banka kredisi

yolumhuzur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2020
18
17
3
merhabalar hanımlar.şuan boşanma aşamasındayım.taşınmak ev tutabilmek için toplu bir paraya ihtiyacım var.sigortalı bir işim yok bana 5 10 bin kadar kredi verebilecek bir banka varmı acaba.malum durumlardan dolayı tek tek banka gezmeden önce sizlere de danışmak istedim.çaresizlik gerçekten çok zor bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilecek çok sevinirim.

Devlet bankalari Corona sebebiyle maksimum 10.000 ihtiyaç kredisi veriyor ama kimseye o kadar çıkmamış. Genelde 3.000 çıkıyormuş.

Onun dışında özel bankalarin işsiz birine kredi vereceğini sanmam.

Devlet bankalari Corona sebebiyle maksimum 10.000 ihtiyaç kredisi veriyor ama kimseye o kadar çıkmamış. Genelde 3.000 çıkıyormuş.

Onun dışında özel bankalarin işsiz birine kredi vereceğini sanmam.
başvurdum ama vereceklerini sanmıyorum bana.halen evli görünüyoruz geliri fazla oldugu için eşimin ve kamuda vermezler.açıklama bölümü falan da yok ki anlatabileyim.

Özel bankaların telefon ya da internet bankaciligindan yapılan başvurularda gelir belgesi istenmeyebiliyor.deneyin derim

Bireysel Temel İhtiyaç Destek Kredisinde gelir kontrol edemiyorlar benim fark ettiğim, 4000₺ yazın hane gelirine, eşiniz kullanmadıysa siz kullanabilirsiniz sanıyorum, başvurun, kaybetmezsiniz. En kötü red gelir, onun da bir zararı yok.
başvurdum ama vereceklerini sanmıyorum bana.halen evli görünüyoruz geliri fazla oldugu için eşimin ve kamuda vermezler.açıklama bölümü falan da yok ki anlatabileyim.
[/QU

teşekkür ederim bu hiç gelmedi aklıma 1000 lira yazıp başvurdum bende nafaka miktarını.beyan isterlerse diye.çıkacağı varsada çıkmaz galiba.

Özel bankaların telefon ya da internet bankaciligindan yapılan başvurularda gelir belgesi istenmeyebiliyor.deneyin derim
teşekkür ederim.hepsine internet üzerinden başvurdum ama bekleme bile yapmadan direk red cevapları geldi.sanırım sistem sigorta girişi göremeyince direk reddediyor.

teşekkür ederim.hepsine internet üzerinden başvurdum ama bekleme bile yapmadan direk red cevapları geldi.sanırım sistem sigorta girişi göremeyince direk reddediyor.
Belirsiz başvuru sayısı da skor puanınızı düşürür.sistem sigorta girişi görmez.sizin skor olumsuz ya da borçlanma yüksektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…