Banada yardım !!! Çok kararsızım (Evimi dizeceğim...)

yosun_gozlum

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2012
8
0
16
Ankara
Ben evimi yeni dizeceğim ama mobilya konusunda çok kararsızım...İlk önce kahve krem tonlarında mobilya düşünüyordum salonum için ama daha sonra uzun bi süre siyah beyaz gümüş beğendim ve sonrasında iyice kafam karıştı bu takımları çok beğendim (RESİMLERİN ÜZERİNE TIKLAYINCA RESİMLER BÜYÜYOR !) Her türlü yoruma açığım

Benım sorum şu ben bu koltuk takımını alsam çabuk sıkılırmıyım ? Veya bu koltuk takımları hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar ? Sizce almalımıyım ? Sonucta mobilya süreklı değiştirilecek bir şey değil...Sizce bu renk salon için tuhaf mı olur ? (Ev kendi evimiz bu arada)

Son olarak eğer alırsam nasıl bir halı ve perde tercih etmelıyım hem model hem renk olarak ? Duvar kağıdıda tercih etmelimiyim ?? (resimli olarak fikir verebilecekler varsa çok memnun olurum)

Koltuk takımı bu------ $2 (2).webp

Bu da aynı koltuğun mağazadaki hali------ $2 (4).webp $2 (1).webp

Bu da aynı koltuğun farklı rengi------ $2 (3).webp

Bu da koltuk takımının renk kartelası------ $2.webp

Bu da bu koltuk takımnı alırsam beraberınde alacağım yemek odası takımı...Sizce nasıl ??

$1 (3).webp $1 (4).webp $1 (5).webp $1.webp

$1 (2).webp $1 (1).webp

Ben maviye bayıldımmmm çok güzzel duruyor iç açıcı ferah bir renk zaten enn sevdiğim renktir.. Hem tarzıda avangarde çok şık görünüyor.. yemek odasıyla çok uyumlu olur, vitrin alacak mısınz? ben vitrinin modasının kalktığını gereksiz bir eşya olduğunu düşünüyorum, onun yerrine büyük bir tv ünitesi çok daha şık olur ve daha kullanışlı olur, tabii sizin isteğiniz önemli olan..

eğer ayrı ayrı hem misafir için salon hem de oturma odası yapmayı planlıyorsanız bu koltuk takımı çok güzel olur salon için ama günlük kullanım için rahat olmayabilir tabi..ben misafir salonu yapmaya sonuna kadar karşıyım o ayrı..koltuklar üzerlerinde doğru düzgün oturamadan eskiyor malesef..ama çok şık bir takım belki berjerlerin rengi de biraz daha açık olabilir mavi beyz güzel kombin..aynı şekilde çok uçuk pembe ile beyaz da güzel gideer..güle güle kullanın..

mavili olan güzel,ama emin ol kullanırken güzelliğinin bi önemi kalmıyo,temizliği daha önemli oluyo,benim oturma odam krem,herşeyi belli ediyo,saçmı düştü kılmı düştü ben burdayım diye bağırıyo,halbuki alırken aşık olarak almıştım...ve ayrıca yatak odam tamamen beyaz,tozu çok fazla belli ediyor,kahverengi bi bölümü var,aynı odada sonuçta,hiç ama hiç tozu belli etmiyor..tecrübeyle sabit olan bu bilgiler işine yarar inş

bence çok hoş hiç düşünme maviden sıkılırsan berjerlerin kumaşını değiştirirsin olur biter

angora halının modellerine bir bak bu ton sanki çarptı gözüme aksesuarda biraz pembeye de yer verirsin
perde stor yAaptırıp salon camına göre kruvazeyi tercih edebilirsin tül rengide bulursun canım ya hafif bu mavi tonlarının olduğu bir tül çok hoş durur

Çok zevkli,çok beğendim.
İlk resimdeki mavi-beyaz renkler çok güzel.
Mavi huzur ve dinginliğin rengidir.

Yemek odasına da bayıldım.Vitrine gerek olmadığına katılıyorum.

