Bandajlarım açıldı ve kalkık bi burun

Slm bende yaklaşık 1 buçuk ay önce ameliyat oldum ödemler yüzünden şeklini tam anlayamıyorum ayrıca burun derisi yani ince derili ve kalın derili buda çok önemli benim kalın derili olduğu için şekli daha net değil ve böyle olmasida işi zorlaştırıyor yaa sabırr sabırr

Geçmiş olsun sana da aynen sabır istiyor. Aslında gözümüzün de alışması lazım sonuçta yüzün ortasında yeni bi şekil garipsiyo insan

Tşk sanada çok geçmiş olsun inşallah sonucunda çok mutlu oluruz bütün burun ameliyatı olan herkes mutlu olsun çünkü çok zor ameliyat eziyetli

Merhaba şuan memnun musunuz ameliyatınızdan. Ben de olmayı düşünüyorum da hangi doktorlara oldunuz. Ne önerirsiniz

Çok rahatsz değilsen olma derim. Her gün bi değişk geliyor gözüme bi gün iyi bi gün kötü ama zaman geçip ödemler indikçe pürüzlükler daha çok çıkıyor ortaya onu gördüm kalkıklığı geçti ilk haftadan sonra gözüme ama 3.ayım şuan pürüzler var ilk zaamnlar daha güzeldi bi tarafı yamuk gibi delikler eşit değil . Doktor ismi vermek doğru olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…