Bana yardımcı olurmusunuz

Annelikheyecani

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2020
175
79
13
35
Adetlerım düzenli 24-26 günde bir mutlaka oluyorum 4 gün sürüyor.
Gebelik düşünüyorum
Kadın doğuma gıttım tahlıl yaptı simir aldı ultrasyondan baktı vs hiçbir sorun yok gebe kalırsın dedi. Folik asitte kullanıyorum
Fakat yumurtlama günü dahi değerlemdırdık ilişki oldu ama malesef testte negatifi gördüm.
Malum coronadan doktorada gıdemıyorum ilcedeyım doktorum başka il de
Size sorum su hanımlar
Hersey normal gibi görünüyorken yumurtlama günü ilişki oluyorsa ve hala hamile kalınamıyorsa sorun ne olabılır ihtimaller nedir acaba ?

Sebepsiz infertiliteee. Tabi bunu demek icin esinizden de sperm testi alinmis ve onda da sorun cikmamis olmasi lazim. 1 normal yolla gebeligim olmasina ragmen 2. Icin sebepsiz infertilite tanisi konulmustu bana. Olur ama ne zaman olur kader.

Sebepsiz infertiliteee. Tabi bunu demek icin esinizden de sperm testi alinmis ve onda da sorun cikmamis olmasi lazim. 1 normal yolla gebeligim olmasina ragmen 2. Icin sebepsiz infertilite tanisi konulmustu bana. Olur ama ne zaman olur kader.
Benımde aynen ilk gebelıgım ilk ay hemen olmustu ıkıncı ıcın uğraşıyoruz bakalım :( sizin ikizler tüp bebekmıydı

Benim de ilki ilk ay oldu ikinciye 2 yil ugrastm pco bile olmystm yumurtlamanizi takip ettirebilirsnz

Geri çekme korunma yontemı ilk denemede olur dıye düşünmüştüm ben üstelık yumurtlama günü degerlendırdık ama olmayınca korktum
Kişiye göre değişiyor dediğiniz şey şöyle düşünün doktorlar bile bir seneden sonra problem mi var diye araştırıyor yani çok erken daha böyle şeyler düşünmeniz için korkmayın 🤗

Üzme tatlı canını zamani vardir elbet olur hayirlisini versin mevlam yumurtlamayi görüp 4 ayda hamile kalanda var sadece 1 iliskide hamile kalamda var rabbim verdimi herturlu verir bolbol dua et esine keciboynuzu ve pekmezini yedir iliskiden sonra bi aksam bacaklarini dil bi aksam yuz ustu yat yumurtlama kacgunse okdr gununu degrtlendir catladigi günleride degerlendir maksimum yumurtlamayla beraber 3 4 gün pespese beraberlik olsun ama bu surede esine sperm hareketlendirci takviyeler cerrzler falan herseyden yedir

Back
X