Yalnız nacizane tavsiyem,tüm salonu üniforma gibi mavi-beyaz halı,perde ve aksesuarlarla donatma.
Araya başka renkler kat ki tekdüze olmasın.

hem çok şık, hem çok tatlı... ağır ama sevimli bir tarafı da var yani.. normalde mavi benim sevmediğim bir renktir ama bu aralar nedense mavili koltuk takımlarına karşı bir sempati duymaya başladım :) bence sıkılır mıyım diye düşünmeyin, aldığımız hangi eşyadan sıkılmıyoruz ki bir süre sonra? :) sonuçta öyle modası geçecek bir renk değil bence.. hem bir de sıkılınca da sadece berjerlerle yastıkların rengini değiştirirsiniz.. artık seçiminiz hangisi olursa, güle güle kullanırsınız inşallah...

bu arada nereden baktınız mobilyalara? arkada bir istikbal yazısı gördüm ama istikbal değil sanırım, orada görmemiştim hiç bu modelleri

Bir arkadaş daha bahsetmiş uçuk pembeden. Bencede pembeyle çok hoş bir salon elde edersiniz dekordada halidada uçuk pembe gri tonları kullanabilirsiniz bence kullanısli bir renk hemde bilindik değil güle güle kullanın şimdiden(:

benden size tavsiye kaltuklar mavi ise halı,perdeniz pembe tonlarında olursa çook hoş olur diye düşünüyorum toninton olunca çook boğuyor bence birde vitrine bende karşıyım tv ünitesi daha şık duruyor ama sen bilirsin tabiki ama salon takımında güzel birde pembe ile garniledşkten sonra süsleme ve salon örtülerini şık pembe tonlarında seçersen tadından yenmez bence:))))))))))))

canım asla kahve beyaz alma çünkü nereye kime baksam siyah beyaz -kahve beyaz artık gına geldi bana.sen açık renklerden hoşlanırım sıkılmam dersen mavi takım çok güzel,ama yok mavi esasen souk renktir belli bir müddet sonra sıkıcı olabiliyor bunun için mavili beyazlı koltuk takımının yanına ek olarak pembe rengide koyup kombinlemeye çalışırsan aslaaaaaa sıkılmazsın .istersen country tarzı evlere bak mesela heryerde mavi-pembe-yeşil kombini var ve o evlere girildikçe çıkmak istenilmeyecek evlerden.bana kalırsa mavili takımı al yemek takımın zaten harika buna ek olarak pembe obje,pembe halı,ve mavi ile pembe karışımı perde yaptır oooohh mis gibi olur evin inş.

ben çok beğendim koltuğuda yemek odasınıda ama ikiside bembeyaz oldugundan bence halı + perde ile renklendirmelisin eğer alacaksan...Ayrıca ev kendinizinse muhakkak duvar kağıdada kullan derim mobilyanın güzelliği daha ortaya çıkar :34:

yosun_gözlüm merhaba,

bence mobilya seçerken, önce hangi tarzı sevdiğini düşün..
klasik mi seni yansıtır, modern ve sade tasarımları mı seversin yoksa tıpkı bu fotoğraflardaki gibi avangarde tarzdan mı hoşlanırsın?
eğer bu tip bir mobilya seçeceksen, salondaki herşeyin çok iddialı olması gerekiyor.

tabii başka faktörleri de düşünmek lazım..evinize ne sıklıkta yatılı misafir geliyor?kalacak ayrıca misafir odası var mı?
eğer yatılı misafir geliyor ve misafir odası yoksa o zaman da salona alacağın mobilyaların yatak olabilme özelliğinin olması lazım..

ya da evde küçük çocuk var mı?o zaman da kolay temizlenebilecek ya da koyu renk bir mobilya seçmekte fayda var..ama koyu renklerde de çok fazla toz gösteriyor, bilgin olsun..

dilerim yardımcı olabilmişimdir..
kolay gelsin

renk olarak bence kesinlıkle ilk secenek olmalı, arkaya da ince aynı tonlarda çızgılı bir ducar kağıdı cok hos durabılır. Yemek odası takımının birkac parcasını ya eskıcıden ya da eskıtılmıs gorunumlu olacak sekılde alırsan o asırı beyazlıgı kırabılırsın...

Back
X