Banka kartım çalındı..

kiraz cicegi

güzel günleri beklemekte..
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2015
1.257
1.138
128
29
kızlar korkuyorum, tecrübelerinize ihtiyacım var.
Bugün cüzdanımın bir anda yok olduğunu farkettim ve hemen arayıp tüm kartlarımı iptal ettirdim. Her ne kadar hemen desem de çalındıktan rahat bi 2 3 saat sonra farkedip iptal ettirebildim. Akşam ise cüzdanım kaybettiğim yerden bi iki km uzakta çöpte bulunmuş. Cüzdanımdaki bilgilerden bana ulaştılar. İçinde benim için yüklü miktar para olan kart konusunda endişeliyim. İnanın yıllardır dişimden tırnağımdan arttırarak biriktirdim. Tek içimi ferahlatan nokta nüfus cüzdanı veya yerine geçebilecek bişey yoktu içinde.

Bulunduğunda ise içindeki kartlarda eksik yok. Sadece para çalınmış

Şuan sorum şu, 2 3 saat içinde bankamatik kartımla hesabımı boşaltmış olabilirler mi? Bu mümkün müdür?

Yardımcı olan herkese çok teşekkürler, Allah bizi şeref yoksunlarından korusun

musteri hizmetlerini arayip en son ne zaman islem yapilmis, para cekilmisse kac para cekilmis, provizyonda bekleyen islem var mi, internetten alisveris yapilmis mi sor. buyuk gecmis olsun. iyiki kimlik vs bir sey yokmus.
pek sanmiyorum para cekebileceklerini ama sen kartlarini iptal ettirip yenilerini iste yine de.

Son düzenleme:
Geçmiş olsun . Kontrol etme şansınız yok mu ? Ya da bankadan bilgi vermezler mi ?

muateri hizmetleeini arayip en son ne zaman islem yapilmis kac kapa cekilmis provizyonda bekleyen islem var mi sor. buyuk gecmis olsun. iyiki kimlik vs bir sey yokmus.

Geçmiş olsun . Kontrol etme şansınız yok mu ? Ya da bankadan bilgi vermezler mi ?

Malesef şuan öğrenmem mümkün değilmiş yarın bankaya gideceğim. Müşteri no yada iban no benzeri bir şey olmadığı için. Ama içime dert oldu

Canıö korkma
bankamatikten günlük en fazla 1000 yada 1500 çekiliyor...
ki o da şifreyi bilmeleri lazım...
çok geçmiş olsun.cüzdandaki kaybın ne kadar ;(

Birde bankaların cep telefonuna yüklenen programları var.onlarfan yokmuntelinizde anında online bakılabiliyor

Bankayı arayip öğren. Ama sanmıyorum yoksa kartı birakmazlardi
Bankayı aradım da kartla ilgili bilgi veremediğim için bakiyemi görüntüleyemediler. Hesap no m vs ezberimde değildi. Şubeye gitmem gerekliymiş. İş bankası bilgi veremedi yani ama vakıfbanktan hesabıma dokunulmadığını öğrendim.

Malesef şuan öğrenmem mümkün değilmiş yarın bankaya gideceğim. Müşteri no yada iban no benzeri bir şey olmadığı için. Ama içime dert oldu
Arkadaşın dediği doğru bankamatikten çok yüklü miktarlarda para cekilemiyor. İnşallah bisey olmamıştır. Çok sinir oluyorum böyle pisliklere! Sanki kendisi kazanmış didinmis de hak buluyor kendinde!

Bankayı aradım da kartla ilgili bilgi veremediğim için bakiyemi görüntüleyemediler. Hesap no m vs ezberimde değildi. Şubeye gitmem gerekliymiş. İş bankası bilgi veremedi yani ama vakıfbanktan hesabıma dokunulmadığını öğrendim.
Bir sey yoktur sıkma canını sabah gidersin bankaya

E cep şube yükle tc ile giriş yap

nasil suan ogrenmen mumkun degil ya? kartlarini bulmussun iste. ustunde yaziyor. hic biri olmasa bile isim soyisim tc yeter. zaten calinan seyin numarasinin yaninda olmamasi gibi normal bir sey yok. bana sallamislar gibi geldi acikcasi. yani sacma geldi. bir daha arasana bankayi. mesai saatleri disinda bile olsa kayip calinti hizmeti surekli faal durumda bankalarda. acil durum bu. ayrica subeye gitmeye gerek bile kalmiyor bunun icin.

nasil suan ogrenmen mumkun degil ya? kartlarini bulmussun iste. ustunde yaziyor. hic biri olmasa bile isim soyisim tc yeter. zaten calinan seyin numarasinin yaninda olmamasi gibi normal bir sey yok. bana sallamislar gibi geldi acikcasi. bir daha arasana bankayi. mesai saatleri disinda bile olsa kayip calinti hizmeti surekli faal durumda bankalarda. acil durum bu. ayrica subeye gitmeye gerek bile kalmiyor bunun icin.

Yazarken tam aktaramadım sanırım olaylar biraz karışık. Cüzdanımı bulan kişi bana ulaştığında 23.30 filandı. Yani gidip alamadım. Sadece tc ile vakıfbank işlem yapabiliyor ama iş bankası sıkıntı çıkartıyor bu konuda. Yarına kaldı sanırım

Yazarken tam aktaramadım sanırım olaylar biraz karışık. Cüzdanımı bulan kişi bana ulaştığında 23.30 filandı. Yani gidip alamadım. Sadece tc ile vakıfbank işlem yapabiliyor ama iş bankası sıkıntı çıkartıyor bu konuda. Yarına kaldı sanırım
sknti cikarmamasi gerekiyordu iste. neyse yarin bak madem.

kızlar korkuyorum, tecrübelerinize ihtiyacım var.
Bugün cüzdanımın bir anda yok olduğunu farkettim ve hemen arayıp tüm kartlarımı iptal ettirdim. Her ne kadar hemen desem de çalındıktan rahat bi 2 3 saat sonra farkedip iptal ettirebildim. Akşam ise cüzdanım kaybettiğim yerden bi iki km uzakta çöpte bulunmuş. Cüzdanımdaki bilgilerden bana ulaştılar. İçinde benim için yüklü miktar para olan kart konusunda endişeliyim. İnanın yıllardır dişimden tırnağımdan arttırarak biriktirdim. Tek içimi ferahlatan nokta nüfus cüzdanı veya yerine geçebilecek bişey yoktu içinde.

Bulunduğunda ise içindeki kartlarda eksik yok. Sadece para çalınmış

Şuan sorum şu, 2 3 saat içinde bankamatik kartımla hesabımı boşaltmış olabilirler mi? Bu mümkün müdür?

Yardımcı olan herkese çok teşekkürler, Allah bizi şeref yoksunlarından korusun

Kartları kullansalar cüzdanla beraber atmazlardı diye düşünüyorum.Neden tekrar cüzdanın içine koyup atsınlar ?
Adi hırsızmış sadece nakitle ilgilenmiş herhalde.Zaten şifre olmadan paranızı çekemezdi.
Yine de iptal etmekle en doğrusunu yapmışsınız.

Back
X