- 23 Eylül 2024
- 196
- 188
- 23
Herkese iyi geceler. Yaklaşık 4 sene önce bir arkadaşım vardı bu erkek. Adı K olsun. Bana anlayamadigim bir şekilde sürekli düşmanlık yapıyordu o zamanlar dershaneye gidiyordum. İlk başlar da aramız iyiydi ve arkadastik fakat sonrasin da birden bire düşman kesildi. Yorum yapsam fikir belirtsem anında atlıyor asaglamaya calisiyordu hatta bir keresin de tüm sınıfın onun de bir fikrimi soyledigimde " senin o kadar beynin var mıydı ya " diyerek beni küçük dusurudu herkes güldü vb . Yani uzun uzun yazmayayim ama çok zorbalık yapıyordu ve ergenlik zamanım da da aşırı ozguvensizligim sebebiyle haddini bildiremedim.( Pişmanım şimdi olsa yapmam tabi ) Bu sırada ben konusmadigim da gülerek tamam ya sana da şaka yapılmıyor diyordu vb. Neyse sonra kolu kırıldı ve ben de wp den geçmiş olsun mesajı atmıştım. Bir baktım beni engellemiş sevgili de vardı ve beni kiskandigini söyledi bundan önce bende onu bu yüzden takipden cikacagimi söyleyip çıktım ve aramıza mesafe koymuştum ( evet tüm zorbaliklara rağmen arkadaş oldugumu sanıyor ve konuşuyordum onunla ) . Wp den engellemesi sürpriz oldu. Neyse üstüne düşmedim ve aylar sonra Instagram hesabıma istek atmış? Sonra kabul ettim ama GT yapmadım derken bir baktım oradan da engellemiş . Haftalar sonra onu bizim oraya yakın bir iş yerinde çalışırken gördüm. Gidip bana neden böyle zorbalık yapıp ozguvenimi kirdigiyla alakalı yüzleşmek istiyorum çünkü onun yüzünden ciddi bir anksiyete kazandım ve uzun süre fikirimi kalabalıkta söyleme cekindim öyle ki bu zorbaliklari hocalarimiz bile fark etmişti? Sizce mantıklı mı bu fikrim ?
Son düzenleme: