Banka kart ücretini iade etmiyor

resigned

Guru
Kayıtlı Üye
22 Mart 2010
709
32
318
Ankara
Kızlar, bankanın birinden kiramı yatırıyorum. Başka hiçbir işlem yapmıyorum. İşlem yaparken banka 3. 50 lira işlem masrafı zaten kesiyor. Bunun dışında bir de "yıllık hesap işletim ücreti" adı altında kesinti yapıyor. Kaymakamlığa başvurdum. Oradaki ilgili merci lehime karar verdi ama 3 ay geçmesine rağmen banka ödeme yapmıyor. İlamlı icra takibi için icraya gittim; ipten çaputtan işler için burayı meşgul etmeyin gibisinden bir tavır sergilediler. Bilmem hangi form varmış onu doldurmalıymışım, bir avukata danışmalıymışım... İyi de, 3 kuruşluk şey için bir de avukata mı para vereyim. Ne yapmalıyım, bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

canım hangi banka ile sözleşmen var bilmiyorum ama eğer prestijli bi bankaysa bence sikayetvar.com a sikayetini yaz. muhtemelen sorunun çözülecektir.

Canım, kaymakamlıkta tüketici heyeti var ya, oraya dilekçe verdim. Onlar incelediler, beni haklı buldular ama Akbank hiç istifini bozmuyor. Nasıl bi hukuk sistemi anlamadım ki. Madem resmi birimler halledemiyor, bunlara söz geçiremiyor niye vaktimizi alıyorlar, niye umutlandırıyorlar? Tefecilik sistemi böyle işliyor desinler, biz de lanet okumaktan başka bir şey yapmayalım.

bence sen yinede belirttiğim siteye şikayetini yaz. kaybedecek bişeyin olmaz. kaldıki akbank hemen ilgilenecektir

merhaba
Tüketici Hakem heyeti kararını icraya koyabilirsiniz
icra formu örnekleri internette de mevcut
bir tanesini indirip doldurun ve icra dairesine heyet kararı ile birlikte başvurun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…