bana zarar vermesinden korkuyorum..

sessss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2012
146
22
298
Hatay
merhaba:
1 hafta önce ayrıldık.telefonlarına bakmıyorm bugün msj atmış açmıyorsan anneni ararım yada eve gelirim diye.napıcamı şaşırdım bu ısrar niye anlamıyorum.Korkuyorum artık bana yaşattıkları yetmiyormuş gibi gelmiş birde tehtitler savuruyor.bana zarar verecekmiş yada kendine.İşten izin almıştm.Kaç gündür korkudn evden çıkamıyorm arkadaşlarm gelip gidiyor bugün işe gitmem lazm karşıma çıkmasndan korkuyorm.beni çok sevdi bende onu ama olmuyor çaresiz insan herşeyi yapar...

merhaba:
1 hafta önce ayrıldık.telefonlarına bakmıyorm bugün msj atmış açmıyorsan anneni ararım yada eve gelirim diye.napıcamı şaşırdım bu ısrar niye anlamıyorum.Korkuyorum artık bana yaşattıkları yetmiyormuş gibi gelmiş birde tehtitler savuruyor.bana zarar verecekmiş yada kendine.İşten izin almıştm.Kaç gündür korkudn evden çıkamıyorm arkadaşlarm gelip gidiyor bugün işe gitmem lazm karşıma çıkmasndan korkuyorm.beni çok sevdi bende onu ama olmuyor çaresiz insan herşeyi yapar...

Anneni arayip seni tehdit edebilecegi bir durum mu var?

Sevgilin miydi nisanlin mi? Biraz daha acsan konuyu...

eskiden benimde başıma gelmişti
tamam çık gel ne istiyorsan yap bana msj atma ama arama dedim
hiçbirşey yapamadı
öncelikle koktuğunu sakın belli etmeee

annenin bu durumdan haberi var mı? yoksa da hemen paylaş. bi süre yalnız dolaşma. işe gidip gelirken yanında biri olsun.
yanında ufak bi şişe biber gazı bulundur. hemen elinin altında bi yerde dursun. bi de eğer karşına çıkarsa önce reddet ama sinirleniyo gibi görünürse tersleme 'tamam konuşalım' falan diye yumuşak yumuşak konuş. gerekirse otur konuş. ayrılıca da hmen polise koş. mazallah insan korkuyo ya. neler duyuyoruz. benim de üni.de okuyan kız kardeşim var. millet psikopatlığa isim bulmuş. yok namus davası, yok kara sevda diye diye kadınları katlediyolar.

Anneni arayip seni tehdit edebilecegi bir durum mu var?

Sevgilin miydi nisanlin mi? Biraz daha acsan konuyu...

nişanlım değil sevgilimdi.annem benim bi ilişkim olduğunu bilmiyor belkide bunu söyleyecek yada yalanlar söyleyecek beni zor duruma düşürecek hiç bilmiyorum ki

eskiden benimde başıma gelmişti
tamam çık gel ne istiyorsan yap bana msj atma ama arama dedim
hiçbirşey yapamadı
öncelikle koktuğunu sakın belli etmeee

ayrıldığımzdan beri ne evden çıktm ne tlflarımı açtım ama korkuyorum o da bunu gayet iyi biliyor daha önce bi süre devam etmemin sebebi beni tehtit etmesiydi aileme zarar verecekmş faln filn birazdan kapıma dayanır evde şuan kimse yok

hıc bırsey yapamaz sakın korkma ... bıber gazı al yanına bencede sende onun ustune gıt elmı yaman beymı gorsun serefsız

ilişkıye mı gırdınız de boyle yuz bulup tehdıt edıyor ?
ayrıca ayrılma nedenınız nedır özel degılse ...

ilişkıye mı gırdınız de boyle yuz bulup tehdıt edıyor ?
ayrıca ayrılma nedenınız nedır özel degılse ...

hayır ilişkiye girmedik.beni hırpalaması sürekli başkalarının yannda küçük düşrmesi gb şeyler yüzünden ayrıldık bununla ilgili bi topic açmıştm ordan bakabilirsn.

hayır ilişkiye girmedik.beni hırpalaması sürekli başkalarının yannda küçük düşrmesi gb şeyler yüzünden ayrıldık bununla ilgili bi topic açmıştm ordan bakabilirsn.

canım ılıskıye gırsen bıle korkma ya o kım kı .. annene anlat ama

canım ılıskıye gırsen bıle korkma ya o kım kı .. annene anlat ama

canım annemler burda bile değiller onları üzmek hiç istemiyorm ellerinden bişey gelmez.Zatn 1 ay sonra burdan taşınıcm sırf onun yüzünden o zamana kadr bişi yapmasn yeter

canım ya boşversene hiç birsey yapamaz senin korktugunu bildiği için böyle tehtid ediyor.ailenden çekincegin bişey yaşamadıysan anneni arasa kaç yazar normal bişey svgilin olması.bence aç telefonu madem yüzyüze görüşemıyosun adam akıllı söyle o da anlar zamanla bu işin olmayacagını

canım annemler burda bile değiller onları üzmek hiç istemiyorm ellerinden bişey gelmez.Zatn 1 ay sonra burdan taşınıcm sırf onun yüzünden o zamana kadr bişi yapmasn yeter

o zaman suan yapabılecegın en mantıklı sey ,
hemen bı bıber gazı al cantana at ne olur ne olmaz...
sessızlıgın ona koyuyor o yuzden boyle sapıtmıs o tervbıyesız,
hıc korkma gıdıyormussun 1 ay sonra zaten hayatına dewam et

canım ya boşversene hiç birsey yapamaz senin korktugunu bildiği için böyle tehtid ediyor.ailenden çekincegin bişey yaşamadıysan anneni arasa kaç yazar normal bişey svgilin olması.bence aç telefonu madem yüzyüze görüşemıyosun adam akıllı söyle o da anlar zamanla bu işin olmayacagını

anlamaz onunla konuşmak hiç istemiyorum daha önce iş yerime gelip rezillik çıkarmıştı nöbetteyim kolumdan tutup beni götürmeye çalıştı yapmıcak insan değil biliyorum...

o zaman suan yapabılecegın en mantıklı sey ,
hemen bı bıber gazı al cantana at ne olur ne olmaz...
sessızlıgın ona koyuyor o yuzden boyle sapıtmıs o tervbıyesız,
hıc korkma gıdıyormussun 1 ay sonra zaten hayatına dewam et

biber gazını nerden alabilirim?

benim de başıma gelmişti asarım keserimler...... hiç bir şey yapamaz sen yeter ki korkmuş gibi davranma herkes her seyı bılıyor zaten de ..........

towbe yarabbım ... aslında ıcımden cok sey soylemek gelıyorda neyse banlanmak ıstemem ...
Allah akıl wersın boyle beyınsızlere

ayrıldığımzdan beri ne evden çıktm ne tlflarımı açtım ama korkuyorum o da bunu gayet iyi biliyor daha önce bi süre devam etmemin sebebi beni tehtit etmesiydi aileme zarar verecekmş faln filn birazdan kapıma dayanır evde şuan kimse yok

canm havlayan köpek ısırmaz :34: genede dışarı temkinli çık ama böyle karaktersizlere korktuğunu belli etmeyeceksin

Back
X