bana yardımcı olun

avvsevda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2017
4
1
86
38
benim bu gruba üye olmamın sebebidir. ilk defa böyle paylaşıyorum sizinle bir sıkıntımı. bakabilecek başka bir yerim kalmadı çünkü. ben 28 haftalık hamileyim ve geçen 7 günde 5 doktora gittim. her biri ayrı şeyler söyledi. ilki kafası büyük dedi, ikincisi mesanesi büyük dedi, üçüncüsü bunlarda sorun yok böbrekleri sorunlu dedi, diğeri hiç sorun yok git evine dedi. içim rahat etmedi detaylı ultrasona girdim, o da hiçbir sorunu yok ama sağ ayağı eğri dedi. çok okudum araştırdım. doğduktan sonra alçı ile düzeliyormuş fakat, kendisine böyle söylenip sorunsuz doğum yapan oldu mu? hissettiğime güvenmek istiyorum. :(

benim bir arkadaşım bebeği içince bu tür şeyler söylendi
sonlandıralım yaşamaz falan filan
ama şimdi nasıl sağlıklı

Bende de önce gelişim geriliği var dedi,sonra böbrekte parlama mı ne bişey dedi, sonra damarda genişleme, sonra gelişimi ilerde sende şeker var dedi... dedi de dedi Velhasıl. Hastane günleri ağlama günlerimdi. Takmayın diyeceğim ama annelik işte.

Bende de önce gelişim geriliği var dedi,sonra böbrekte parlama mı ne bişey dedi, sonra damarda genişleme, sonra gelişimi ilerde sende şeker var dedi... dedi de dedi Velhasıl. Hastane günleri ağlama günlerimdi. Takmayın diyeceğim ama annelik işte.
evet lütfen sonucunu söyleyin. doğdu mu bebeğiniz.? kaç aylık oldu, durumu ne? şimdi artık hiçbir doktora güvenim kalmadı. doğuma kadar doktora gitmeyi düşünmüyorum. her gittiğim başka bir şeyler söyledi, en iyileriydi sözde bunlar. çevremde kendisine saçma şey söylenip sağlıklı bir şekilde çocuğunu büyüten o kadar çok kişi var ki, bu defa da bu şans beni bulur mu korkusu... o yüzden söylenen her şey benim için çok önemli

geçmiş olsun

lakin hepsi farklı şey söylemiş

bir kişi belirleyin sizin şehirde duyulmuş

ona güvenin gidin ve ona inanın

zira bu durum sizi psikolojik olarak çok yıpratır bu da gelişimde daha çok sıkıntı yaratır

örneğin bizim şehirde bir adam ve makinesi meşhurdu 2010 da 500 Tl idi ayrıntılı adam da prof du

gittik inandık doğru ya da yanlış bir kişiye göre hareket iyi olabilir bu aşamada sizde zira çok farklı şeyler ile kafanız karıştırılmış

Proflara gidin kesinlikle. İnşallah hiçbir şeyi yoktur sağ Salim alırsınız evladınızı kucağınıza. Üzülmeyin yoksa bebek de çok etkilenir. Hangi şehirde yaşıyorsunuz?

Sa
evet lütfen sonucunu söyleyin. doğdu mu bebeğiniz.? kaç aylık oldu, durumu ne? şimdi artık hiçbir doktora güvenim kalmadı. doğuma kadar doktora gitmeyi düşünmüyorum. her gittiğim başka bir şeyler söyledi, en iyileriydi sözde bunlar. çevremde kendisine saçma şey söylenip sağlıklı bir şekilde çocuğunu büyüten o kadar çok kişi var ki, bu defa da bu şans beni bulur mu korkusu... o yüzden söylenen her şey benim için çok önemli
Çok sağlıklı 11 aylık Zıpır bir oğlum var :) doğmamış bebeği allahtan başka kimse bilemez. Bebeği strese sokma benim gibi.

Detaylı ultrasonda Fehmi Yazıcıoğlu üstüne kimseyi tanımam.
İlk gebeliğimde bezmi alemde doçente bile gittim ama o bile bilemedi durumumu.Plesanta ile ilgili sorun vardı bende.
Sağolsun Fehmi hocam anlattı durumu da içimizi ferahlattı.

