- Konu Sahibi sonbahar8989
ha birde su var canım yaşın cok genç ben bundan 4 seneki katlandıgım seylere artık tahammül edemiyorum mesela bunlarıda göz önünde bulundur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya pardon ama tek sorum var size "siz gerçekmisiniz??"... herlade siz el üstünde tutma deyiminin anlamını bilmiyorsunuz elinin tersiyle tokat atarken elinin üstünde oluyorsunuz evet ama bu o deyimin karşılığı değil.. yok artıkk![]()
arkadasım el üstünde tutuyor işte dayaklarıyla...!!!!!!! kadına el kalkar mı ya. ona deli oldum en basında sonrasında zaten hangi erkek olursa olsun kalkıp kadın basına sen ağza alınmayacak küfür eder tahrik edersen zaten gözü döner ki. bu yuzden erkek arkadasından yakınırken biraz da kendine baksan diyorum ! erkek arkadasını savunmuyorum ama kendindeki hatalarını da görsen diyorum
e zaten benim oraya onu yazmamdaki amaç, yani onu belirtmemin sebebi kendi hatamı söylemek. yoksa derdimki melek gibiyim ben hiç bişi yapmıyorum derdim. ama ağza alınmayacak küfürde değil. yanlış anlaşılma olmuş sadece onur kırıcı laflar. senin gücün bana yeter, hastasın sen vs. vs.
bunuda her kadın yapamaz diyorsun bide. allah aşkına bukadar terbiyesiz olman normalmi? buda senin ahlakındır. senin terbiyendir. bi tarafından bişeyler uydurup, üstün körü okuduğun yazıya yorum yazıyorsun. bide bana hakret eidyorsun. sen kimsin kimsinn??? nasıl görüyosun bu hakkı kendinde terbiyesiz!!! aldatmışımda kadına yakışmazmışta. aldattığımı nerenden uydurdun nerenden??? yok abi cidden bişey diyimmi sizin gibi pis yüreklililer mutlu olur bu dünyada. ben iyi niyetli yazıyorum yazdığına bak. erkek arkadaşım benim normal arkadaşımdı. herşeyimi anlatırdım. ondan ayrılıp onla çıkmadım yani. aldatma yok. senin ruhunda var belkide
benim bunu yazarkenki amacım benim durumumda kimse olmuşmu acaba? affetmişmi ayrılmışmı? affettiyse sonrası ne olmuş. olay bu.
Merhaba ben 23 yaşındayım. 3yıldır süren bi ilişkim var. gayet seviyorum. sevildiğimede eminim aslında. ama bi problem var. Oda dayak. şaka gelecek ama sevgilim bana şiddet uyguluyo. en baştan başlim konuya. biz erkek arkadaşımla çıkmadan önce çok yakın arkadaştık. başka bi sevglim vardı. ona bazı yalanlar söylüyodum. ve şimdiki sevgilim unlara şahit oluyodu. sonra gel zaman git zaman ben eski sevgilimden ayrılıp şimdiki sevgilimle çıkmaya başladım. herşey çok iyi inanılmaz seviyoruz. el üstünde tutuyo beni. ailesiyle tanıştırdı. gözümün içine bakıyo. ve çok sadık. ama kıskanç. her olayda yalan söylediğimi düşünüyo. inandıramıyorum. 3yılda bi kaç sefer tekrarlandı bu iş. önce itmeler dürtmeler sonra ufak tokatlar. en son yine böyle bişey oldu yine tokat attı itti kaktı. resmen içine şeytan giriyo. napıcam ben ya.. şuan ayrıyız. ama öyle bi alışkanlık varki anlatamam ondada bendede... ama tartışınca kafayı yiyoruz. bende öyle kız başıma bi küfürler ediyorumki anlatamam. oda öyle gitgide büyüdü tartışmalarımızın boyutu. iyice terbiyesizleştik. ama o sürekli fiziksel şiddet eyiliminde...
Arkadaşım 10 tane mesajı olan benim için ne idüğü belirsiz bir üyesin.
10 bin mesajım var benim burada herkes ne olduğumu bilir.
Beni iyi veya kötü tanırlar merak etme.
Sen şimdi çok da umrunda olmadığın küfürbaz karakterin de olduğu için kafana göre hakaret edebiliyorsun.
Ben sana senin bana yaptığın gibi hakaret edemem bir karakterim müsait değil iki ceza alırım :)
Bu seni yansıtıyor benim kim olduğum meçhul belki senin için ama senin kim olduğun mesajlarında aşikar.,
Allah sana akıl fikir versin aşağılamak için yazmıyorum cidden bir faydası olur belki diye dua ediyorum.
Hepimiz aşık olduk aşık olduğumuzu sandık belki hata yaptım belki hatalardan döndük.
Ama aptaldık bunları yaparken.. İşin kötü tarafı sen değilsin.
Dayağı yiyorsun burada espriler yapıyorsun,seni seven ana-baban vardır ailene yazık...