Bana yardim edin !!

Yasmin301

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2019
10
4
1
35
Arkadaşlar aranizda daha yeniyim.sizin yardımınıza ihtiyacım var çünkü ne yapacagimi şaşırdım.benim ikinci evliliğim ilk evliliğimi çok küçükken yaptım hataydı başlı başına ikinci evliliğim ise bitmek üzere çok savaştım çok yıprandım.2 yaşında bir oğlum var.esimin ailesi çok dindar bende açık bi insanım evlenirken tek bir kimse yoktu evlendikten sonra hepsi döküldü ortaya.bir yıldır konuşmuyoruz.esim hep onları tuttu beni ezdirdi demedikleri kalmadi.sorumsuz asla hicbirseyi gunu gunune odemez birikir birikir faturalar kesilirdi.cok sans verdim bu defa veremeyecegim dedim.yalvardi yakardi 2ay ailemin yaninda kaldim.islerimi duzelttim bundan sonra ayni olmayacak falan sozler ailem birdaha dene cocuk icin dedi geldim.fakat icim almiyor yasadiklarimi hazmedemiyorum tek bir sewgim kalmamis bosanayim diyorum korkuyorum biryandan bilmiyorum kizlar bana akil verin neolur nasil bir yol izlemeliyim uzun oldu hakkinizi helal edin

Kalbin ne diyorsa onu yap canim... Bazen en iyi yol kalbini dinlemektir. Ama baktin kalbin cok kirik ona artik yer yok. Boşanmalisin...

İyi düşünmek lazım, biraz zaman ver kendine geçici bir süreç belki beklediğin süre içinde düşüncelerin degisecek değişmiyorsa ayrılirsin. Bu süre içinde birikim yap .

Teşekkür ederim
Aaa bak ikinciye bosanmis diyecekler herkes diye cok korkuyorum.atlatırım bu durumu ama oğlum çok küçük ya diyorum sonrasında pişmanlık duyarsam inan bir çıkış yolu bulamıyorum ama asla sewmiyorum nefret bile etmiyorum artik ondan
member: 208630"]
İyi düşünmek lazım, biraz zaman ver kendine geçici bir süreç belki beklediğin süre içinde düşüncelerin degisecek değişmiyorsa ayrılirsin. Bu süre içinde birikim yap .
[/QUOTE]

[/QUOTE]
Tesekkur ederim

Peki gerçekten değişmiş mi? Sizin ve çocuğunuz için birşeyler yapmaya başladı mı? Bence bunlar da önemli.

Peki gerçekten değişmiş mi? Sizin ve çocuğunuz için birşeyler yapmaya başladı mı? Bence bunlar da önemli.
Şu anda çok iyi nedersem yapıyor ama şimdide yaşadıklarımı hazmedemiyorum içim onu asla istemiyorum bu raddeye gelene kadar neden yapmadın diyorum bilmiyorum allahım bana sabirlar wersin nereye kadar gider bende bilmiyorum

Akrabalar dışında ne gibi sorununuz var? Ezdiriyor tam olarak ne yapıyor?
Yanı ezdiriyor bi sorumluluğu yok asla çocuğunun geleceğini bile düşünmeyen bir adam.simdi bittiğini anladı artık benim için çabalıyor herdedigimi yapıyor şimdiye kadar aklın nerdeydi bu kadar soğumammi lazımdı diyorum bisey demiyor.yanisi suki sevgisiz bu işi sadece cocuk olduğu için kabul ettim ama içim asla istemiyor

Sevginizi tüketmiş,sizin için çok zor olur. Artık sadece katlanirsiniz devam edince. Her hareketi batar. Allah yardımcınız olsun

Duygularında kalmamış şans versen tekrar eski hisleri yakalayabilecek misin bide gerçekten karakter olarak 2.şansı hakediyormu önce buna karar ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…