• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana yardimm edinnnn lutfenn :((

sagol canim çok zor bir dönemden geçiyorum.... Kapiyi kilitledim ve bidaha onu bu eve almamayi dusunuyorum.. Ama kendimden emin degilim ve yine barisiriz diye korkuyorum... Sabahtan beri ağliyorum.. Tehditler .. Hakaretler..
Maddi sikintim olmaz biliyorum ailem bana her zaman destek cikti.. Onlar çok dediler boşan diye ama her defasinda yine birleştik.. Simdi nasil bosanilir bilmiyorum.. Ne nafaka ne de başka bisey istemiyorum ondan.. Unutmam lazim onu..
Ben bir iki ay sıkalım dedim kemerleri borçlar bitsin diye.. Ama çok geldi ona.. Ustelik ben hic parasiz kaldim sukurler olsun ama onunla evlendigimizde hic bisey istemedim altin olarak. Ailem cok yardim etti bize ama o nankorluk yapti..
Bi arkadasim bana kacipta mi evlendin dedi ben ona 4 bilezik aldirdim deyince ve o zaman bile cok utandim.. Ama ben her fedakarlikta bulundum..
Bir kere hastanelik oldum dayak yuzunden.. O an öluyorum sandim çok kotuydu.. Yinede o halde bile tekrar geri dondum duzelir diye.. O zmanlar buyu var diyorlardi .. Vardi da gercekten ona sebep buldum..
Simdi buyu falan yok kendi geçimsizligimiz..
Tabi benim de cok hatalarim oldu ben saldirganlastim, karsilikli hakaret ettim ona.. Ama ben onceden boyle biri degildim.. Yasama sevincim gitti..
canım benim en son kararı verecek olan sen sin ama ben bu tür evliliklerde şundan yanayım arkadaş olmuyorsa baştan ayrılacaksın ilerde birde çocuğun falan olduğunu o zaman hiç ayrılamazsınn kalırsın kaldığın yerde ailnede sana destek oluyormuşum maden başının çaresine bakacan artık yine neden kavga ettiniz hala almıyormusun eveee ?????

canım benim en son kararı verecek olan sen sin ama ben bu tür evliliklerde şundan yanayım arkadaş olmuyorsa baştan ayrılacaksın ilerde birde çocuğun falan olduğunu o zaman hiç ayrılamazsınn kalırsın kaldığın yerde ailnede sana destek oluyormuşum maden başının çaresine bakacan artık yine neden kavga ettiniz hala almıyormusun eveee ?????

O evde ben gittim evden.. konuşamiyoruz bile.
O turkiye geri döndüğü zaman girerim anca eve..
Benim böyle yapabileceğimi tahmin edemiyordu bile..
Sen bana son defa konuş deyince bende sms yolladim ona bi tane, neyse okuyunca bana bitti bitti boşaniyoz dedi..
Bende tamam dedim, o benim yine yalvarmami bekliyordu ama öyle olmadi..
Artik boşanma nasil olur bilmem.. fransada boşanmiş olunca Turkiyede nasil bildiriliyo hiç bilmiyorum..
Yeni bi sayfa açtim hayatimda ve insanlarin ne söyleyeceklerini takmamaya çalişicam..

o evde ben gittim evden.. Konuşamiyoruz bile.
O turkiye geri döndüğü zaman girerim anca eve..
Benim böyle yapabileceğimi tahmin edemiyordu bile..
Sen bana son defa konuş deyince bende sms yolladim ona bi tane, neyse okuyunca bana bitti bitti boşaniyoz dedi..
Bende tamam dedim, o benim yine yalvarmami bekliyordu ama öyle olmadi..
Artik boşanma nasil olur bilmem.. Fransada boşanmiş olunca turkiyede nasil bildiriliyo hiç bilmiyorum..
Yeni bi sayfa açtim hayatimda ve insanlarin ne söyleyeceklerini takmamaya çalişicam..

canım ya çok üzüldüm inanki şimdi neredsin peki annenlerde misin keşke sen gideceğine evden o gitseydi de kalsaydı dışarıda anlasaydı anyayı konyayı yabancı memlekette sen boşanma davası açınca onada bildirilir heralde mahkemeden tam bilemiyorum ama o türkiyeye mi gidecek ki ne bilim ya hakkında hayırlısı ama gercekten zor bi durum 19 da evlen 21 de boşan allah yardımcın olsun inşallah bundan sonraki hayatında mutlu olursun BU ARADA NE YAZMIŞTIN MESAJDA SANIRIM SEN OLUMLU DAVRANDIN AMA O BOŞANMAK İSTEDİ OFFF HEM SUÇLU HEMDE GÜÇLÜ SENİN BU KOCAAAA

Son düzenleme:
Back
X