- 28 Aralık 2008
- 310
- 11
- 118
17 haftalık hamıleyım sıze kısaca yasadıklarımı anlatayım 5 haftalık hamıleyken kanamam oldu neyse onu atlattık 11 haftalık hamıleyken suyum bosaldı bir sabah gittik bebegimim suyu ve kalp atışi vardı eve gönderdi sonra 14 haftalıkken sabah dogum sancısı gibi sancı basladı doktora gittim kesede kan birikmiş hastanede yattım 3 gün cıktım.. Halen kan temizlenmedi yatak istirati devam edıyo nerdeyse 2 aydır evden cıkamıyorum sadece doktora gidiyorum bununlada bitmedi...bu benim 2. Gebelik 2006 da sezeryanla dogum yaptım kızım 8 aylık dogdu allaha hamd olsun kızımda ne hamılelıkte nede dogduktan sonra hiç sorun yasamadık eşimle ben aynı kan grubuyduk arh+ ama ben bu gebeliğime hamile kaldıgımda kanım arh- cıktı kan uyuşmazlıgı ...ilk cocugumda kan grubum pozitif oldugunu bildiğimiz için iğne olmadım o yüzden bu gebeliğim tehlikeli sonuçlar yaratabilirmiş ..şimdide doktor bebegimin kalbinin durma riski oldugunu her hafta kontrole gelmedi söyledi gidiyorum... Bide su boşalması oldugu zaman kan uyusmazlıgı iğnesi oldum ama ne kadar korur bılmıyorum sonucta ilk dogumda 72 saat içinde iğne olmam lazımdı simdi bu iğne nasıl fayda edecek bilmiyorum ...işte böyle arkadaslar dahada ne yaşıyacagım meculll