Arkadaşlar,banka sınavları hakkında bilginiz varmı? Ne zaman yaplıyor ve nasıl basvuru yapıyoruz... googlede araştırma yaptım fakat pek bilgi edinemedim. Yardımcı olursanız sevinirim...
Arkadaşlar,bakla sinavlari hakkında bilginiz varmı? Ne zaman yapiliyobsarlar ne ve nasıl basvuru yapyoruz... googlede araştırma yaptım fakat pek bil bilgi edinemedim. Yardimcı olursanız sevinirim...
İlgilendiğiniz bankanın sayfasından ilanları takip etmeniz yeterli olacaktır... Kariyer bölümünde...
Not: Söylemedende geçemicem malesef yanlış yazılara çok gıcık oluyorum özellikle "yapiliyobsarlar" ve banka yerine "bakla" çok isabetsiz olmuş.. Saygılar.
Yapılan klavye hatalarından dolayı bunu isabetsizlik olarak insanların yüzüne vurmanız pek saygı davranışı değil. yazdığınız metnin sonundaki SAYGILARIMLA kelimesini çıkarırsanız daha İSABETLİ Olur.
İlgilendiğiniz bankanın sayfasından ilanları takip etmeniz yeterli olacaktır... Kariyer bölümünde...
Not: Söylemedende geçemicem malesef yanlış yazılara çok gıcık oluyorum özellikle "yapiliyobsarlar" ve banka yerine "bakla" çok isabetsiz olmuş.. Saygılar.