banada cvp verirmisiniz

Esra6161

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2008
300
8
296
Hollanda
Arkadaslar size bir sorum olacak.

Benim en son adet tarihim 8 subat. fakat bir kere korunmasiz iliski oldu oda 23 subatta herhalde yumurtlama gunume geliyor adetimin 16inci gunune. Ben cok duzenli adet oluyorum. 28 gunde bir. Buna gore 2 gun once adet olmam gerekiyordu fakat olmadim.

Benim hamilelik belirtileri soyle:
Hafif mide bulantisi
Kasiklarim adet olacakmis gibi agrimasi bu 3-4 gundur.
karin agrisi
Sik SIK idrara cikma
mide yanmasi vs vs

Adetimden 2 gun once test yaptim negatifti
Bugun yani adetimi 2 gun gecerekten test yaptim ilki net iki cizgi cikti yani positif.

Birdaha 2 kere arka arka yaptim ama bu sefer afedersiniz cok idrarim yoktu bol su ictim beyazdi cok silikk iki cizgi ciktii ama belirgin..

Sizce hamilemiyim? Hamileysemde 2 haftaliktir.. Sizce ne yapayim?

Cevaplariniz icin tsk ederim

büyük ihtimal hamilesin canım tebrik ederim :CüvCüv:ve biran önce doktora gidip kan tahlili yaptırmalısın vakit kaybetme derim sevgiler....

cok saol insallah oyledir. Ama cok korkuyorum birsey olacak diye cunku adet olacak gibi kasiklarim agriyor ve afedersin tam seyimin ustune bir agri giriyor cok kotu oluyorum:(

cok saol insallah oyledir. Ama cok korkuyorum birsey olacak diye cunku adet olacak gibi kasiklarim agriyor ve afedersin tam seyimin ustune bir agri giriyor cok kotu oluyorum:(

canım aynı ağrı bende de var ve benim adetime tam 4 gün kaldı inşallah bende adet olmam ve hamileyimdir dua ediyorum sürekli ama yüzümde sivilceler çıktı galiba adet olucam gibi bakalım hayırlısı herşeyin canım:1hug:

insallah canim sende hamilesindir dua edicem. Eger benimki kesinlesirse ben sana istedigin sorunu cevaplarim simdiki psikolojikte olur.
sivilcelenme bende olmadi

insallah canim sende hamilesindir dua edicem. Eger benimki kesinlesirse ben sana istedigin sorunu cevaplarim simdiki psikolojikte olur.
sivilcelenme bende olmadi

inşallah canım sen kesin hamilesin de ya ben bakalım p.tesiye olmazsam test yaptırcam benimki meçul yani

Son düzenleme:
Arkadaslar size bir sorum olacak.

Benim en son adet tarihim 8 subat. fakat bir kere korunmasiz iliski oldu oda 23 subatta herhalde yumurtlama gunume geliyor adetimin 16inci gunune. Ben cok duzenli adet oluyorum. 28 gunde bir. Buna gore 2 gun once adet olmam gerekiyordu fakat olmadim.

Benim hamilelik belirtileri soyle:
Hafif mide bulantisi
Kasiklarim adet olacakmis gibi agrimasi bu 3-4 gundur.
karin agrisi
Sik SIK idrara cikma
mide yanmasi vs vs

Adetimden 2 gun once test yaptim negatifti
Bugun yani adetimi 2 gun gecerekten test yaptim ilki net iki cizgi cikti yani positif.

Birdaha 2 kere arka arka yaptim ama bu sefer afedersiniz cok idrarim yoktu bol su ictim beyazdi cok silikk iki cizgi ciktii ama belirgin..

Sizce hamilemiyim? Hamileysemde 2 haftaliktir.. Sizce ne yapayim?

Cevaplariniz icin tsk ederim

canım sen doktora gidip kan tahlili yaptırmadın mı? merak ediyorum seni:Saruboceq:

büüyük ihtimalle hamilesin canım ama kan testi yaptırmanda fayda var..kesin sonuç alırsın çünkü..

Back
X