Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba ben en son 19 aralıkta regl oldum o günden beri bebeğimiz olması için uğraşıyoruz 4 gündür kasıklarımda ve belimde bir ağrı var ve yorgunluk var bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi ? yoksa belirtiler için daha erken mi?
Canim daha sen yumurtlamamissindir bile onun icin hamilelik belirtisi olamaz yumurtlama belirtisi bunlar suan. duzenli adet goruyorsan beklenen adet tarihinden ortalama 14 gun once yumurtlarsin ondan bi kac gunonceden degerlendirmeye baslarsin ins en yakin zamanda mucizen seni bulur
Merhaba ben en son 19 aralıkta regl oldum o günden beri bebeğimiz olması için uğraşıyoruz 4 gündür kasıklarımda ve belimde bir ağrı var ve yorgunluk var bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi ? yoksa belirtiler için daha erken mi?
benim de sat 18 aralık. 21 günde bir adet oluyorum. çalışıyoruz adet bittiiğinden beri. ben işim kolaylaşşın diye progestan da kullanıyorum..belirtilerim de sık idrara çıkma be nadiren bulantılar