Banka Mülakatları

onure

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2016
7
1
1
34
Merhaba hanımlar
Daha once banka mulakatına gıren arkadasım var mı ? gveya cevresınde gıren kazanan ve gecemeyen yardımcı olur musunuz ne tür sorular soruyorlar nasıl davranmamız lazım mesela Akbank tecrübelerınızden faydalanmak ıstıyorum

Ben sana kazandiktan sonrasi hakkinda bilgi vereyim. Sorulari bilmiyorum ama kazanan tanidiklarim var. 2 kisi taniyorum ikiside ayni sene mezun olup farkli bankalarda ayni zamanda ise basladi. Biri suan yukseldi kredide, biri ise senelerdir gisede. Gisede olan sessiz ve musteriyi ikna konusunda basarisiz oldugu icin yukselemedi ve her an atilabilir durumda. Yani gecmek muhim degil mulakati, bankada yukselmek ayri bir dert. Konuskan, girisken, ikna edebilen, musteriyi kapabilen bi yapida olmak cok onemli yukselme acisindan. O konudada bilgin olsun.

Süslen git.
Prezentabl olmaya önem veriyolar sanki çoğunlukla.

Genel sohbet havasında geçiyor mülakat kendini tanıt ne kadar maaş düşünüyorsun ilerde kendini nerede görüyorsun il dışına çıkma engelin var mı gibi sorular soruyolar ikna kabiliyetin yüksek mi kendine özgüvenin tam mı girişken misin konuşkan misin onlara bakıyolar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…