bana yardımcı olabilirmisiniz

ecina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2011
5
1
36
İzmir
merhaba arkdaşlar ben tüp bebeğe başladım öncelikle konuya böyle başlamak istiyorum anlamak için eşimde çocuk olmak için geeken sperm var dedi doktor ama hareketi az doktorlar ameliyat olursan dışa gelen spermler hareketsiz testislerinden amliyat olursan onlar canlı 100.de 100 dediler ben bu yüzdyi duyduğum zamn içimde gene upte var olmayacakmış gibi pazartesi eşim ameliyat olup benimde salı günü ymurtalar toplanıp cuma yereleşeck dediler bebkleri arkadaşlar benim gibi eşim gibi sorunu olupta bebk sahibi olanlar varmı ben bebkler tütmayacak diye korkulrım çok uykularım yok ve bu tedavikler beni çok yordu devamlı ilaçlar iğneler allahım bu emeğimi boşa çıkarma diye yalvarıyorum ryhen bedenen çok yoruldum lütfen beni bilgilendiriseniz sizlerden gelecek konu cevaplar beni biraz bilgilendirmiş olacak lütfen benim gibi olanlar bana akıl versin

canım bu kdr umutsuz olma böyle durumlarda moral çok önemli.Benim eşimde ameliyat olacak.Sperm kalitesizliğinden dolayı iki kez düşük yaşadım.Doktorlar ameliyattan sonra her şeyin yoluna girdiğini söylüyorlar.Bnm anlamadığım neden ameliyattan sonra tüp bebek oluyor.Bildiğim kadarıyla buna gerek kalmıyor..umarım herşey istediğin gibi gider ama dediğim gibi bu kadar olumsuz düşünme ve bunu eşine yansıtma..İYİ DÜŞÜN Kİ İYİ OLSUN!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…