Detaylı ultrasonda Fehmi Yazıcıoğlu üstüne kimseyi tanımam.
İlk gebeliğimde bezmi alemde doçente bile gittim ama o bile bilemedi durumumu.Plesanta ile ilgili sorun vardı bende.
Sağolsun Fehmi hocam anlattı durumu da içimizi ferahlattı.

kesinlikle katılıyorum fehmi beye bende gitmiştim çok ama çok ilgili..istanbuldaysan konu sahibi yada gelme imkanın varsa bir dene

benim bu gruba üye olmamın sebebidir. ilk defa böyle paylaşıyorum sizinle bir sıkıntımı. bakabilecek başka bir yerim kalmadı çünkü. ben 28 haftalık hamileyim ve geçen 7 günde 5 doktora gittim. her biri ayrı şeyler söyledi. ilki kafası büyük dedi, ikincisi mesanesi büyük dedi, üçüncüsü bunlarda sorun yok böbrekleri sorunlu dedi, diğeri hiç sorun yok git evine dedi. içim rahat etmedi detaylı ultrasona girdim, o da hiçbir sorunu yok ama sağ ayağı eğri dedi. çok okudum araştırdım. doğduktan sonra alçı ile düzeliyormuş fakat, kendisine böyle söylenip sorunsuz doğum yapan oldu mu? hissettiğime güvenmek istiyorum. :KK43:
Kıyamam ya benim hamileliğimin de 8. ayında doktor (İzmir in en tanınmış kadın doğum uzmanı) bebeğin hidrosefali dedi. 4.5. Ayında görseydik gebeliğini sonlandırırdık dedi.(Asla öyle bir şey düşünmedim) Devlet hastanesine gittim orada da ultrason a girdim yine sınırda denildi. Ama çok şükür çocuğum doğdu ve hiç bir şey i yoktu. Korkma içini ferah tut eminim böyle denilen gebeler çoktur. HAA bu arada böbrekte 4 ml büyüme vardı doğduğunda oda 3. ay normale döndü. Bol dua et. :emir_bebek:

benim bu gruba üye olmamın sebebidir. ilk defa böyle paylaşıyorum sizinle bir sıkıntımı. bakabilecek başka bir yerim kalmadı çünkü. ben 28 haftalık hamileyim ve geçen 7 günde 5 doktora gittim. her biri ayrı şeyler söyledi. ilki kafası büyük dedi, ikincisi mesanesi büyük dedi, üçüncüsü bunlarda sorun yok böbrekleri sorunlu dedi, diğeri hiç sorun yok git evine dedi. içim rahat etmedi detaylı ultrasona girdim, o da hiçbir sorunu yok ama sağ ayağı eğri dedi. çok okudum araştırdım. doğduktan sonra alçı ile düzeliyormuş fakat, kendisine böyle söylenip sorunsuz doğum yapan oldu mu? hissettiğime güvenmek istiyorum. :KK43:
İlk defa derken ? Ha daha önceden üyeydin de yeni üyelik mi alıp açtın ?

Neyse.. Gittigin hastaneler devlet mi ?

Benim ikinci oğluma kürtaj dendi. Heyet raporu ile. Sağlıksız olabilirmiş!!!

Ben ne yaptım. Doğurdum ve Allah'ıma sığındım. Şimdi avatarımda ki afacan benim oğlum. Sağlıklı maaşallah. 3 yaşına geldi.

Onlara uysam yok edecektim oğlumu!

hayır hepsi özel hastane
Sen bence bir devlet hastanesine de git. Etraftan duyduğumuz; özel hastaneler para tuzağı (değişik değişik testler) lafları gerçek olabiliyor. İçini ferah tut. Sağlıcakla kucağına alırsın İnşallah:anne:

Bir tanidigima bir kolu komple yok alalim demisler. Cocuk tam takim dogdu. Annesi aylarca yasadigi stresle kaldi sadece. Down sendromlu dogacak denip normal dogan cocuklar ise herkesin malumu artik. Cihazlar bazen hayat kurtariyor ama maalesef yuzde yuz guvenilir degiller.

Back
X