bana yardımcı olmanızı istiyorum..

justliz

Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2013
4
0
6
35
İzmir
kızlar bn 2 aydır nişanlıyım nişanlımla aramızda tek sorun dediğim dedik en kısa bir örnek ben erkeğim sen kızsın yapamassın arkadaşına gidemessin ben giderim istediğim gibi hareket ederim muhabbetleri var aramızda ve bnm buna çok cnm sıkılıyor yakın zamandada evlenicez ne yapmam gerekiyor bn evlendiğimde hiç sözüm geçmicek gibi duruyor evlenince bu değişirmi bnmle aynı sıkıntıları yaşayanlar varmı evlenince bi değişme varmı?

kızlar bn 2 aydır nişanlıyım nişanlımla aramızda tek sorun dediğim dedik en kısa bir örnek ben erkeğim sen kızsın yapamassın arkadaşına gidemessin ben giderim istediğim gibi hareket ederim muhabbetleri var aramızda ve bnm buna çok cnm sıkılıyor yakın zamandada evlenicez ne yapmam gerekiyor bn evlendiğimde hiç sözüm geçmicek gibi duruyor evlenince bu değişirmi bnmle aynı sıkıntıları yaşayanlar varmı evlenince bi değişme varmı?

valla canısı evlenmeedım ama 9 senelık sevgilim 1 senelık nısanlım olan adamda böledır. yanı bu kadar ılerı boyutta değilse de kendı sözü geçsin ister. diyelım bır durum var ve bu ınatla kendı dediğini söluyor ebnde ona anlatıyorum dıorumkı bak yaparsak böe olucak ama bnm dedıgımı yaparsak böle böle. sonra bıraz tatlı dil bıraz şirinlik bnm dediğime dönüyor. dönmediği zamanlarda oluyor onlarıda ben takmıyorum bazen:D ama bu tamamen nişanlına baglı . yanı ıknaya acıksa az da olsa öle yapar böle yapar ıkna edersın ama, hiç anlamıyorsa bıraz zor.. ama tahmınım evlenınce bıraz daha yumusar sonucta bır evi paylasıcaksın senınde söz hakkın daha fazla olucakk... yanı cok sıkma canını daha ılımlı bır şekilde ikna yollarını dene:D

Sana tavsiyem "evlenince degisir, evlenince degistiririm" hayallerine hic kapilmaman. Ya oldugu gibi kabul et, ya birak cok agir geliyorsa. Bunun secimini yapacak olan sensin fakat degisir mantigiyla yaklasma. Ben erkegim yaparim, sen kadinsin yapamazsin muhabbetinde olan ve degisen bir erkek -var mi örnegi bilmem ama- varsa da milyonda birdir. Benim kendi akrabalarim ve arkadaslarim olmak üzere, bu tip erkekleri degistiren olmadigi gibi, kadinlarin payina düsen bir araya geldiklerinde bu konudan hep sikayetci olmalaridir.

Son düzenleme:
cifte standart uygulamayı bırakana kadar evlenme.

kölesi degilsin sen onun, insan gibi saygıyıla yanasmayı ogrensin önce.
taman kabul evlenelim duzelirim deme ihtimali yuksek, kanma canım

Bi insan yedisinde neyse yetmisindede odur diye bosa dememisler, degismez bence, degisse bile daha beter olur artik esiniz ya!!! Belki bi sans,isliyorsa tabiiki nisanlinizda,arada kadinlik güclerinizi kullana bilirsiniz, nazlana bilirsiniz, nekadar basarili olursunuz bilemem, ama degisir degistiririm diye kandirmayin kendinizi!! Evleneckseniz bu sekilde kabulleneceksiniz maalesef!!

Son düzenleme:
ne onunla ne onsuz durumdayım ondan vazgeçemiyorum çok sevyorum sevdiğim için hep tmm senn sözünü dinicem konumunda oldum duygularımla hareket ediyorum hep mantığımı yeniyor o olmadığı zamn dünya bitiyor bnm için kaç kere denedim ayrılmayı değişmiyor değişmez hep üzülende ben oluyorum tabi gerçekten allak bullak oldum

Bi insan yedisinde neyse yetmisindede odur diye bosa dememisler, degismez bence, degisse bile daha beter olur artik esiniz ya!!! Belki bi sans,isliyorsa tabiiki nisanlinizda,arada kadinlik güclerinizi kullana bilirsiniz, nazlana bilirsiniz, nekadar basarili olursunuz bilemem, ama degisir degistiririm diye kandirmayin kendinizi!! Evleneckseniz bu sekilde kabulleneceksiniz maalesef!!

oyle olucak maalesef öyle gözüküyor yanlış mutsuz olcağım bi evlilikte yapmak istemiyorum belkide bn biraz fazla sıkıyorumdur onu o bni sıktığı için çok kafamda büyütüyor dert ediyorumdur bazı şeyleri belkide bukadar sıkıp dert etmemeliyim

En kötü Erkek modeli .. Hic sevmem böyle tipleri..
Evlenincede degismez, hatta daha kötu olur..

