C cansuatal Üye Kayıtlı Üye 24 Ekim 2020 72 6 16 28 25 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi cansuatal #1 Mrblar 4haftalik gebelik dedi doktor 3hafta sonra gel dedi dün gittim 7haftalik olmuş kese var bebek yok çok korkuyorum
Mrblar 4haftalik gebelik dedi doktor 3hafta sonra gel dedi dün gittim 7haftalik olmuş kese var bebek yok çok korkuyorum
pamuk musun nesin Şimdiden başka zaman yok Kayıtlı Üye 28 Mart 2020 21.757 En iyi cevaplar 1 66.467 598 25 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi cansuatal #2 cansuatal .!.: Mrblar 4haftalik gebelik dedi doktor 3hafta sonra gel dedi dün gittim 7haftalik olmuş kese var bebek yok çok korkuyorum Genişletmek için tıkla... Doktor ne dedi? Tekrar gel mi dedi? Bir doktora daha görünün bence.
cansuatal .!.: Mrblar 4haftalik gebelik dedi doktor 3hafta sonra gel dedi dün gittim 7haftalik olmuş kese var bebek yok çok korkuyorum Genişletmek için tıkla... Doktor ne dedi? Tekrar gel mi dedi? Bir doktora daha görünün bence.
C cansuatal Üye Kayıtlı Üye 24 Ekim 2020 72 6 16 28 25 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi cansuatal #3 cansuatal .!.: Mrblar 4haftalik gebelik dedi doktor 3hafta sonra gel dedi dün gittim 7haftalik olmuş kese var bebek yok çok korkuyorum Genişletmek için tıkla... LOTUS0 .!.: Doktor ne dedi? Tekrar gel mi dedi? Bir doktora daha görünün bence. Genişletmek için tıkla... 10gun sonra gel dedi
cansuatal .!.: Mrblar 4haftalik gebelik dedi doktor 3hafta sonra gel dedi dün gittim 7haftalik olmuş kese var bebek yok çok korkuyorum Genişletmek için tıkla... LOTUS0 .!.: Doktor ne dedi? Tekrar gel mi dedi? Bir doktora daha görünün bence. Genişletmek için tıkla... 10gun sonra gel dedi
pamuk musun nesin Şimdiden başka zaman yok Kayıtlı Üye 28 Mart 2020 21.757 En iyi cevaplar 1 66.467 598 25 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi cansuatal #4 cansuatal .!.: 10gun sonra gel dedi Genişletmek için tıkla... Bir doktora daha gidip emin olun bence
llylzll h&y&u Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Aralık 2012 2.847 5.648 358 25 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi cansuatal #5 bence sabredin ve bekleyin benim bebeğimde 7+4 de göründü beklemekte zor tabi anlayabiliyorum ama eğer sağlıklı bir gebelikse mutlaka sana görünecektir merak etme ...allah gönlüne göre versin
bence sabredin ve bekleyin benim bebeğimde 7+4 de göründü beklemekte zor tabi anlayabiliyorum ama eğer sağlıklı bir gebelikse mutlaka sana görünecektir merak etme ...allah gönlüne göre versin
D dogatam Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Mart 2021 1.749 1.549 63 25 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi cansuatal #6 cansuatal .!.: Mrblar 4haftalik gebelik dedi doktor 3hafta sonra gel dedi dün gittim 7haftalik olmuş kese var bebek yok çok korkuyorum Genişletmek için tıkla... 4 hafta Lik henüz küçük gorulmeyebilir ..kese varsa korkma bebeği de görürsün inşallah bıkac haftaya
cansuatal .!.: Mrblar 4haftalik gebelik dedi doktor 3hafta sonra gel dedi dün gittim 7haftalik olmuş kese var bebek yok çok korkuyorum Genişletmek için tıkla... 4 hafta Lik henüz küçük gorulmeyebilir ..kese varsa korkma bebeği de görürsün inşallah bıkac haftaya