bana yardımcı olun kızlarr

• Konu Sahibi Konu Sahibi ebi26
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ebi26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2009
1.184
3
116
Ankara
kızlar ben cok sukur pozıtıf sonucu aldım.kanamam da yok sukur doktorum normal hayatına dönebilirsin dedi.iliski konusunda ayrıca bisey demedi.esim malum tabiii.sizce napıyım.bazıları daha 3ay yaklasmasın sana dıo ne yapmalıyım bilmiyorumkismile

ebıcım sen en ıyısı doktorunu ara sor sımdı ben sana desem canım bır sey olmaz yazık adamcaza desem sen ısı yapsan sonra kotu olsa ne olcak canım yaa bızım bebeklerımız normal degıl tup bebekle oluyor bılıyorsun bence yapma ben tam 40 gun kocamı surttum ne yapayım tedavıdeyım oyle olurmu hıcc acıma fazla bu cocuk ıkınızınde bıraz katlancak artık kocan ama sen yıende doktorunu ara or tabı yıne sen bılrısın

benim bildiğim kadarıyla tüp bebekte 3 ay kadar ilişkiyi pek onaylamıyor doktorlar.biz hala da girmiyoruz ve daha uzun süre de bunu düşünmüyoruz:)).birşey olmasından korkuyorum açıkcası helede böyle bir neden yüzünden.eşlerimizde sabretmek zorunda.

bana ilişki serbest dedi canım
normal hayatınıza dönün demiştimya ilişki serbest dedi
ama çok keyifsiz oluyor korka korkasositososito

ebicim bence bekleyin biraz daha. özellikle eslerimiz için cok hoş oluyor ama... :) önemli olan bebekler cünkü. benim doktorum transferden sonra kan testlerine kadar yasak dedi. testler bitti. 18 gün sonrasına ilk ultrason randevusunu verdi o zamana kadar yine yasak dedi. yani hamileliğim 6 hafta 4 gün olana kadar yasaktı. ilk ultrasona da gittim. bir iki hafta daha yapmazsanız iyi olur dedi :) sonucta 8 haftalık olana kadar bişey yapmadık. sonrasında doktora sormadan kendim karar verdim.çok sükür bişey olmadı, bazılarında kanama falan oluyormuş birliktelik sonrasında. ama genelde ilk iki ay pek önerilmiyor. ondan sonrasında da cok sık olmamak sartıyla haftada bir kere falan diyorlar.

3 gün sonra doğuracağım tedvi süreci dahil hamilelim süresinde hiç yapmadık önemli olan bebek bence riske değmez.

canım,benim durumumu biliyorsun,üstelik hiç bir sey yapmama ragmen,hersey olağan üstü iyiyken kanamam oldu ve doktor zaten direk dediki bi süre yasak.....en azından bi kalp atışlarını falan duyun herşeyyin yolunda gittiğinden emin olun....eşinde azıcık dayanıversin bişeycik olmaz...allah yeter ki bebeklerimizi bize bağışlasın....

haklısınız kızlarr bebıslerımız herseyden önemli bız onları bulmak ıcın cooooook ugrastık.saglık sıhhatle kucagımıza almak nasıp olsun önemli olan da buu

2 dusuk 20 ay ve cok zor gunlerden sonra aldık guzel haberşmizi
ılıskı vs esımınde benımde aklımızın ucundan bıle gecmıyor yeterkı kuzucugumuz ıyı olsun
sabredin ardakadaşlar normel yolla hamıle kalmadık kı bız k, normal kalanlarda bıle rıskler olabılıyor
1 kac dk sey ıcın rıske etmayın yavrularınızı

ebicim yanlış anlama senin için demiyorum. ama bizim gibi zorlu yollardan geçmiş ve bebeğini neredeyse arayarak bulmuş çiftler için hamilelikte cinsel ilişki en son düşüneceğimiz şey olmalı.bana bunu dert etmek komik geliyor aslında. eşiminde benimde şu anda bu konu umrumuzda değil.4 aydır ilşkiye girmiyoruz ve hiç zorlamadık birbirimizi.o kadar zor süreçlerden geçtikki bebeğimize en ufak zararı olacak diye aklımıza bile getirmiyoruz.

Firdos arkadaşa katılıyorum... bizde onların durumundayız ve 7 ayımız bitti çok şükür... cinsellik doğal istek ama önemli olan bebeklerimiz... eşinizin anlayışlı olması lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…