Bana yardımcı olur musunuz?

beyfat

Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2013
42
0
16
Bursa
Erkek arkadaşımla çok güzel bir birlikteliğimiz vardı ve biz Ağustos 31 de ayrıldık. daha doğrusu o istediği için bana da kabul ettirdi. Bana sorarsanız ben hiç gitmedim ve tekrar gelse kabul ederim. Nedeni askere gideceği için ayrılmasıydı. Kendimi yerine koydum eyvallah dedim haklı. Askere gitmeden 4 gün önce görüştük.Beni bekleme diye diretti ve gözlerinden okunan şeyi ona da söylediğimde kabul etti. Dün birliğe teslim oldu. Sabah cesaretsizlikten arayamadım. Saat 14:00 civarıydı aradım ve telefonu kapalıydı. Büyük ihtimalle beni aramayacak. Öyle zor günler geçiriyorum ki size ne kadarını anlatayım bilemiyorum. Dün gece rüyamda gördüm ben iyiyim beni merak etme ben seni yine arayacağım görüşelim dedi. bana yardım edin bekliyorum şafağımın başındayım daha. Askere gidince döner anlar senin değerini diyorlar. Bir yandan da kendine bunu yapma diyorlar. Elim kolum bağlı kaldım çokta seviyorum. Sizce eskisi gibi olur mu bu sadece asker psikolojisinin verdirttiği bir karar olabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim.

zor ve karışık bir durum.birisini kaybetme korkusu en beteri.o his gelince insana durmadan ararsın,düşünürsün aklından atamaz hatta uyuyamazsın.bu duruma dikkat et sonra hasta olma.önce sakin ol.her şey olacağına varacak. üstünden bu stresi biraz atmaya çalış,sakinleş ve öyle düşün yapman gerekeni

bugünlerde bende benzer bir durum yaşıyorum onun için anlıyorum seni. karşıdaki uzaklaştıkça sen panikliyorsun.o telaşla insan duramıyor ki yerinde içi içine sığmıyor.dediğim gibi önce sen kendinle ilgilen ve sakinleş.biraz rahatla,bu durumu atmaya çalış aklından.sonra karar ver yapman gerekenlere.eğer hala sonuç değişmiyorsa yine için rahat olsun sen elinden geleni yapmış olacaksın

Birde şu yönden düşünüyorum. Bana çok zor durumdayım sende zorlaştırma askerden hele bi geleyim belki yine birlikte olacağız bunu bilemezsin dedi ve ne kadar birlikte çekindiğimiz fotoğraf varsa hepsi aldı. Hani onları yırtar düşüncesiyle yaklaştım sen bilemezsin dedi. Oda sevmese diyorum kendi kendime niye istesin niye uğraşsın niye görüşsün tekrar hiç söz etmeden giderdi diye. İnsan işte hep ya olursa diye yaklaşıyor olaylara ya da sadece sevenler:)

Back
X