- 24 Ağustos 2018
- 4.297
- 10.963
- 208
- Konu Sahibi akasayalar
Kizlar merhabalar nasilsiniz.simdi bilindik tercih edilen isim vermiyeyim belki yasaktir oldukca reklami olan bir x bankasi beni aradi. 5 senedir yaklasik o bankayla calisiyorum maas oraya yatiyor iste kredileri ordan cekmistim.hep duzenli odendi.tek iki kredim kaldi dort krediden. Simdi bu iki kredinin bir tanesi konut.o duracak onun daha seneleri var ama oderken zorluk cekmiyoruz.bir tane ayda 500 lira dedigim ihtiyac kredisi var bunun 7 bini kalmis.surekli ariyorlar simdi.issiz kalmaniz durumunda biz 12 ay boyunca bu kredinizi oduyoruz dediler.ne karsiliginda dedim 216 lira karsiliginda olacak dediler.birde calistigim isyerinde gecmise donuk 180 gun calisyor olmam gerek. Calissiyorum ssk primimde gunumde oldukca fazla. Ama kimin basina ne gelir bilinmez.suan zaten cikma cikarilma durumum olamaz.anma olduki varsayalim bu banka gercekten o krediyi kapatirmi.216 lira birsey degil ama bence boyle birsey karsiliginda odenir yani.ama bana sacma geldi bilenler veya yapanlar varmi sizide aradilarmi.kendilerine pazartesi haber verecegimi soyledim.siz ne dusunuyorsunuz kizlar.