Evliliğimin ilk yıllarından itibaren eşimin ailevi sorunları anlaşmazlıklar yüzünden evliliğimi istediğim gibi yaşayamadım.Hep sorunlar yaşandı ve bu sorunları çözmek durumunda kaldım.şimdi 16 yıllık evliyim evliliğimde,eşimin ailesiyle olan sorunlar bitti derken şimdide annem ve babamın anlaşmazlıkları başladı.Her geçen gün artarak devam etti.Ben eşimin işinden dolayı ailemden uzaktayım.Telefonla arayarak anneme, babama böyle yaparak bizi ne kadar çok üzdüklerini bize örmek olmaları gerektiğini defalarca söyledim.Fakat çare olmadı.Babamı yanıma çağırdım.Belki ortam biraz değişirse araları düzelir diye düşündüm.Fakat babam eve döndüğünde iki ay geçmeden yine anlaşmazlıklar başladı.Büyük bir tartışma yaşanmış.Annemi aradığımda artık babanı evde istemiyorum.Baban eve gelirse kendimi öldürürüm diyerek ağlamaya başladı.Ne yapacağımı bilemedim.çünkü ne desem ikna edemedim.Babamı yanıma çağırdım.Bir aydır benim yanımda.Annemle ne zaman konuşsam babamla ilgili söylenip duruyor.Onu asla evde istemiyorum diyor.Ben anneme diyorum o senin eşin senin yanına yakışır kendi evi varken hiç benim yanımda olur mu desem de beni hiç dinlemiyor.Ne yapacağımı bilemez oldum.Benimde burada beynim düşünemez hale geldi.Bu evime eşime ve çocuklarıma da yansıyor.Sizin bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var.Şu an boşlukta ve çaresizim.