Banada yardımcı olurmusunuzzz????

sultang

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2008
310
11
118
17 haftalık hamıleyım sıze kısaca yasadıklarımı anlatayım 5 haftalık hamıleyken kanamam oldu neyse onu atlattık 11 haftalık hamıleyken suyum bosaldı bir sabah gittik bebegimim suyu ve kalp atışi vardı eve gönderdi sonra 14 haftalıkken sabah dogum sancısı gibi sancı basladı doktora gittim kesede kan birikmiş hastanede yattım 3 gün cıktım.. Halen kan temizlenmedi yatak istirati devam edıyo nerdeyse 2 aydır evden cıkamıyorum sadece doktora gidiyorum bununlada bitmedi...bu benim 2. Gebelik 2006 da sezeryanla dogum yaptım kızım 8 aylık dogdu allaha hamd olsun kızımda ne hamılelıkte nede dogduktan sonra hiç sorun yasamadık eşimle ben aynı kan grubuyduk arh+ ama ben bu gebeliğime hamile kaldıgımda kanım arh- cıktı kan uyuşmazlıgı ...ilk cocugumda kan grubum pozitif oldugunu bildiğimiz için iğne olmadım o yüzden bu gebeliğim tehlikeli sonuçlar yaratabilirmiş ..şimdide doktor bebegimin kalbinin durma riski oldugunu her hafta kontrole gelmedi söyledi gidiyorum... Bide su boşalması oldugu zaman kan uyusmazlıgı iğnesi oldum ama ne kadar korur bılmıyorum sonucta ilk dogumda 72 saat içinde iğne olmam lazımdı simdi bu iğne nasıl fayda edecek bilmiyorum ...işte böyle arkadaslar dahada ne yaşıyacagım meculll

arkadaşım allahım acil şifalar versin inşallah sanada bebeğinede umarım en yazkın zamanda iyileşirsiniz güzel düşün bol bol dua et dr.unun dediklerine de harfiyen uy
inş. başka sorunlar yaşamazsın sağlıkla alırsın bebeğini kucağna...

salam men turkce yaxsi bilmediyim ucun azerice yaziram .Men hamile olanda mendede kanama olurdu,3. 4 defe bele olmusdu mende cox qorxmusdum ,indi Allaha sukurler olsun 2 yasinda oqlum var ,Allah senede komek olsun ,ikinci usaqida qucaqiva alasan .Coxlu dua et .

hic canını sıkma tatlım allahın izniyle hicbirşeycikte olmaz bende hamileliğimin ilk ayında aynı şeyi yaşadım 3 gün boyunca kanamam oldu tabi ben adet olduğumu sandım ama adet düzensizliği sebebiyle hastaneye gittiğimde gebeliğimin devam ettiğini öğrendim hamileliğimin 14 haftasında yine kanamam oldu bende hastanede yattım doktor yatak istirahatı tavsiye etti 2 ay boyunca bazen az bazen cok şiddetli kanamam oldu. 7. ayımda suyum gelmeye başladı birkac kere ama cok şükür şimdi hiç bir sorunumuz yok 36 haftamızdayız oğluşumla. inanıyorumki sende cok mutlu olucaksın allah yardımcın olsun inşallah en sağlıklı şekilde bebeğini kucağına alırsın

Ben de arkadaşlara katılıyorum canım.ayrıca biz ne yapıp etsek bi yerde boş,alnımıza ne yazıldıysa onu yaşayacağız.canını sıkıp stres yapma demek kolay ama relax olmaya çaliş.ben de bi sürü sorunla uğrasiyorum simdi anlatıp seni sıkmıyım.ben de kah mutsuzum kah ümitliyim.dua ediyorum.hayırlısını diliyorum.elden pek bişey gelmiyor.hepimiz için hayırlısı olsun.Rabbim öncelikle yaşayana yavrularımıza sağlık sıhhat versin..

Kan gurubunu bi ben yanlış biliyorum sanıyordum..25 yaşındayim bu yasa kadar kendimi hep a rh +bilirdim ama - olduğumu 2.hamileligimin 10.haftasında tesadufen öğrendim:) 3yaşında bi kızım var ve bu konuda hiç sorun yaşamamistik, internetteki yazıları okuyunça ilkte yaptırmadigimiz iğne yüzünden çok bunaldık, üzüldük,bağlanmamaya bile uğraştım karnımdaki Miniğime ama daha sonra duydumki kan uyuşmazlığından haberi olmadan hiç bi önlem almadan bir çok sağlıklı çocuğu olan insan varmış, sadece her gebedeki gibi sorun çıkma ihtimali var, Rabbim koruyunça koruyor yani, hiç sikma canını..biz o zamandan bu güne kadar sadece ayda bir kanimin bebeğe zarar verip vermediğine baktırdik, çok şükür hep sonuç iyi çıktı, bugünde 28 haftalık olduğum için uyuşmazlık iğnesi vuruldum:)terslik her hamilede öyle yada böyle oluyo, bize düşen sabır ve duayla miniklerimizi beklemek..

bence sen kan grubuna bi daha baktır o ne biçim iç önce pozitif sonra negatif kim yaptı arkadaşım senin kan teestlerini şikayet et yaşattıkları için canını da sıkma rabbim şifa versin

iğne seni gebeliğin sürece korur merak etme bebeğinide :)Rhogamdaki mantık vücudunda yer alan T lenfositlerine yani bağışıklıkda hafızayı sağlayan hücrelerine aşıyı tanıtmak ve beynine kaydetmek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…