Bana yarım edin

Doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra ne zamn hamile kalınır

bu sorunun kesin bir cevabı yok diye düşünyürm genel düşünce şu olur doğum kontrol hapları yumurtalıklarda tembellik yaptğı için ortalama 6 ay da anca toplarmış kendini sonrası Allah kerim ne zaman ol derse o zaman olur

ama bn adet düzensizliği dolayısıyla kullandım sadece 1 ay ve bu ayın 12 sinde günüm ama 10 varken adetime bel ve kasık ağrılarım başladı acaba hamilelik belirtisi olabilirmi sizce

ama bn adet düzensizliği dolayısıyla kullandım sadece 1 ay ve bu ayın 12 sinde günüm ama 10 varken adetime bel ve kasık ağrılarım başladı acaba hamilelik belirtisi olabilirmi sizce

ben korunmak amacıyla kullandınız sandım o yüzden öyle yazdım.1 kez den bişey olmaz adet ve gebelik belirtileri birbirine çok benzer.10 gün var olan kasık ağrın yumurtlama ağrısı olabilir mi acaba genellikle öyle söylenir

açıkcası bn yumurtlama günlerinin nasıl takip edildiğini bilmiyorum bana yardımcı olurmusunuz

ovu testleri var ateş ölçme yöntemi var,düzenli adet görmeyen arkdaşlar genellikle ateş öclme yöntemini kullanıyorlar dilaltıdan ölçen dijital ateş ölcer kullanarak yapılıyor y
yumurta akıntısı dediğimiz normal bildğimiz yumurta var ya onun akı kıvamında onun renginde olan akıntı geliyor ozmanda yumurta çatlıyor demek oluyr (bunu biraz anlatamadım sanırsam ) en ucuzu ateş ölcer maddi durumunz varsa ovu testi alın derim tercih sizin

Back
X