- 2 Aralık 2011
- 705
- 1.539
- 333
Merhaba arkadaşlar. Bugün duşta bandajları çıkardım. Bana garip geldi. Ödemfen sebep midir? Tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burda ödem oluşmamış henüz o yüzden daha iyi duruyor. Ama şimdiki burnunuz gayet güzel olmuş. Ödem olduğu belli. Zamanla ucu da biraz düşüp yerine oturacak o zaman daha güzel görünür. Bence bir sorun yok.Bana biraz yamuk gibi geldi. Ameliyat sonrası doktorumun gönderiği videodan ekran resmi almıştım. Onu da ekledim. Yorum yaparsanız sevinirim
İki taraf asla aynı olmaz önceden de aynı durum varmış. Estetikten mükemmeli beklemeyin eski halinden daha iyisi olur ancak ama bence başarılı bi burun olmuş.Merhaba arkadaşlar. Bugün duşta bandajları çıkardım. Bana garip geldi. Ödemfen sebep midir? Tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum
Eskiden kaşımın orası düz iniyordu. Şimdi çökme var orda. Yoksa ucundan çok memnumun. Ödem inince tam istediğim gibi olacak. Ama üst tarafta ki çıkıntı ve çökme gibi duran sey yüzünden eğri gibi duruyor maalesef. Masaj yapuyorum ama geçer mi bilmiyorum. Doktor geçmezse dolgu yaparım dedi. O da ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum. Benzer bi durum yaşayan kimse de yorum yapmadı.İki taraf asla aynı olmaz önceden de aynı durum varmış. Estetikten mükemmeli beklemeyin eski halinden daha iyisi olur ancak ama bence başarılı bi burun olmuş.
Maalesef elime kemik gibi bir şey geliyor. Bayram sonrası kontrolüm var. Masaja devam ediyorum. Doktor en olmadı ufak bi operasyonla halledilir dedihalaaa şiş burnun , telaş etme zamanla oturur
nasilsiniz simdi? sorunlariniz ayni mi yoksa duzelme var mi?Maalesef elime kemik gibi bir şey geliyor. Bayram sonrası kontrolüm var. Masaja devam ediyorum. Doktor en olmadı ufak bi operasyonla halledilir dedi
Ben iki kez oldum şu an hala atelim duruyor. Tampon varken bile rahat nefes alabiliyordum şu an sanki ameliyat olmamışım gibi nefes alabiliyorum. Henüz burun salgıları azalmadığı için ara ara nefes alışı tek delikten azalıyor ama sonra açılıyor. Doktor iyiyse nefeste sıkıntı yaşamazsınız bence.Merhaba gecmis olsun gule gule kullanin bence gayet güzel gorunuyor
rahat nefes alabiliyor musunuz?
Yaptirmak istiyorum ama en korktugum konu sonrasında olusabilicek tikaniklik
Bende burun etleri de yakilacak bu arada