Erkekmis yaparmis , Erkeksen erkeksin bu demek degil ki
kadindan ustundur ... ayyy hic bisey diyemiyorum Sinir oluyorum boylelerine ..

Allah yardjm etsin sana..

ne onunla ne onsuz durumdayım ondan vazgeçemiyorum çok sevyorum sevdiğim için hep tmm senn sözünü dinicem konumunda oldum duygularımla hareket ediyorum hep mantığımı yeniyor o olmadığı zamn dünya bitiyor bnm için kaç kere denedim ayrılmayı değişmiyor değişmez hep üzülende ben oluyorum tabi gerçekten allak bullak oldum

sevmek, kendini yok saymak ve sınırsız taviz vermek degildir.

su an ayrılamıyorsanız once ona biraz sert cıkın ve hayatınıza karıstırtmayın.
sizi seviyorsa birseyler yapmaya ugrasır.
yoksa kendi bildigini okur baskısı artar, tartısmalarınız artar derken.... zaten siz onun gercek yuzunu gorur ve kararlı durabilirseniz sevginizi ofkeye donusturerek bitirirsiniz iliskiyi.

En kötü Erkek modeli .. Hic sevmem böyle tipleri..
Evlenincede degismez, hatta daha kötu olur..

Erkekmis yaparmis , Erkeksen erkeksin bu demek degil ki
kadindan ustundur ... ayyy hic bisey diyemiyorum Sinir oluyorum boylelerine ..

Allah yardjm etsin sana..

amin cnm arada sevgi olmasa zaten çoktan bitmişti sanki başkası yokmuş gibi davranıyorum

Hiç bir zaman ''ben bu insanı değiştirebilir miyim'' gözüyle bakma. ''Ben bu insana katlanabilir miyim'' gözüyle bak ve seçim yap. Kimse değişmez.

Hayatta herşey karşılıklıdır diye dayat sende ona benden ne istiyorsan senden de aynısını beklerim de Bu nasıl bir mantık tek taraflı fedakarlık mı olur resmen senin fedakarlığını sömürecek... Evlendikten sonra değişen tek şey genelde daha kötü huyları ortaya çıkarmış çevremdeki genel kanı bu yönde...

Bu kadin/erkek ayridir, erkeler üstündür muhabetti yapan erkeklerden kusura bakma nefret ediyorum.
Siz bir bireysiniz! Siz ne iyi, ne kötü kendiniz idrak edebilir bir yastasiniz. Arkadaslarina gidememek ne ya? Gerçekten bir erkek için arkadaslardan, kendindenmi vazgeçeceksin?

Birey olmani birak, annenler bile eminim bisey demiyorlar, o kim oluyorda seni kisitlamaya çalisiyor? Ayrica diyelimki evlendiniz, ilerde atiyorum kizin ve oglun oldu, yine ayni muhabbet olmuyacakmi? oglan af edersen he b*k yesin, kiz evde kalsin muhabeti olacak. Kendin kim bilir artiki esini çekebilirsi, ama çoçuklar devreye girdimi senin canin daha çok yanar sana söyleyim.

Ve son olarak sunu söylemek isterim. Kisitlamalar, bos yerde kiskançliklar ask/sevgi degildir, karsindakini karakter bozuklugudur. Seni seven, sana güvenen insan seni asla ve asla kisitlamaz ve seni oldugun gibi kabul eder.

Düğün tarihini ertele canım.... O ne demek miş öyle? O gel diyince gelcen git diyince gitcen. Arkadaşına gidemicen ama o sana danışmadan gidebilicek?
O seni Anana da göndermez sana sormadan kendi anasına gider!!! Balık baştan kokar! Tavrını koy bence. Sende insansın arkadaşınada gidersin gezersinde
Eve kapamayamınalıyor seni? Kölemisin? Tavrını koy bence bu konuyu konus

evlenince değişmez muhtmln sen bayansın ne işin var otur evde ben arkadaşlarımla gezcem diyip çıkacak evden. Evlenmeden önce aile danışmanlarıyla görüşün isterseniz bi uzman görüşü de alın

Evlenince sizi cepte görceği için düzelmek yerine daha beterde olabilir..Bunuda hesaba kat canım..

Bu konularda dişiliğinizi değil kişiliğinizi kullanın.:34:Erkekler sanıldığı kadar aptal olmuyor bu konularda her zaman.:40:

Değişmesini de asla beklemeyin.Evlilik sihirli değnek değildir.:51:

Ya bu deveyi güdeceksiniz ya bu diyardan gideceksiniz.:10:

erkek egosu işte. ne kadar az olursa kılıbık ne kadar çok olursa kalas :31:

Back
X