- Konu Sahibi yosun_gozlum
Ben evimi yeni dizeceğim ama mobilya konusunda çok kararsızım...İlk önce kahve krem tonlarında mobilya düşünüyordum salonum için ama daha sonra uzun bi süre siyah beyaz gümüş beğendim ve sonrasında iyice kafam karıştı bu takımları çok beğendim (RESİMLERİN ÜZERİNE TIKLAYINCA RESİMLER BÜYÜYOR !) Her türlü yoruma açığım
Benım sorum şu ben bu koltuk takımını alsam çabuk sıkılırmıyım ? Veya bu koltuk takımları hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar ? Sizce almalımıyım ? Sonucta mobilya süreklı değiştirilecek bir şey değil...Sizce bu renk salon için tuhaf mı olur ? (Ev kendi evimiz bu arada)
Son olarak eğer alırsam nasıl bir halı ve perde tercih etmelıyım hem model hem renk olarak ? Duvar kağıdıda tercih etmelimiyim ?? (resimli olarak fikir verebilecekler varsa çok memnun olurum)
Koltuk takımı bu------
Bu da aynı koltuğun mağazadaki hali------
Bu da aynı koltuğun farklı rengi------
Bu da koltuk takımının renk kartelası------
Bu da bu koltuk takımnı alırsam beraberınde alacağım yemek odası takımı...Sizce nasıl ??
Benım sorum şu ben bu koltuk takımını alsam çabuk sıkılırmıyım ? Veya bu koltuk takımları hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar ? Sizce almalımıyım ? Sonucta mobilya süreklı değiştirilecek bir şey değil...Sizce bu renk salon için tuhaf mı olur ? (Ev kendi evimiz bu arada)
Son olarak eğer alırsam nasıl bir halı ve perde tercih etmelıyım hem model hem renk olarak ? Duvar kağıdıda tercih etmelimiyim ?? (resimli olarak fikir verebilecekler varsa çok memnun olurum)
Koltuk takımı bu------

Bu da aynı koltuğun mağazadaki hali------

Bu da aynı koltuğun farklı rengi------

Bu da koltuk takımının renk kartelası------

Bu da bu koltuk takımnı alırsam beraberınde alacağım yemek odası takımı...Sizce nasıl ??