• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana yardm edin lütfen =(

beatiful

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2009
10
0
86
İstanbul
bn smdi 15 yasındaym bni seven murat die bi arkadasm var..
onnla cıktm ama çok tehlikeli biri ondan uzaklaşmaya basladm ama uzaklaştığımı farkednce intihar etti benim yanımda bileklerini kestii ..
onunla çıkmaya devam etmezsem intihar edeceğni söylüo.. onu 3 kere terk ettm ama her sefernde intiharla thtd etti bnde kendime hakm olamayıp her sefernde geri barıstm
şimdi msn adresimif tl numaramı deiştim onada ailemin zorladığını söyledm ama her gece eve geliyo odamın balkonunun altında yatıyo bırakmıyo peşimi ne yapmalıym ??mirmirmirmir

canım sakın taviz verme ailenle paylaş bu sorununu ailen sana yardımcı olur sakınseni kandırmasına izin verme baksana kendini kesiyo diyosun psikopat işte kendine yapan başkasınada yapar sakın kanma

canım çocuk kaç yaşında..?
tehlikeli biri oldugu belli
senı sevse senı uzmez zaten bu hareketlerıyle
bıde sen onu sevıyomusun o önemli?
eğer 18 yasın ustuyse aılenle hemen konuş
gerekirse savcılıga suç duyurusunda bulunun
bu işler şakaya gelmez
allah korusun kendi canına kıymaya korkmayan biri başkalarının canına ala kıyar
ailenle kesin paylaşmalısın

Sakın kararından cayma, ailenle paylaş ve onunla yalnız başına karşılaşmamaya çalış.Allah korusun sanada zara verebilir.Ne demek balkonun altında yatmalar falar?:kızgın:Mutlaka ailene haber ver canım.

aman uzak dur canımm.jilet falan nası bi manyaq olduğu belli -tatlicadiarzu- zman geçtikçe onda saplantı haline gelebilirsinn.bölelerindende herşey beklenirr.kesinlikle ailenle paylaş bu durumuu .yanında seni yönlendirebilecek akıl werecek korucak birilerinin olması çok önemli tatlımm

Bugün kendini doğrayan,yarın gözünü kırpmaz senide doğrar.
Hemen ailenden yardım al
Gerekirse bir süre uzaklaştırsınlar seni bulunduğun yerden.
Sakın korktuğunu belli etme,bir kere o tavizi verirsen olayı baştan kaybedersin.

daha çok küçüksün be cnm sana da zarar verebilir ailenle grş anlat bir an önce..ve böyle psikolojisi bozuk biriyle sakın devam etme......

kim kendini keserse kessin sen uzaklaş ama.
çok rahatsızlık verdiği yerde gidip şikayetçi ol.
herif kendini doğramasın diye hayatını tehlikeye atıp onla olacak değilsin..

bn smdi 15 yasındaym bni seven murat die bi arkadasm var..
onnla cıktm ama çok tehlikeli biri ondan uzaklaşmaya basladm ama uzaklaştığımı farkednce intihar etti benim yanımda bileklerini kestii ..
onunla çıkmaya devam etmezsem intihar edeceğni söylüo.. onu 3 kere terk ettm ama her sefernde intiharla thtd etti bnde kendime hakm olamayıp her sefernde geri barıstm
şimdi msn adresimif tl numaramı deiştim onada ailemin zorladığını söyledm ama her gece eve geliyo odamın balkonunun altında yatıyo bırakmıyo peşimi ne yapmalıym ??mirmirmirmir

Yok böyle bir şey:olmaz:
Ailen ile acil olarak durumu paylaşmalısın, yaşadığın her kötü ve yanlış anda ailenin ilk anda karşı çıkmasına bakmaksızın ardından seni sonuna dek desteklediğini ve senin iyiliğin için her şeyi yapabildiğini göreceksin, yalanda söylemiş olsan, bazı şeyleri gizlemişte olsan ailene açıkla durumu ve bu seni üzen durumun nasıl düzeldiğini izle.. Çok küçüksün sen tek başına bu durumla başa çıkamazsın başına ummadığın dertler açılır, gazetelerde neler okuyoruz bir düşün, senin şu an karşında olan kişi hayatta kaybedecek bir şeyi olmayan bunun içinde her şeyi yapabilecek kapasitede psikolojik olarak rahatsız olan bir kişilik...
Ailenle konuşmaktan başka çaren yok canıma.s.

