Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aile içinde E harfli birisi var.Sanki kalbinden sıkıntılı gibi.Bir sağlık sorunu söz konusu.Bir erkekle kadın var karşı karşıya fincanda kadın sensin erkekle yüzleşiyorsun erkek sırt dönmüş erkeğin isminde yada senin isminde de E harfi geçiyor galiba orda da E harfi var birde M harfi.Bunların arasında aşk var.İkisini ilgilendiren bir haber geliyor.Bir niyetin var sürekli aklında olan bunun gerçekleşmesini gönülden istiyorsun zamanla olucak bir şey.
balık etli bir kadın var. bu kişi birini bacaklaından yakalamış. ters çevirmiş silkeliyor. arkasından da adam bakıyor. 2 kişi daha var. vücutları bir çıkmış . kız erkek sanki. farklı yönlere bakıyorlar.
erkek arkadaşmla ayrıldıkk onunla ilgli bşy çıkmamışmıı:26:
balık etli bir kadın var. bu kişi birini bacaklaından yakalamış. ters çevirmiş silkeliyor. arkasından da adam bakıyor. 2 kişi daha var. vücutları bir çıkmış . kız erkek sanki. farklı yönlere bakıyorlar. uzaklardan güzel bir haber alıyorsun. minik güzel bir kuşun var. tabakta yine tek vücut olmuş 2 kişi var. bunlar yüz yüze bakmıyorlar yalnız. biri diğerinin ensesine doğru bakıyor. aynı yöne doğru bakıyorlar. bunları görebildim cnm.![]()
sağoll cnm vakit ayırıp baktığın için![]()
Tatlım bn fal bakmayı bilmiyorum gerçekten bilseydim kesinlikle bakardımcanım benimkine de bakar mısın?
http://www.kadinlarkulubu.com/burcl...-kahve-falima-bakar-misiniz.html#post26440616
Canım normalde bakmıyorum açıkcası ama bir seferlik bakayım sana da![]()
durrrrr canımm bu fincanımaaa bakmaaaa eski buu:))) ben şimdi yeniden yapmaya gidiyorum ona bakarsın:)
Tamam canım o zaman sen iç ve yükle buraya ben bakarım söz şimdi çıkmak üzereyim 12 gibi gireceğim o zaman bakarım tamam![]()
Hane içiniz aydınlık çıkmış ufak tefek sorunlar var ama onlarda her vede olabilecek tarzda mühim olmayan sorunlar.Öpüşen birleşmiş iki kişi gördüm bunlardan birisi sen olmalısın sizi de uzaktan gözetleyen birisi var yalnız ya senin ya da yanında ki erkeğin geride bıraktığı birisi olmalı.Sevgilin yoksa dileğinde isteğinde bu yöndeyse gözün aydın atın şaha kalkmış dileğin gerçekleşiyor.Sevgilin varsa da aşkınız depreşiyor diye yorum yapabiliriz.Karşılıklı birisiyle konuşman var.Ya senin ya da konuştuğun kişinin isminde veya soyadında T,L harfi var.bu konuşma güzel sonuçlanacak gibi geldi bana.Bu konuştuğun kişi bana hayatına eni girecek bir erkek gibi geldi.Şimdiye kadar erkek arkadşın oldu mu bilmiyorum ama bir erkeği de geride bırakıyorsun sen.Birisinden de çiçek alıyorsun veya bir hediye.İçin de sıkıntılı çıkmış biraz ama özellikle daha çok düşündüğün bir iki nokta var yakında aydınlığa feraha kavuşman yakındır.
teşekkr edrmm gerçekten tuttuu şaşırdımm:)))