- 7 Ekim 2014
- 12
- 3
- 3
- Konu Sahibi witch hunt
Bir kere yemek öğünlerini kaçırman vücudun için çok zararlı vücudunun alması gereken vitaminleri engelliyorsun bu da zamanla hastalanmana veya halsizliklere neden olucaktır çünkü düzensiz beslenmek vücudunun koruma kalkanını kapatır olduğun yerde kahvaltı malzemeleri yok derken bana bulamadığın şeylerin ne mesela temel şeyler cidden yokmu zeytin, peynir, domates, ekmek yani bunları satan pazarlar ve de pastahaneler vardır diye düşünüyorum. ayrıca düzensiz beslendiğin için yani kaçırdığın öğünler yüzünden akşam doğal olarak vücudunun açlık hissetmesi ve yeme isteğin normal ama en çok akşam yediğin yemekler kilo yapar her öğünü doğru bir zaman da atlamadan doğru bir ölçüde yemen lazım, abur cuburdan kaçman doğru buna devam et çünkü aşırı kalorililer mesela bir insanın alması gereken günlük ortalama kalori 2000- 2800 kalori arasıdır. fazlası vücutta yağ olarak kalır ayrıca sabah kahvaltı öncesi sıcak su, yeşil çay ( detoks etkisi yapar mikropları atar) ve sıcak kahve içmen doğru bir yöntem ama ardından düzgün ve yeterli bir şekilde de kahvaltı yapmalısın akşama kadar aç kalman yanlış bir kilo vermeye çalışma şekli akşama kadar aç kaldığın için akşam yediklerin kilo aldırır çünkü aç hissedince 3 öğünde yemen gereken yemeği farketmeden 1 öğünde de yemiş olabiliyorsun buna dikkat etmen gerekir. Yürüyünce ayaklarım ağrıyor demişsin buz ile press yap ve kendini zorlama yavaş yavaş yürüyüp tempolu yürüyüşe geç ve düzenli yap. 1. sorum şeker, un, tuz bunları kullanma alışkanlığın nedir 100 üstünden bir puanlamayla söyleyebilirmisin? o sıcak su , yeşil çay, kahve olayında şeker kullanmamalısın. 2.sorum el avuç içi ve alnın terliyormu normale göre fazla mı? 3.sorum ise spor olarak neler denedin ve nasıl hissettin? aşırı yorgunluk ağrı ya da uzanamama gibi? ayrıca psikolojinde çok önemli kendine güvenmelisin yapabilceğine inanmalısın aynaya her baktığında çok kilom var zayıflamalıyım diyerek bakma, beynine komut ver aynaya her baktığında ben zayıfım de kendine böylece beynin isteğini algılayıp bunu vücuduna ileticektir sonuçta sen beynine komut verdikçe kolun oynar değil mi ? bu şekilde kendine vücuduna komut vermelisin.