Benimde biri 18 diğeri 16 yaşında kızlarım var ama hiç bir arkadaşlarını ve içinde bulundukları ortamları benden gizlemezler, dışarı çıkacaklarsa biz şuradayız eğer arkadaşlarıyla beraberlerse ben şu kişiyle şuradayım diye mutlaka haber verirler, sende bunu yapmayı dene, gizli olaylara ve sonrasında istenmeyen bir duruma ortam hazırlama şeker kıza.s. sen açık ve dürürst olursan ailenin desteğini daha çok hissedeceksina.s.

acilen ailenle paylaş durumu :1closedeyes:
daha 15 yaşıncasın be yavrum ne işin var elin piskopatiyla :umursamaz:
ömrün erkek milletiyle cebelleşmekle gecicek zaten :gitme:
bırak bu yaşta bu işleri:olmaz:
git sokakta ip atla kaydırak neyim oyna :mymeka:

bende diğer arkadaşlar gibi ailenle paylaşmanı öneririm canım,
bu kişi çok tehlikeli bir kişi, sanada çok rahat zarar verebilir.

Ne anlarsiniz böyle piskopat ruhlu erkeklerden bilmiyorum!!:olmaz:

Güzelim hemen ailene söyle...gerekeni yapsinlar...

Sakin taviz verme ve bir daha onunla beraber olma....:delphin:

canım sen kararına devam et...
görüşme sakın yapar yapar vazgeçer emin ol
sen kendini düşün.çünkü tehlikeli biriymiş.
baktın çok rahatsız ediyor.Ailene söyle canım :1closedeyes:

canım hiç intihar ederim laflarına kanıp tekrar tekrar barışma.
bak gazetelerde neler okuyoruz. gencecik kızlar aşklarına karşılık alamayan adamlar yüzünden neler yaşıyor.
sen aileden birileriyle paylaş bu durumu. böyle bi adamdan sana sadece bela gelir bence. şimdi güzellikle seni ikna etmeye çalışıyor belli ki. ama zaman geçtikçe tavrı sertleşip sana bi kötülük yapabilecek duruma gelebilir Allah korusun.
bence de ailene söyle canım

bence arkadas ailesinden korkuyor. eger öyleyse sana yakin olan bir büyügünden yardim alabilirsin. ama akli basinda olan birinden.
canin tehlikede sonucta dikkatli davranmalisin.

Sende daha çok küçüksün.Dikkat et bu olaydan zarar görmeyesin...Aileni haberdar etmen taraftarıyım.Yanında bileklerini kesiyormuş bir de...Allah uzak etsin böyle psikopatlardan...Yarın bir gün sana iftira atsa ne yapacaksın....

Kesinlikle ailenle konuş,ne olursa olsun arkanda duracaklarıdr,onlardan saklayıp işileri kendi kendine halletmeye çalışma,işler daha da sarpasarar,dediğin kişi normal biri değil,kesinlikle konuşma,görüşmeeeee

HEMEN şimdi ANNENE BABANA ANLAT...hemen. bu ruh hastalarının yaşattıgı katliamları haberlerden sureklı okuyoruz. sakın korkma çıktıgınızı söyler annenler kızar dıye. şuan belkı kızarlar ama sorun hallolur. sakın korkma, bılek kesmek ne demek. ruh hastası resmen. evın altında yatıyormuş, gece tırmanır çıkar valla herşeyi yapar bunlar.

canım daha 15 indesin
çocuk yaştasın
ideallerini biraz yüksek tut
kendi ayakların üzerine basabileceğin konuma geldiğinde
zaten seni seven biri olacaktır yanında
aile desteği alman şart be güzelim

Back
X