anladım

Hayırlı akşamlar herkese.Ben 17 yaşına gireli 3 ay oldu.Artık bunalımlardayım.Çok zor durumdayım.Ailem sürekli kavgalı Okul üstüste biniyor. Ders çalışamıyorum.Her şey anlamsız geliyor Ailem bana sevgisini hissettirmiyor zaten.Namaz kılacağım diyorum kalkıyorum kılmaya çalışıyorum yok.İbadetlerimden de uzaklaştım.Hiçbişey yapasım gelmiyor sanki öylesine doğmuşum.Hergün ağlıyorum Allah'ım al artık canımı diye.Umudum tükendi artık.Size bunları yazarken ağlıyorum.Nasıl bir psikoloji içindeyim bilmiyorum.Ama hiçbişey yapasım gelmiyor.Bu hayat için bu dünya için emek harcayasım gelmiyor.Bir anlayanım bir dinleyenim yok .Pek arkadaşımda yok içine kapanık biriyim.Annem babam zaten hiç anlamıyor beni.Herkes üstüme geliyor .3 haftaya sınavlar başlicak.Ve ben hiçbirşeye odaklanamıyorum.Akıl fikir verin bana .Bu yaşta ne bir heyecanım kaldı ne bir tutkum. Ben mutlu olamayacak mıyım? Ben hayattan tat alamayacak mıyım?Akıl fikir verin bana.Hayattan bıkmış 50 yaşındaki kadın gibiyim.Ne olur yardım edin nedir bu dert hali.Çok stresliyim. Kendimede değer veremiyorum. Değer verecek bir yanım yok çünkü. Neden bu dünyayı çekmeye geldim ben? Neden?
Psikolojin alt-üst olmuş...yazık böyle anne babalara...kardeşim var mı? Anne baba ayrı mı?

Var da gidemem ki nasıl gideyim.Erkek o utanırım ben.Anlatamam ona.Hem değişik bir hoca.Pdr olduğuna bakma. Psikologa gidemem ki hem maddiyatımız iyi değil hem ailem izin vermez ne derdiymiş bu der küçümserler beni
Devlet hastanesine gidebilirsin. Ailenden onay almana gerek yok al kimliğini git Psikolog bulursan daha iyi ama bulamazsan Psikiyatrist de olur. Çünkü hiçbir şeyden zevk alamama, sürekli mutsuzluk hali, amaçsızlık vs depresyon özellikleri. Sınav stresi tetiklemiş olabilir, Allah yardımcın olsun.

Canım aynı durumları yaşadım. Üniversite sınavına hazırlanamadım evdeki huzursuzluktan. Ben çareyi başka şehirde okumakta buldum. 5 yıl geçti aradan kendi ayaklarımın üstünde durabilen bir insan oldum. O günlere dönüyorum bazen, geçmeyecek sanırdım fakat geçiyor. İnan geçiyor. Kimseyi duyma evde ders çalışma okulda çalış. Geçecek bu günler pes etme

Ya zaten herşeyin üstesinden gelmeye çalışıyorum ama dayanacak gücüm kalmadı sanki dünya tek ben karşı karşıya bir mücadele içerisindeyim.Sanki tüm dünya tüm insanlık bana karşı.

Erkekten neden utanıyorsun anlamadım?

Öncelikle yarın sabah kalk ve aile hekimine git kan tahlili yaptır vitaminlerine baktır özellikle d vitamini. Eksik olan vitaminler için takviye iste. Büyük ihtimal vitamin eksikliğinden. Hayat güzel/ sen çok güzel bir yaşındasın. Of ne güzel günlerin olacak bir bilsen var ya! Doya doya yaşamalısın bu hayatı.

Ailem baskıcı değil.Annem ve babam çok kavga ediyor.Hakaret ediyorlar birbirlerine.Ve ben ve kardeşlerime önem vermiyorlar.Ayrılırsak al git çocuklarını bakmam çocuklarına ne yaparsan yap diyor.Babam diyorumrumda değil yok 2.avradı alırım falan. Biz kimlikte aileyiz onu anladım
Ah canım bakma Baba'nın öyle dediğine 1. Yi üzüyor baksana 2. Hanımı nasıl alacakmış ? 2. Hanım öyle darlığa gelmiyor deseydin.
Kimbilir ne sıkıntısı var Baba'nın da öyle Konuşuyor sen bakma ona

Daha 17 yasindasin gercekten depresyona girmek icin hayat cok kisa yaşlarini zamaninda yasamazsan cok cok pisman olursun ilerde takinti yapmamalısın kendin icin gelecegin icin dua et insallah bir hal caresi bulunur

Hayırlı akşamlar herkese.Ben 17 yaşına gireli 3 ay oldu.Artık bunalımlardayım.Çok zor durumdayım.Ailem sürekli kavgalı Okul üstüste biniyor. Ders çalışamıyorum.Her şey anlamsız geliyor Ailem bana sevgisini hissettirmiyor zaten.Namaz kılacağım diyorum kalkıyorum kılmaya çalışıyorum yok.İbadetlerimden de uzaklaştım.Hiçbişey yapasım gelmiyor sanki öylesine doğmuşum.Hergün ağlıyorum Allah'ım al artık canımı diye.Umudum tükendi artık.Size bunları yazarken ağlıyorum.Nasıl bir psikoloji içindeyim bilmiyorum.Ama hiçbişey yapasım gelmiyor.Bu hayat için bu dünya için emek harcayasım gelmiyor.Bir anlayanım bir dinleyenim yok .Pek arkadaşımda yok içine kapanık biriyim.Annem babam zaten hiç anlamıyor beni.Herkes üstüme geliyor .3 haftaya sınavlar başlicak.Ve ben hiçbirşeye odaklanamıyorum.Akıl fikir verin bana .Bu yaşta ne bir heyecanım kaldı ne bir tutkum. Ben mutlu olamayacak mıyım? Ben hayattan tat alamayacak mıyım?Akıl fikir verin bana.Hayattan bıkmış 50 yaşındaki kadın gibiyim.Ne olur yardım edin nedir bu dert hali.Çok stresliyim. Kendimede değer veremiyorum. Değer verecek bir yanım yok çünkü. Neden bu dünyayı çekmeye geldim

Canim benim daha yasin 17 ve yolun basi.oncelikle bence sen cok degerlisin ailen için.belki onlarin hatasi kavgalari sana hissettiriyo olmalari.bu kavgalar seni depresyona sokmak yerine dahada güclendirmeli bence.tum yogunlugunu derslerine verip tahsilini tamamlarsan kendine bir hayat kurabilirsin bununda anahtari okulunu bitirmek.hayata kusmek icin cok erken.daha neler gösterecek bu hayat bizlere.emin ol bircogumuz senin yasindayken benzeri cok sorunla karsilastik hayata kustük isyan ettik kendimizi degersiz görduk kimse beni sevmiyo dedik.neden dogdum dedik.hayattan bıktık.ama sonra baska baska acilar gelince bi önceki aciyi unuttuk belki zamansiz buyuduk cogumuz belki dahada güclendik.acilari sevmek diye birsey var.insan acilarinida sevmeli.çünku o acilar seni bu hayatta güclendirecek hirslandiracak.ve düsün belki senin acilarin bi baskasinin acilarindan daha kucuk.ailen seni sevmese dünyaya gelmene izin vermezlerdi.sen onlara sevgi asıla.ve okulunu bitir

Psikolojik destek almanda fayda var herkes bu düşüncelerden geçiyor zmaninda ergenlikte olur böyle seyler

Back
X