bandaj burunda nasıl duruyor?

beyazkelebekk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2010
18
0
86
Adana
arkadaslar bugün alçım alınacak akşam ve ben alçılıyken dışarı çıkarken yüzümü gizlemeye çalışıyorum çok zor oluyor. bandaj takılınca nasıl duruyor? daha kolay kapatbilirmiyim?

Walla alciliyken yuzunu gizleyebiliyorsan bandajliyken hayli hayli gizlersinde ben nasil becerdigini merak ettim :)

beceremıyorum zaten alçılıyken çok zorlanıyorum zaten sadece muayenehaneye giderken dışarı çıkıyorum yani giderken zorlancam gelirken kolay olurmu dıye merak ettım :))

Bana bandaj takılamadı çünkü burnumda atel varken 1 hafta sonra alındı normalde bantlıolarmış ama ben alerji olunca hassaslıktan takamadılar. Doktoruma sorduğumda takanla takmayan ne fark ediyor diye burnun şişmesini engelliomuş takmayan 2 hafta daha şiş geziomuş.

Evet doğru bandaj önemli , ödemin inmesine yardımcı oluyor .
Ayrıca niye çekiniyorsunuz ki canım , ben mosmor gerine gerine gezdim hiç saklamadım kendimi doktora giderken :)

Asıl bandaj çıktıktan sonra şiş burnumu saklamak istiyorum :D

valla ben hiç takılmadımmm elimi kolumu sallıya sallıya gezmişdim dışarıda:)kaç kişi yolda durdurup çok agrısı olmuyormu diye sorular sormuşlardı:)ne şapka taktım nede kapşonlu bşy giydim yüzümü saklamak için:)çünkü o an çok mutluydummm amelyt olmuş ve kurtulmuştum:)

ya bugün seviniyordum alçımartık çıkacak diye ama doktor alçıyı çıkarıp yerine tekrar alçı taktı. offfffffffff bende küçüçük bir bant olacak sanmıştım. çarşambaya kadar beklicez artık.fisfisfisfisfisfis

Canim ya cok beklenti icine girme derim senin doktorun nasil uygun gorur bilmem ama alci ciktiktan sonrada hemen hemen alci kadar burnunu kaplayan bant takildi bana

Back
X