Banka kredi borcumu kapatacakmis nasil oluyor

akasayalar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2018
4.297
10.963
208
Kizlar merhabalar nasilsiniz.simdi bilindik tercih edilen isim vermiyeyim belki yasaktir oldukca reklami olan bir x bankasi beni aradi. 5 senedir yaklasik o bankayla calisiyorum maas oraya yatiyor iste kredileri ordan cekmistim.hep duzenli odendi.tek iki kredim kaldi dort krediden. Simdi bu iki kredinin bir tanesi konut.o duracak onun daha seneleri var ama oderken zorluk cekmiyoruz.bir tane ayda 500 lira dedigim ihtiyac kredisi var bunun 7 bini kalmis.surekli ariyorlar simdi.issiz kalmaniz durumunda biz 12 ay boyunca bu kredinizi oduyoruz dediler.ne karsiliginda dedim 216 lira karsiliginda olacak dediler.birde calistigim isyerinde gecmise donuk 180 gun calisyor olmam gerek. Calissiyorum ssk primimde gunumde oldukca fazla. Ama kimin basina ne gelir bilinmez.suan zaten cikma cikarilma durumum olamaz.anma olduki varsayalim bu banka gercekten o krediyi kapatirmi.216 lira birsey degil ama bence boyle birsey karsiliginda odenir yani.ama bana sacma geldi bilenler veya yapanlar varmi sizide aradilarmi.kendilerine pazartesi haber verecegimi soyledim.siz ne dusunuyorsunuz kizlar.

Kizlar merhabalar nasilsiniz.simdi bilindik tercih edilen isim vermiyeyim belki yasaktir oldukca reklami olan bir x bankasi beni aradi. 5 senedir yaklasik o bankayla calisiyorum maas oraya yatiyor iste kredileri ordan cekmistim.hep duzenli odendi.tek iki kredim kaldi dort krediden. Simdi bu iki kredinin bir tanesi konut.o duracak onun daha seneleri var ama oderken zorluk cekmiyoruz.bir tane ayda 500 lira dedigim ihtiyac kredisi var bunun 7 bini kalmis.surekli ariyorlar simdi.issiz kalmaniz durumunda biz 12 ay boyunca bu kredinizi oduyoruz dediler.ne karsiliginda dedim 216 lira karsiliginda olacak dediler.birde calistigim isyerinde gecmise donuk 180 gun calisyor olmam gerek. Calissiyorum ssk primimde gunumde oldukca fazla. Ama kimin basina ne gelir bilinmez.suan zaten cikma cikarilma durumum olamaz.anma olduki varsayalim bu banka gercekten o krediyi kapatirmi.216 lira birsey degil ama bence boyle birsey karsiliginda odenir yani.ama bana sacma geldi bilenler veya yapanlar varmi sizide aradilarmi.kendilerine pazartesi haber verecegimi soyledim.siz ne dusunuyorsunuz kizlar.
hangi banka anladım benide aradılar aynı sebeple hatta kredi kartı borcu vs içinde geçerli ama şöyle bir durum varmış senelik sözleşme usulü çalışıyorsanız bu kapsama girmiyor bunun gibi bi çok neden sıralıyor ama kabul ediyorum dedikten sonra en son da bunu söylüyor an başta söylemiyor öyle zönk diye kalıyorsunuz :D zaten kolay kolay vermiyorlar bunu

hangi banka anladım benide aradılar aynı sebeple hatta kredi kartı borcu vs içinde geçerli ama şöyle bir durum varmış senelik sözleşme usulü çalışıyorsanız bu kapsama girmiyor bunun gibi bi çok neden sıralıyor ama kabul ediyorum dedikten sonra en son da bunu söylüyor an başta söylemiyor öyle zönk diye kalıyorsunuz :KK70: zaten kolay kolay vermiyorlar bunu
Ozel sektor benimki sozlesmeliye girmiyor degilmj

İşsizlik sigortası sanki dünyayı yeni keşfetmiş gibi yazmışsınız :)
Tabi ki uygun koşullatda işsiz kalırsanız ödeme yapılıyor

Işsizlik sigortası bu dediginiz ıssız kalırsanız sigorta devreye giriyor şartları basit sizi işten çıkarırlarsa 12 ay ödeme tahhutu veriyorlar burda dikkat edeceğiniz teminatı ne kadar belirledikleri

ben sizin yerinizde olsam bunu yapmazdım. ufak ufak böyle binlerce kişiden para topluyorlar bunları şöyle düşünün size zorla birşey satmaya çalışan bir satıcı gibi.

Çok çeşitleri var ,sigorta bu şartlar sunuyor o şartlarda durum gerçekleşirse çdeme yapıyor ,biraz araştırın lütfen
Yani tabiki aratiriyorum defalarca kredi cektim odedim bitirdim ama sonucta insanlar bankalarda cok yaniliyor.mesela bankaci beyefendiye anahtar soruyu sormasam soylemeyecekti kac gun primim olmasi lazim dedim sonra soyledi.insan ne kadar arastirirsa arastrsn bie insanin basina bisey bir kere geliyor.216 lira bisey degil ama bu mesela bin lirada olabilirdi.

Işsizlik sigortası bu dediginiz ıssız kalırsanız sigorta devreye giriyor şartları basit sizi işten çıkarırlarsa 12 ay ödeme tahhutu veriyorlar burda dikkat edeceğiniz teminatı ne kadar belirledikleri
Teminat derken canim. Yani 12 ay odenecek dendi.suan 2 yilim daha var. Kredinin bitmesine.cikarildigim durumda tabiki cok isime gelir.

İyi de bu sigorta , issizlik sigortasi , issiz kalirsaniz sizin yerinize kredinizi odeyecek
Hayat sigortasi yaptirirsaniz olurseniz kredinizi odeyecek
Yanlis anlamayin ama o kadar kredi cekmissiniz hic mi bahsetmediler size sigortadan?

Yok vefat halinde biliyodum ama gercekten odeniyormu peki
Kredi koruma sigortasından bahsediyorsunjz ama o sigorta krediyi kapatmıyor ,12 ay taksitlerimizi ödüyor .son 6 ay sigorta priminizin yatmış olması ve kesinlikle işverenin haksız bir sebeple sizi işten çıkarması lazım çünkü sigorta şirketi bununla ilgili belge istiyor

Teminat derken canim. Yani 12 ay odenecek dendi.suan 2 yilim daha var. Kredinin bitmesine.cikarildigim durumda tabiki cok isime gelir.
Evet 12 ay ama üst limit ne kadar sana der ki konut kredinin en fazla aylık 2.500tl sını öderim ihtiyaç kredinin de 1.500tlsini öderim aylık kredi ödemem bu rakamlar üstündeyse karşılamaz

Dimi banada sacma geldi belki bankaci arkadaslar varsa onlar yardimci olur diye yazdim.200 liraya 7 bin kapatilimi yahu
Ben bankaciyim sigorta yapmak istemişler. Zorunlu değil ama ıssız,iş göremez olmanız halinde bankayı da sizi de kurtaran bi sigorta bu. Krediyi alırken yapılır genelde niye şimdi arıyorlar tuhaf. Az taksidi kaldıysa gerek yok

Ben Deniz bank tan yaptırmıştım hiç bir işe yaramadı

Back
X