Bandajlarım çıktı ( resimli)

Lilith06

Guru
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2011
705
1.539
333
Merhaba arkadaşlar. Bugün duşta bandajları çıkardım. Bana garip geldi. Ödemfen sebep midir? Tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum

Eklentiler

• IMG_20210424_122710.webp
    IMG_20210424_122710.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 642
  • IMG_20210424_122630.webp
    IMG_20210424_122630.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 611
  • IMG_20210424_122540.webp
    IMG_20210424_122540.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 611
Bana biraz yamuk gibi geldi. Ameliyat sonrası doktorumun gönderiği videodan ekran resmi almıştım. Onu da ekledim. Yorum yaparsanız sevinirim

Eklentiler

• Screenshot_2021-04-18-16-58-04-285_com.whatsapp.webp
    Screenshot_2021-04-18-16-58-04-285_com.whatsapp.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 606
Hayır bence gayet güzel burun sırtında ve göz pınarı kısımlarında ödem var çok belli ama şimdi bile iyi duruyor bence bikaç ay sonra ödemler inince şekli daha da belli olmaya başlayacak güle güle kullanın. Yamukluk var gibi görülmesinin sebebi her yer aynı oranda şişip ödem toplamıyor ve her yer aynı anda inmiyor, bi bölge iniyor diğer bölge sonra iniyor falan bizde yamuk sanıyoruz ama endişeye mahal yok biraz sabır geçecek düzelecek

Bana biraz yamuk gibi geldi. Ameliyat sonrası doktorumun gönderiği videodan ekran resmi almıştım. Onu da ekledim. Yorum yaparsanız sevinirim
Burda ödem oluşmamış henüz o yüzden daha iyi duruyor. Ama şimdiki burnunuz gayet güzel olmuş. Ödem olduğu belli. Zamanla ucu da biraz düşüp yerine oturacak o zaman daha güzel görünür. Bence bir sorun yok.

O burun ucunun kalıp gibi durmasından kaynaklanıyor merak etmeyin. O burun ucu kendini salınca burun daha düzgün gözükmeye başlıyor sonrasında da ödemler indikçe tam halini görebiliyoruz. Şu an garipsemeniz çok çok normal inanın🙏🏼

Ablam görüntülü konulurken eğik olmuş dedi. Çok moralim bozuldu. Yaz sonu düğünüm var : ( .

Doktoruma fotoları attım. Fotoğraftan yorum yapmak sağlıklı değil. İyi ya da kötü bir sonuç için çok erken olduğunu söyledi. Yarın akşam kontrole çağırdı. Korkuyorum

Şimdi çektim mesaja devam ediyorum ve normal de bantta takıyorum ( doktor tavsiyesi ) doktorum geçmezse dolgu yaparım dedi çoook moralim bozuldu. Eski halini de ekledim. Lütfen bi yorum yapın

Eklentiler

• IMG_20210501_130718.webp
    IMG_20210501_130718.webp
    24 KB · Görüntüleme: 395
  • Screenshot_2021-05-01-13-12-43-882_com.miui.gallery.webp
    Screenshot_2021-05-01-13-12-43-882_com.miui.gallery.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 357
Merhaba arkadaşlar. Bugün duşta bandajları çıkardım. Bana garip geldi. Ödemfen sebep midir? Tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum
İki taraf asla aynı olmaz önceden de aynı durum varmış. Estetikten mükemmeli beklemeyin eski halinden daha iyisi olur ancak ama bence başarılı bi burun olmuş.

İki taraf asla aynı olmaz önceden de aynı durum varmış. Estetikten mükemmeli beklemeyin eski halinden daha iyisi olur ancak ama bence başarılı bi burun olmuş.
Eskiden kaşımın orası düz iniyordu. Şimdi çökme var orda. Yoksa ucundan çok memnumun. Ödem inince tam istediğim gibi olacak. Ama üst tarafta ki çıkıntı ve çökme gibi duran sey yüzünden eğri gibi duruyor maalesef. Masaj yapuyorum ama geçer mi bilmiyorum. Doktor geçmezse dolgu yaparım dedi. O da ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum. Benzer bi durum yaşayan kimse de yorum yapmadı.

Sorunum bura. Dolgunun göze kaçma ihtimali var diyorlar :/

Eklentiler

• IMG_20210501_132712.webp
    IMG_20210501_132712.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 350
Doktorum burun alt kısmında yer alan kıkırdağın ince kaldığını söyledi. Geçtiğimiz hafta ikinci operasyonu oldum. Hala bandajlarım var. Heyecanla bekliyorum

Merhaba gecmis olsun gule gule kullanin bence gayet güzel gorunuyor
rahat nefes alabiliyor musunuz?
Yaptirmak istiyorum ama en korktugum konu sonrasında olusabilicek tikaniklik
Bende burun etleri de yakilacak bu arada

Merhaba gecmis olsun gule gule kullanin bence gayet güzel gorunuyor
rahat nefes alabiliyor musunuz?
Yaptirmak istiyorum ama en korktugum konu sonrasında olusabilicek tikaniklik
Bende burun etleri de yakilacak bu arada
Ben iki kez oldum şu an hala atelim duruyor. Tampon varken bile rahat nefes alabiliyordum şu an sanki ameliyat olmamışım gibi nefes alabiliyorum. Henüz burun salgıları azalmadığı için ara ara nefes alışı tek delikten azalıyor ama sonra açılıyor. Doktor iyiyse nefeste sıkıntı yaşamazsınız bence.

Back
X