bana yardımcı olurmusunuz

arzulum12

Guru
Kayıtlı Üye
22 Mart 2011
130
2
296
Bingöl
merhaba arkadaşlar, eski sevgilimle 1.5 yıl önce ayrıldık uzun süreli ilişkiydi liseden.Arada beni gizliden arayp sesimi dinliyordu istanbula gittim 1 ay önce beni aradı görüşelim dedi gitmedim sonra memleket geldim buna msj yazdım ben nişanlanıyorum bu da sana kapak olsun dedim bu arada ayrılma nedenimiz aldatılmaydı.O da geçen hafta bana face ten benimle uğraşma 1,5 yıldır görüştüğüm biri var evlenmeyi düşünüyorum nişanlancaz o da bu face kullanıyor rahatsız etme seni sevmiyorum hiç sevmedim diye msj yolladı. hemen ilişki durumunu nişanlı yaptı sonra değişti ilişkisi var yaptı kullanıcı adını da sen ben ve soyadını yazdı sizce ne yapmak istiyor? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

ben neden nişanlanıyorum 'buda sana kapak olsun' gibi bir göndermede bulunup mesaj attığınızı çok anlayamadım açıkçası buluşmasına gitmemişsiniz böylede bi mesaj atmışsınız biraz değişik olmuş sanki :26:

biz çeyiz hazırlıklarına başladık istemeye geleceklerdi beni aldattı ve bana hakkını helal eder misin dedi yani beni yarı yolda bırakıp gitti içime oturdu yıllarımı verdim ona hep onu bekledim yaşım 32 oldu

gitmedim derken o gün gidemedim eksik yazmışım. tamam akşam görüşürüz telde dedi ama aramadı ben memlekete geldim onu aradım 2 saat boyunca teli meşgul çaldı ben de o hırsla öyle bişey yazdım

cildirmis kizkancligindan..
sen oyle bir mesaj yoladigin icin.. altinda kalmak istememis..
biraz cocuksu bir sekilde davranmis eskis evgiliniz ama o mesajindaki gibi inandirici olmak icin yapmis.

siz gercekden nisanlandinizmi?
dogrusu cok sasirdim bu davranislarinizdan.. gercekden onun damarina basmak icinmi yaptiniz yoksa... hala onu dusundugunuz icinmi yaptiniz bunu cozemedim.

Ama sahsen gercekden nisanlanip, sirf bunu sinir etmekse..
ve ne kadarda cocuksu bir davranis olsada, amacinisa ulasmissiniz! tebrik ederim! bundan sonra bir daha hayatina girecek olan o kadini aldatmayacakdir.

yok canım nişanlanmadım sadece biriyle görüştüm o an artık birine evet demek istedim ama sonra vazgeçtim o anki hırsla öyle bir msj yazdım ergen tripleri yaptık anlayacağın ben de yanlış yaptım tabiki sonrasında pişman oldum

Yani sinirle kalkan zararla oturur hesabi..
Ama bu durumda bu soz senin icin gecersizdir.
Sonucda seni aldatmis birisi.. cildirtsan ne olur, cildirtmazsan ne olur?

Sen bence canim.. onun mesajina cevap vererek, bulusmak istemekle yanlis yapmissin..
Yani nisanlandim demenle degil bence.

Dedigim gibi ocuksuda olsa, yaptigin hosuma gitti.

Ama sana bulusmamani,gorusmemeni tafsiye ederim. Boyle kisilere evlilikden once kezinlikle ikinci sansi tanimaman gerekiyor.
Evlendikden sonra bagzi kadinlarimiz ne yazikki ikinci sansi tanimak sorunda kaliyorlar.
Adi iste evlendiye cikdigi icin, yok cocugu oldugu icin vs.
Bu yuzden senin boyle bir sorunlulugun yok.. bu yuzden sanslisin.

Hic pisman olmaman gerekiyor... ilk mesaji o atmadimi?
boyle diyerek kendini bir nefi korumus ve kendinden uzak tutmus oldun.

senı aldatan adama tafra yapıcam derken kapak sana gelırse halın ne olur onu dusun,ıyıce olcup bıcmeden evlılıge evet denır mı? sen kızgınlıgından evet demıssınya cesaretıne hayran kaldım,krasındakı zavallıyada acıdım.

nişanlanmadım, çıkmadım bile evlilik için beni önermişler birbirimizi gördük o kadar ama olmaz dedim zaten vazgeçti. kafam çok karışıktı nerdeyse evet diyecektim demek istedim kolay değil ben ailemin tek evlenebilecek çocuğuyum 2 kardeşiz kardeşim özürlü annem-babam mürüvetimi görmek istiyor, torun istiyorlar çevrenin baskısı var yaşım 32 kolay değil zaten bir başkasını kabul edemiyorum tiksiniyorum yapamıyorum

nispet tabiki canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…