Bana yardım edin :(

lonelybuthappy

always alone never lonely
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2018
2.804
4.507
53
28
Iyi aksamlar hanımlar

Son zamanlarda çatlamak üzereyim. 22 yaşındayım yüksek lisans yapıyorum, son 3 ay kaldı daha yeni kpssye çalışmaya çalışıyorum ama yetişmeyecek biliyorum. Bu sene de atanamayacağımı anladım ve çok canım yanıyor. Okul yüzünden adam akıllı çalışamadım.

Şimdi de okula gitmek istemiyorum geçen dönem iyiydim ödevlerimi vs güzelce yapmıştım ama şimdi ayaklarım geri geri gidiyor. Hocalar ödev verdikçe "yeter sus daha fazla sorumluluk verme" diye bağırmak istiyorum. İşin garibi ben kpssye de çalışamıyorum. Anlayacağınız ikisi de bana çok ağır geliyor.

Öyle yatmak uyumak istiyorum. Geçen sene ne kadar mutlu olduğumu hatırlıyorum. Burslarım vardı gül gibi geçiniyordum, erkek arkadaşım vardı kpss kursuna gidiyordum, staj yapıyordum yani çocuklarımla birlikteydim. Güzel kıyafetler alırdım, arkadaşlarım vardı. En önemlisi mutluydum ben ya.

Bu sene bu zamana kadarki en kötü senem oldu. Arkadaşım yok, işsiz olduğunu idrak ediyorum atanamadığımı idrak ediyorum, hiç eşim dostum olmadığını idrak ediyorum. Dertleseceğim bir tek burası var. Ev içinde de sorumluluklarım var artık göğsüm daralıyor. Aslında sağlam iradeli birisiydim ne bileyim sağlık yönünden ailem kötü olaylar yaşadı atlattık ama yıkılmadım şimdi afedersiniz ota b.ka yıkılıyorum. Eski neşemden gülen suratımdan eser yok.

Çok mutsuzum şu aralar. Öyle sizinle paylaşmak istedim

canim saglikliysan mutlu olmaya vaktin var demektir dunyada hersey is meslek kariyer yada arkadas degildir .ara ara kim bunalmiyorki toparlarsin merak etme yeterki saglikli ol.hem calisip istedigini er gec elde edebilirsin senin elinde olan o kadar zor degil inanki.canin sag olsun bosver...

Ama o kadar kritik zamanda bunalıyorum ki yapmam gereken bi dünya iş var. Çok şükür bitek sağlığım yerinde galiba

Ah gençlik ah insan bu yaslardayken elindekinin kıymetini hiç bilmiyo . Ben sana şimdi işsizlik sorun değil dersler sorun değil desem de fayda etmicek . İnan hayatta daha değerli şeyler var bunları bul

Ama o kadar kritik zamanda bunalıyorum ki yapmam gereken bi dünya iş var. Çok şükür bitek sağlığım yerinde galiba
isleri yetistirmek istiyorsan bunalimla vakit kaybetme kollari siva ise koyul (isteksiz olduguna inanirsan yapacaklarin iskenceye doner)

Ah gençlik ah insan bu yaslardayken elindekinin kıymetini hiç bilmiyo . Ben sana şimdi işsizlik sorun değil dersler sorun değil desem de fayda etmicek . İnan hayatta daha değerli şeyler var bunları bul
Daha değerli şeyleri söylerseniz farkına varabilirim belki Sağlıksa bunu ben de kabul ediyorum çok şükür diyorum. Ama geri kalan hiçbir şey yolunda değil ki.

Kendinize fazla yüklenmeyin. Sanırım temelde yatan sıkıntı amaçsızlık ve belirsizlik. Kpss'den umudu kestiğiniz için gelecek kaygısı sarmış sizi. Hayattan zevk almanıza engel olmuş.
Bu arada geçen seneki arkadaşlar ve erkek arkadaş nerede?

Geçen seneki arkadaşlar memleketlerine döndü ve bi kopma oldu maalesef.2 tanesiyle de özellikle yolları ayırdım. Yanımda bir tane arkadaşım var ondan da hoşlanıyordum kanka olduk. Yani kız arkadaşım yok. Eski sevgilimle 5 ay önce ayrıldık. Bazen şükrediyorum bazen de yokluğu aranıyor

Sana o zaman da yazdığımı hatırlıyorum.Yüksek lisanstan çok KPSSye odaklan diye.Şimdi de zorlanıyorsun haliyle.İşsizlik zordur.Ümitsizliğe kapılırsan daha da zor gelir sana.Ümitsiz olma.Ne çalışsan o kâr.Olmaz diye düşünme.Sınava 1 gün kala bile çalış.Silkelen kendine gel.Gelecek güzel günleri düşün ve silkelen.

Son düzenleme:
Evet hatırladım çok teşekkürler. Haklısın

Alanım ataması az olan ogretmenlik branşı

şimdi öncelikle sakin olman lazım

alanında birinci olsan da atanman garanti değil

bunu cebine koyup yüksek lisansa devam edeceksin zira o senin B planın

A planın KPSS ye geri dönelim

geçen sene de çalışmışsın yani temelin var

KPSS de önemli olan bol tekrar ve sakin olabilmek

zira sınav esnasında çıkan sorular ve denemeler genelde benzer ama sınav esnasında takılıyor insan

sınavı hayatında olağanlaştırman lazım

piyasadaki tüm alan kitaplarını çözmeye çalış

hatta yapamadığın sorularda o sorudan bir tane de kendin yaz

yani hani çevirerek soruyorlar ya

sen de 5 seçenekli öyle bir soru yaz

o zaman o cevap aklında kalır yaz derken uydur manasında ille de nizami bir soru olacak şekilde uğraşman gerekmez

daha zaman var çalışırsan olur

sakinleş biraz papatya çayı iç sizin oralarda kırlık bir yer varsa al kitabı git papatyaların yanında otur ve çöz

kolay gelsin başarılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…