Bana yardım edin :(

hytyolu

Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2015
49
33
18
Hanımlar çok bunaldim , her gün işten eve gelip ağlıyorum, 24 yaşındayım öğretmenim, güzel bir bayanim , cevremdekiler tarafından sevilirim ama neden evlenemiyorum ya çok istiyorum evlenmeyi doğru düzgün görücüm bile yok , bıktım artık ruhum daralıyor ne yapayım ne olur yardım edin :(

Evlilik hava,yemek,su vs gibi degil.Evlenmeden de yasanir gayet.Neden bu kadar kafaya taktiniz aglayacak kadar?Cevreniz mi baski yapiyor?

Hem çevre baskısı hem sevme, sevilme ihtiyacı yaklaşık 5 aydır bu durumdayım bir de sanırım cevremdekilere imrenme var ne kadar çok arkadaşım olursa olsun şu anki kalp yalnizligimla mutlu olamıyorum :(

Hem çevre baskısı hem sevme, sevilme ihtiyacı yaklaşık 5 aydır bu durumdayım bir de sanırım cevremdekilere imrenme var ne kadar çok arkadaşım olursa olsun şu anki kalp yalnizligimla mutlu olamıyorum :KK43:
Cevreyi takmayin kafaniza.Evlenseniz bile bu sefer cocuk cocuk diye soylenecekler.Onlar hep konusur bol keseden.Benim yasitlarim bile birer birer evleniyor cevremde.Arkadaslarda azalma var haliyle.Sevgi ihtiyacinizi anliyorum.Tabiki herkes sevilmek ister.Hayirlisi olmadiktan sonra ne fayda tabi.Biraz yalnizligin tadini cikarin.Bende nedense tam zitti evlilik lafi duyunca kacasim geliyor nedense.Mutsuz giden orneklerini gordugumden gozum korktu acikcasi.
Herkesin bi yerde bi bekleyeni oldugunu dusunuyorum.Yalnizca simdi dogru zaman olmayabilir.Kalbinizi ferah tutun.

Maslow un ihtiyaçlar hiyerarşisinde sevgi basamağındayim galiba okul bitti is guc var sevgi yok :KK43:
Cevreyi takmayin kafaniza.Evlenseniz bile bu sefer cocuk cocuk diye soylenecekler.Onlar hep konusur bol keseden.Benim yasitlarim bile birer birer evleniyor cevremde.Arkadaslarda azalma var haliyle.Sevgi ihtiyacinizi anliyorum.Tabiki herkes sevilmek ister.Hayirlisi olmadiktan sonra ne fayda tabi.Biraz yalnizligin tadini cikarin.Bende nedense tam zitti evlilik lafi duyunca kacasim geliyor nedense.Mutsuz giden orneklerini gordugumden gozum korktu acikcasi.
Herkesin bi yerde bi bekleyeni oldugunu dusunuyorum.Yalnizca simdi dogru zaman olmayabilir.Kalbinizi ferah tutun.
Çok teşekkür ederim , işte insanların öncelikleri farklı olabiliyor, cok bunaldim ve doruk noktamda caresizce buraya yazdım. Ezan okunuyor Rabbim ben ve benim gibi olanlara yardım etsin

Maslow un ihtiyaçlar hiyerarşisinde sevgi basamağındayim galiba okul bitti is guc var sevgi yok :KK43:

Çok teşekkür ederim , işte insanların öncelikleri farklı olabiliyor, cok bunaldim ve doruk noktamda caresizce buraya yazdım. Ezan okunuyor Rabbim ben ve benim gibi olanlara yardım etsin
Amin.Allah hayirlisini versin insallah.

Bence evlilik diye tutturacağınıza karşıma doğru düzgün bir adam çıksın diye dileyin önce. Herşey evlilik değil. Önce arkadaş olmayı başarmalı insanlar....

Yani ağlanacak kadar hayat meselesi değil bence sizin yalnız kalmaktan kaynaklı moraliniz bozuluyor. Sırf yalnızlıktan kaynaklanan sıkıntı yüzünden de evlenilmemeli...

Küçüksün daha..
Çok küçüksün gerçekten.
Biri çıksa da karşına hemen evlenme.

Yerinde olsaydım eğer.. Keşke olsaydım..

Çalışır, kazandığım paranın tadını çıkarır.
Kimseye hesap vermeden doyasıya gezerdim.
Ailemi gezdirir, yaşatırdım.

Evleninceye keşkem de kalmazdı, yapamadığım bir şey, göremediğim bir yer de..

Tabi 29 a geldikten sonra neden biri yok, neden evlenemiyorum diye düşünmeye başlardım.

Ama daha koca 5 senen var..

En güzel yaşların.. Bu tasa ile geçmemeli..

Küçüksün daha..
Çok küçüksün gerçekten.
Biri çıksa da karşına hemen evlenme.

Yerinde olsaydım eğer.. Keşke olsaydım..

Çalışır, kazandığım paranın tadını çıkarır.
Kimseye hesap vermeden doyasıya gezerdim.
Ailemi gezdirir, yaşatırdım.

Evleninceye keşkem de kalmazdı, yapamadığım bir şey, göremediğim bir yer de..

Tabi 29 a geldikten sonra neden biri yok, neden evlenemiyorum diye düşünmeye başlardım.

Ama daha koca 5 senen var..

En güzel yaşların.. Bu tasa ile geçmemeli..
Çok güzel yazmışsiniz zaten 22 yaşımda öğretmen oldum yeterince gezdim aileme destek oldum artık bu durumundan bunaldim bu da bir yere kadar

Hanımlar çok bunaldim , her gün işten eve gelip ağlıyorum, 24 yaşındayım öğretmenim, güzel bir bayanim , cevremdekiler tarafından sevilirim ama neden evlenemiyorum ya çok istiyorum evlenmeyi doğru düzgün görücüm bile yok , bıktım artık ruhum daralıyor ne yapayım ne olur yardım edin :KK43:
yani bir ögretmende boyle dusunurse bazı seyler guzel olucak demekki:KK14:

Back
X